Seria Galaxy Tab S8 primește corecția de securitate din mai 2022

303
Seria Galaxy Tab S8 primeste corectia de securitate din mai 2022
Sursa Foto: Sammobile.com

Dacă aveți o tabletă emblematică Samsung din seria Galaxy Tab S8 primiți o veste bună. Actualizarea de securitate din luna mai pentru această serie a fost lansată. Samsung nu a detaliat încă patch-ul de securitate pentru luna viitoare, cu toate acestea îl lansează deja pe mai multe dispozitive compatibile. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece Samsung a devenit foarte rapid la trimiterea de corecții de securitate în ultimii ani.

Noua actualizare este disponibilă în prezent pentru Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra în Europa. Alte piețe ar trebui să primească și ele în curând noua actualizare, potrivit SamMobile. În ceea ce privește conținutul patch-ului de securitate din mai, Samsung încă nu a dat detalii despre ce rezolvă. Nici Google nu a făcut acest lucru. Probabil vom afla toate detaliile săptămâna viitoare.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizarea de securitate din luna mai lansată pentru seria Galaxy Tab S8

Cea mai recentă actualizare pentru seria Galaxy Tab S8 vine cu versiunea de firmware X*00XXU2AVD6. Conform jurnalului oficial de modificări, noul pachet software aduce unele îmbunătățiri de stabilitate împreună cu cea mai recentă versiune SMR (Security Maintenance Release). De asemenea, actualizează aplicațiile PenUp, Samsung Internet, Samsung Health și Calculator la cea mai recentă versiune. Actualizarea ocupă un spațiu de memorie de peste 500MB pentru Galaxy Tab S8 Ultra. Pachetul OTA (over the air) pentru alte modele ar trebui, de asemenea, să fie la fel de mare.

Jurnalul de modificări nu este foarte clar asupra detaliilor, dar menționează că stabilitatea și securitatea generală a dispozitivului au fost îmbunătățite. Acesta este limbajul standard la care ne așteptăm de la actualizările lunare de securitate. Menționează că aplicațiile sus amintite vor fi actualizate la cele mai recente versiuni după aplicarea acestei actualizări de firmware.

PenUP este o aplicație de artă digitală pentru persoanele cărora le place să deseneze și să interacționeze. PenUP vă permite să colorați, să pictați și să urmăriți imagini. Puteți chiar să interacționați cu alți artiști pentru a vă prezenta opera de artă.

Samsung a început deja să trimită actualizarea de securitate din mai 2022 către dispozitivele compatibile. Seria Galaxy S22 a fost de fapt prima care a primit-o. Deoarece acum și seria Galaxy Tab S8 primește actualizarea, este o chestiune de timp până când mai multe dispozitive vor primi această actualizare.

Dacă utilizați Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra în Europa, ar trebui să primiți o notificare, dacă nu ați făcut-o deja. Ca întotdeauna, puteți verifica manual actualizarea din Setări -> Actualizare software și, dacă este acolo, apăsați Descărcare și instalare. Dacă nu este disponibilă nicio actualizare verificați din nou mai târziu. Poate sosi în orice moment.