Seria Galaxy Tab S8 primește actualizarea la Samsung One UI 5.1

228
Seria Galaxy Tab S8 primeste actualizarea la Samsung One UI 5 1
Sursa foto: via sammobile.com

După ce a lansat actualizarea One UI 5.1 pentru multe din smartphone-urile sale high-end și mid-range, Samsung a lansat noua actualizare One UI și pentru seria Galaxy Tab S8. Noua actualizare aduce și patch-ul de securitate din februarie pe tabletele sale de ultimă generație pentru a le îmbunătăți securitatea.

Actualizarea One UI 5.1 pentru Galaxy Tab S8 vine cu versiunea de firmware X700XXU3BWB4, potrivit colegilor noștri de la SamMobile. Modelul Galaxy Tab S8+ primește actualizarea cu versiunea de firmware X800XXU3BWB4. Actualizarea Samsung One UI 5.1 pentru Samsung Galaxy Tab S8 Ultra vine cu versiunea de firmware X900XXU3BWB4. Noua actualizare pentru seria Galaxy Tab S8 este disponibilă în prezent în mai multe țări europene. Actualizarea are o dimensiune de aproximativ 1,87GB, așa că vă sugerăm să o descărcați printr-o rețea Wi-Fi rapidă și sigură.

Seria Galaxy Tab S8 actualizată la interfața One UI 5.1

Noul software pentru seria Galaxy Tab S8 oferă posibilitatea de a schimba rapid tonul camerei selfie în aplicația de stocare a camerei. Aplicația Galerie oferă o căutare mai puternică, permițându-vă să faceți clic pe o față din imagine pentru a găsi alte imagini cu aceeași persoană. Și remasterizarea imaginii s-a îmbunătățit. De asemenea, puteți crea un album de familie partajat în aplicația Galerie.

Samsung One UI 5.1 vă permite să minimizați sau să maximizați cu ușurință o aplicație trăgând unul dintre colțurile acesteia. În modul Multitasking cu ecran divizat, lansatorul afișează mai întâi aplicațiile utilizate frecvent. Multitaskingul cu ecran divizat în Samsung DeX este acum mai ușor, datorită unui separator de fereastră. Aplicația Meteo arată toate informațiile relevante la prima vedere. De asemenea, afișează un grafic orar al precipitațiilor și are un nou widget dinamic. Aflați totul despre Samsung One UI 5.1 în articolul nostru din I❤️Samsung!

Windows Phone Link le permite utilizatorilor să-și conecteze dispozitivele la un laptop sau un computer Windows și să trimită și să primească mesaje, să efectueze și să primească apeluri și să vadă notificările telefonului lor în PC-ul Windows.

Puteți continua să navigați pe aceleași site-uri web pe un computer Windows pe care l-ați accesat pe Galaxy Tab S8. Această caracteristică poate fi accesată prin serviciul Windows Phone Link de pe computer. Samsung Internet oferă o căutare comună între marcaje și istoric. Widgetul baterie afișează nivelul de încărcare a bateriei tabletei împreună cu accesoriile conectate la tabletă, căști sau ceasuri Samsung.

Alte noutăți aduse de noul software includ sugestii de căutare în aplicația Setări, o modalitate de a alege folderul în care sunt salvate capturile de ecran, Bixby Text Call și utilizarea a până la trei fețe emoji în AR Emoji Camera.