Seria Galaxy Watch 5 va primi un încărcător rapid de 10W

673
Seria Samsung Galaxy Watch 5 va primi un incarcator rapid de de 10W
Sursa foto: phonearena.com

După ce am aflat recent culorile și prețurile la Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro acum știm și specificațiile și avea imagini cu încărcătorului seriei Galaxy Watch 5. Se pare că Samsung Galaxy Watch 5 va avea un „puck” de încărcare wireless, care poate fi conectat prin USB-C și este capabil de o ieșire de 10W. În acest fel noile ceasuri Samsung vor ajunge la un nivel de 45% ca baterie în 30 de minute.

Aceasta este o veste destul de bună, în special pentru Samsung Galaxy Watch 5 Pro. Conform informațiilor, acesta va avea o baterie de 572 mAh, deci o durată de viață a bateriei mult mai mare decât Galaxy Watch 4 Classic. Am raportat bateria lui Watch 5 Pro la Galaxy Watch 4, pentru că acesta este considerat predecesorul lui Pro în ciuda schimbării schemelor de denumire.

Acest puc de încărcare wireless cu o putere de 10W are un cablu de încărcare prin USB tip-C. Vă reamintim că precedentul puck avea un cablu de încărcare de la priză printr-un port USB-A mai vechi.

Viteza de încărcare la seria Galaxy Watch 5 va fi dublă față de seria Watch 4

Având în vedere viteza de încărcare a Galaxy Watch 5 de 45% în 30 de minute, aceasta este aproape dublul vitezei de încărcare a seriei Galaxy Watch 4. Actualele ceasuri inteligente Samsung durează aproximativ două ore pentru a ajunge la încărcare de 100% folosind încărcătorul de 5W. Având în vedere informația, este posibil ca seria Watch 5 să ajungă la o încărcare completă în aproximativ o oră.

Noua informație de la SnopyTech, via Phone Arena, are destulă credibilitate. Seria Galaxy Watch 5 a trecut prin comisia americană FCC la mijlocul lunii iunie, dezvăluind că într-adevăr va ateriza cu suport de încărcare wireless de 10W. Cu toate acestea, încă nu știm dacă seria va accepta încărcarea de la toate încărcătoarele wireless.

FCC – Comisia Federală de Comunicații din SUA. Cei cinci membri ai FCC (comisarii) sunt numiți pentru cinci ani de către președintele SUA și trebuie confirmați de Senat. Doar trei dintre comisari pot aparține aceluiași partid politic.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro va avea o durata de viață a bateriei de trei zile. De aceea, timpii de încărcare pentru acesta nu se pot compara cu Apple Watch 7, cu o baterie mai mică. Ceasul Apple se încarcă mai repede, dar apoi se va descărca mai repede, în ciuda ratei mai mari de încărcare.

Vom afla toate aceste lucruri peste doar câteva zile, pe 10 august, când Samsung va lansa viitoarele sale ceasuri inteligente.