Seria Samsung Galaxy Watch 5 la a doua actualizare de software

305
Seria Samsung Galaxy Watch 5
Sursă foto: Samsung

Au trecut doar câteva săptămâni de când seria Galaxy Watch 5 – Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro – au debutat. Acum, compania Samsung a lansat deja a doua actualizare de software pentru noile sale ceasuri inteligente. Această actualizare oferă remedieri de erori și aduce îmbunătățiri de performanță dispozitivelor purtabile. Rețineți că modelele LTE (4G) ale seriei Samsung Galaxy Watch 5 primesc această actualizare.

Modelele Galaxy Watch 5 și Galaxy 5 Pro din SUA sunt primele care primesc noua actualizare. Cea mai recentă actualizare vine cu versiunea software R9x5USQU1AVH6. Modelele Bluetooth au primit deja actualizarea săptămâna trecută, potrivit Ultimatepocket. Jurnalul oficial de modificări nu menționează nimic specific, dar scrie „îmbunătățiri de performanță pentru dispozitivul tău”. Actualizarea se va extinde la nivel global în perioada următoare.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizare software pentru seria Samsung Galaxy Watch 5

Samsung va continua să lanseze actualizări pentru seria Galaxy Watch 5. Vă reamintim că Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro au și un senzor de temperatură, dar acesta nu este încă activ. Deci, compania ar putea lansa o actualizare pentru a activa funcționalitatea. Este important de reținut că cele mai recente smartwatch-uri Apple au ele și un senzor de temperatură, astfel încât Samsung ar putea activa funcția mai devreme decât mai târziu. Vedeți pe I❤️Samsung dacă puteți utiliza un Galaxy Watch 5 cu telefoanele non-Samsung!

Seria Galaxy Watch 5 este cea mai durabilă și plină de caracteristici serie de ceasuri inteligente Samsung de până acum. Este punctul culminant al viziunii de wellness a Samsung și următorul pas în redefinirea sănătății digitale și a bunăstării pentru toată lumea. Cele mai noi dispozitive inteligente portabile Samsung – seria Galaxy Watch 5 – oferă cea mai avansată tehnologie de urmărire a somnului din lume.

Potrivit OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii), wellness-ul reprezintă „modul de a atinge o stare de bunăstare fizică, mentală și sociala completă, emoțională si chiar financiară și nu doar absența unei boli sau a infirmitatii”.

Deci, vă puteți aștepta ca unele dintre erorile minore prezente pe ceasuri să fie remediate odată cu această actualizare. Vă puteți actualiza dispozitivul din seria Galaxy Watch 5 lansând aplicația Galaxy Wearable pe telefon. Apoi, mergeți la Setări ceas -> Actualizare software și atingeți Descărcare și Instalare pentru a verifica dacă este disponibil un nou software pe dispozitiv. Dacă încă nu a ajuns trebuie să sosească în scurt timp.