Seriile Watch 5 și Watch 4: o nouă actualizare pentru Google Maps

187
Google Maps Seriile Galaxy Watch 5 si Watch 4
Sursa foto: via sammyfans.com

Luna iunie 2023 este istorie, dar Google Maps a primit, chiar pe ultima sută de metri o nouă actualizare. Această actualizarea a fost lansată pentru pentru ceasurile Wear OS, de exemplu pentru cele din seriile Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 4. Noua actualizare a Google Maps vine cu versiunea 11.85.0502.W.

Ceea ce obțineți cu această nouă versiune de Hărți Google pentru Galaxy Watch sunt remedieri de erori și îmbunătățiri care „vă ajută să descoperiți locuri noi și să navigați către ele”. Jurnalul de modificări este generic, dar experiența pe Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic, Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro ar trebui să fie mult îmbunătățită.

Google Maps primește o nouă actualizare pe Galaxy Watch cu Wear OS

Actualizarea proaspătă a aplicației Google Maps aduce îmbunătățiri generale pentru a optimiza stabilitatea aplicației. Deși actualizarea nu conține nicio caracteristică nouă, oferă o experiență mai bună și neîntreruptă posesorilor de ceasuri Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 4. Vedeți pe I❤️Samsung cum să ștergeți istoricul Google Maps de pe telefoanele Galaxy!

Actualizarea aplicației la versiunea 11.85.0502.W vine cu o dimensiune a pachetului de instalare de 20,17MB, potrivit Sammyfans. Recomandăm utilizatorilor să instaleze cea mai recentă versiune pe ceasul Wear OS pentru a se bucura de noile funcții îmbunătățite.

Pe lângă flota de mașini Street View, Google folosește triciclete, cărucioare și snowmobile pentru a fotografia și înregistra. Mașinile Street View au parcurs peste 8 milioane km pentru imaginile pe care le vedem în Google Maps.

Wear OS și aplicațiile sale continuă să se îmbunătățească, iar mai târziu în acest an, ceasurile inteligente Samsung vor primi versiuni noi Wear OS și One UI Watch care vor îmbunătăți urmărirea somnului și a fitness-ului. Hărți Google a fost actualizată de mai multe ori anul acesta, aplicația Google primind, printre altele, funcția Google Immersive View.

Pentru a instala cea mai recentă actualizare pe ceasurile Watch 4 și Watch 5 urmați pașii de mai jos:

  • Deschideți magazinul Google Play pe ceasurile Galaxy Watch
  • Derulați în jos și atingeți Gestionare aplicații
  • Aici găsiți Google Maps (dacă actualizarea este disponibilă pentru ceas)
  • Dacă este disponibilă, apăsați butonul de actualizare.