Funcția Google Immersive View, parte a Google Maps, a fost lansată

195
Funcția Google Immersive View
Sursa foto: via techradar.com

Immersive View, funcția interactivă Google Maps anunțată pentru prima dată la Google I/O 2022, se lansează în sfârșit. Funcția Google Immersive View va fi disponibilă inițial pentru Londra, Los Angeles, New York, San Francisco și Tokyo. În lunile următoare va fi disponibilă în mai multe orașe.

Funcția Google Immersive View folosește o combinație de Street View și imagini aeriene pentru a prezenta reprezentări digitale, în timp real, ale orașelor în Google Maps. Potrivit TechRadar, Google a confirmat că utilizatorii din Amsterdam, Dublin, Florența și Veneția vor putea în curând să acceseze instrumentul inovator de navigare. Această funcție a fost anunțată în februarie acest an de Google.

Funcția Google Immersive View a fost lansată

Pe lângă faptul că Google Immersive View vă oferă o vedere aeriană – și informații în timp real despre aglomerații, vreme și trafic – a unor repere celebre, funcția evidențiază, de asemenea, locuri esențiale, cum ar fi magazine, bancomate și restaurante din zona dvs. folosind camera telefonului.

Sursă foto: Google

Indoor Live View – o funcție Google Maps care afișează săgeți cu AR pentru a vă ajuta să găsiți cele mai apropiate toalete, saloane, stații de taxi și alte locuri interioare – se extinde, de asemenea, în mai multe regiuni. Această caracteristică specială există în SUA, Zurich și Tokyo din 2021. Acum Google intenționează să ducă Indoor Live View în peste 1.000 de noi locații. De exemplu aeroporturi, gări și mall-uri noi în marile orașe ale lumii. Veți avea parte de Indoor Live View în Barcelona, Berlin, Frankfurt, Londra, Madrid, Melbourne, Paris, Praga, São Paulo, Singapore, Sydney și Taipei.

São Paolo este cel mai mare oraș din Brazilia, din America de Sud și din emisfera sudică. Este al patrulea oraș ca mărime din lume după populație. Are ~22.620.000 de locuitori. Zona metropolitană São Paolo are peste 30 de milioane de locuitori.

Cu alte cuvinte, funcțiile Google Immersive View Google Maps ajung la mai mulți utilizatori din mai multe regiuni. Acest lucru se va întâmpla în următoarele luni, fără să știm o dată exactă. Deci continuați să verificați aplicația dvs. Google Maps pentru a vedea ce noi opțiuni sunt disponibile.

Vă recomandăm să vă conectați la Wi-Fi înainte de a testa oricare dintre aceste funcții, contează. Un utilizator care a postat pe Reddit, a subliniat că funcția Google Immersive View a consumat 2GB de date în doar o jumătate de oră. În acest fel cei cu date mobile limitate ar trebui să folosească Google Maps cu precauție.