Noi monitoare Samsung Smart Monitor M8 prezentate la CES 2023

244
Noi monitoare Samsung Smart Monitor M8
Sursa foto: pocket-lint.com

Consumer Electronics Show este în plină desfășurare și toții ochi sunt îndreptați spre acest eveniment. Printre alte lansări ale companiei coreene la CES 2023 Las Vegas se află și un nou monitor Samsung Smart Monitor M8. Acesta este un monitor 4K care vine în variante cu diagonala de 27 inch (68,58 centimetri) și 32 inch (81,28 centimetri). Noul monitor este conceput pentru a vă oferi acces la tot felul de dispozitive conectate și servicii cloud.

Gigantul sud-coreean spune că prin intermediul monitorului Samsung Smart Monitor M8 poți controla diverse dispozitive folosind SmartThings Hub integrat. Acest lucru vă oferă control direct asupra lucrurilor precum lumini inteligente, camere inteligente de acasă, sonerii video, termostate și multe altele din casa ta inteligentă.

Samsung Smart Monitor M8 cu o cameră SlimFit integrată

Mai târziu în acest an, gama de dispozitive controlabile va crește deoarece Samsung intenționează să accepte și standardele de funcționalitate Matter și Home Connectivity Alliance. Cu acest monitor, aveți și posibilitatea de a folosi mouse-ul pentru a controla aplicații precum SmartThings și Smart Hub. În acest fel puteți controla dispozitivele atât cu o telecomandă, cât și cu mouse-ul.

Smart Hub-ul integrat oferă utilizatorilor acces la servicii de streaming în cloud precum Amazon Prime Video, Netflix, YouTube și multe altele. În timp ce prezența Samsung Gaming Hub înseamnă că puteți utiliza și serviciile de jocuri în cloud, potrivit Pocket-lint.

Amazon Prime Video este un serviciu de internet cu distribuție digitală care este dezvoltat, deținut și operat de compania Amazon. Serviciul distribuie în principal filme și seriale de televiziune produse de Amazon Studios și MGM Holdings.

După cum v-ați aștepta, Samsung Smart Monitor M8 este util și în alte moduri. Vine cu o cameră SlimFit integrată, astfel încât să o poți folosi pentru apeluri video cu Google Meet, Microsoft Teams sau Zoom. Este, de asemenea, reglabil în înălțime și înclinare, montabil VESA și poate fi înclinat la 90°. Astfel aveți o mulțime de posibilități de folosire a acestui monitor Samsung. Deocamdată nu se știe nimic despre prețuri, dar ne așteptăm să aflăm mai multe în curând.