Specificațiile cheie ale telefonului Samsung Galaxy A24 au apărut online

472
Specificatiile cheie ale telefonului Samsung Galaxy A24 apar online
Sursa foto: gizmochina.com

Specificațiile cheie ale Samsung Galaxy A24 au apărut online. Detaliile au fost divulgate de publicația vietnameză The Pixel. După cum sugerează și numele dispozitivului, acesta va ajunge ca succesor al lui Galaxy A23, care a devenit oficial în martie a acestui an. Cronologia lansării lui Galaxy A24 rămâne necunoscută momentan.

Se pare că Samsung Galaxy A24 va avea un ecran sAMOLED de 6,4 inch (16,26 cm) cu rezoluție FHD+. Afișajul va oferi o rată de reîmprospătare de 90Hz. Pentru a ne aminti, predecesorul său Galaxy A23 are un ecran LCD, deci un ecran Super AMOLED este un plus evident. Rămâne neclar dacă Samsung va folosi un ecran tip Infinity-U, cu o crestătură ca un strop de apă în cădere sau un afișaj cu gaură pentru camera selfie. Designul smartphone-ului rămâne, de asemenea, un mister.

Samsung Galaxy A24 – primele specificații

Potrivit GizmoChina, sursa vietnameză precizează că Samsung Galaxy A24 va fi echipat cu un procesor Samsung Exynos 7904. Acesta este un procesor relativ vechi de la Samsung, are aproape patru ani. Exynos 7904 este la bordul lui Galaxy A40 și pe Galaxy Tab A 10.1. Procesorul va fi însoțit de 6GB RAM și 64GB stocare, dar ne putem aștepta la mai multe opțiuni la lansare. Curentul electric va fi furnizat de o baterie de 4.000 mAh cu suport pentru încărcare de 15W. Hardware-ul pare să fie un downgrade în comparație cu Samsung Galaxy A23.

În departamentul foto Galaxy A24 vine cu triple-camera la spate. Are o cameră principală de 48MP cu OIS, una cu unghi ultra-larg de 8MP și o cameră de 5MP. Aceasta din urmă nu știm dacă va fi de adâncime sau macro. Cu toate acestea, în vară au fost informații că Samsung Galaxy A24, Galaxy A34 și Galaxy A54 vor fi lansate fără camere de adâncime. Frontal, pentru selfie și apeluri video va avea o cameră selfie de 16MP.

Vivo V23 5G are cea mai mare cameră selfie aflată pe un telefon. Este o cameră wide de 50 megapixeli cu diafragma f/2.0 și AF (auto-focus). Samsung Galaxy S22 Ultra are o cameră selfie (wide- lată) de 40MP cu diafragma f/2,2 și PDAF.

Momentan acestea sunt toate informațiile despre Galaxy A24. În plus procesorul Exynos 9704 nu are suport 5G, deci, acest telefon va fi unul 4G, lucru puțin suspect în această informație. Poate va fi și lansat și un model 5G, dar nu avem nicio informație în acest sens. În acest moment nu știm un preț, o dată de lansare și nici disponibilitatea. Predecesorul Galaxy A23 5G a ajuns pe toate piețele, inclusiv în SUA. Momentan avem unele rezerve față de specificațiile și caracteristicile de mai sus.