Acasă Stiri Stellar a fost adăugat la Samsung Blockchain Keystore

Stellar a fost adăugat la Samsung Blockchain Keystore

Fundația Stellar a anunțat că blockchainul Stellar a fost integrat în Samsung Blockchain Keystore. Stellar este a cincea rețea criptografiată distribuită care se integrează cu Samsung Blockchain Keystore, după Tron, Ethereum, Bitcoin și Klaytn. Samsung Blockchain Keystore este acceptat doar de dispozitivele Samsung Galaxy.

Inițial această integrare cu Stellar acoperă ultimele două generații ale seriei Galaxy S, seria Galaxy S10 și seria Galaxy S20. De asemenea și seria Galaxy Note 10 și ambele smartphone-uri pliabile Samsung Galaxy Fold și Galaxy Z Flip sunt acoperite.

Stellar Development Foundation (SDF) va continua să sprijine platforma Samsung cu scopul de a aduce serviciile sale de blockchain pe mai multe dispozitive. Pe baza grupului țintă inițial, se pare că fiecare smartphone Samsung programat să se lanseze la începutul lunii viitoare va avea acces la plățile crypto prin blockchainul Stellar din prima zi. Acestea ar fi seria Galaxy Note 20 și Galaxy Z Fold 2.

Securitatea este asigurată de Samsung Knox

Integrarea va permite utilizatorilor de dispozitive Samsung să poată stoca în siguranță cheile private asociate cu portofelul lor în blockchainul Stellar. Acest lucru rezolvă ceea ce a fost în mod tradițional o parte provocatoare a experienței de utilizator blockchain, capacitatea de a gestiona cheile (codurile) private într-un mod sigur.

Am creat un procesor securizat dedicat protejării pinului, parolei, modelului și codului private Blockchain„. A scris Samsung pe site-ul său, când a anunțat seria Galaxy S20. „Combinat cu Samsung Knox, securitatea este integrată în fiecare parte a telefonului, de la hardware la software. Deci datele private rămân private„.

Samsung a sprijinit Ethereum de la lansarea seriei Galaxy S10 în martie 2019, iar apoi a adăugat suport pentru Bitcoin în vara aceluiași an. De atunci, peste 30 de monede digitale, inclusiv monede stabile au fost integrate în telefon.

Prin această integrare, SDF s-a aliniat cu un partener de distribuție formidabil. Gigantul high-tech sud-coreean are aproximativ 20% din vânzările globale de smartphone-uri. Numai anul trecut Samsung a vândut aproape 300 de milioane de telefoane, potrivit site-ului Statista.

Statista este un portal online german pentru statistici fondat în 2007. Statista conține peste 1.000.000 de statistici cu peste 80.000 de subiecte și acoperă 170 de industrii diferite. Are peste 1,5 milioane de utilizatori și generează venituri de ~60 de milioane de euro.

Colaborarea Samsung cu Stellar benefică pentru utilizatori

Integrarea Stellar în Samsung Blockchain Keystore este un pas semnificativ pentru rețeaua noastră. Samsung oferă o soluție de gestionare a cheilor, care este ușor de utilizat și conduce la o mai mare adoptare a tehnologiei blockchain. Prin această integrare, ne-am deschis către o nouă rețea de utilizatori care pot beneficia de inovația combinată a Stellar și Samsung„. A declarat Denelle Dixon, CEO și director executiv al Stellar Development Foundation, conform Forbes.

SDF declară că „cel puțin” patru companii bazate pe Stellar s-au angajat să creeze aplicații pentru Keystore. Acestea sunt: DSTOQ, SatoshiPay, Litemint și Nodle. Fundația Stellar a investit în luna mai 550.000 USD în SatoshiPay. SatoshiPay este o companie de micro-plăți care se concentrează pe tranzacțiile transfrontaliere.

Cu serviciile blockchain ale Stellar fiind acum disponibile prin intermediul Samsung Blockchain Keystore, dezvoltatorii acestui ecosistem pot crea aplicații și servicii blockchain pentru smartphone-urile Samsung Galaxy, pe lângă produsele și aplicațiile existente bazate pe Stellar.

Stiri

Galaxy S21 Ultra: mai multe lucruri pe care ar trebui să le știți

De la prezentarea noii serii Samsung Galaxy S21 de săptămâna trecută, s-au scris multe despre toate cele trei dispozitive. În mare aproape...

Samsung poate întrerupe seria Galaxy S20 înaintea vânzării seriei S21

Samsung a lansat recent seria Galaxy S21 cu disponibilitate la vânzare din 29 ianuarie. Compania a introdus, așa cum ne-a obișnuit în...

Samsung dezvoltă un MLCC subțire pentru smartphone-urile 5G

Samsung Electro-Mechanics Co. a anunțat ieri că a dezvoltat un condensator ceramic multistrat ultra-subțire(MLCC) cu o structură cu trei prize care poate...

Seria Galaxy S21 în programul Google Android Enterprise Recommended

Programul Google Android Enterprise Recommended (AER) certifică dispozitivele Android pentru implementarea în întreprinderi. De la lansarea sa în 2018, Google a certificat...

Samsung SSD 870 Evo lansat, viteze mai mari și prețuri mai mici

SSD-ul 860 de la Samsung a fost unul dintre standardele pentru piesele pentru PC de când a fost lansat în 2018. Acum,...

Galaxy S21: atenție să nu confundați gaura pentru SIM cu a microfonului!

Seria Samsung Galaxy S21 este ridicată în slăvi de toată lumea, nu mai trebuie să o facem și noi. Acum urmează luarea...

Galaxy S21+ Phantom Green apare pe site-ul australian Samsung

Săptămâna trecută, Samsung a prezentat oficial seria Galaxy S21, căștile Galaxy Buds Pro și Galaxy SmartTag / SmartTag+ la primul eveniment Unpacked...