Opțiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

408
Optiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3
Sursa Foto: Sursa Foto: AlieNaTiZ

Până în prezent, nu existau dovezi concrete despre un model Samsung Galaxy Z Fold 3 cu 512GB stocare. Majoritatea informaților spuneau că dispozitivul va veni numai într-o variantă de stocare de 12GB de RAM și 256GB stocare. Acum se pare că un model de 512GB este planificat și este în lucru la Samsung. Spre deosebire de modelul Z Fold 2 cu aceeași capacitate, acesta nu va fi limitat la China, Hong Kong și Taiwan.

O imagine publicată de PhoneArena, sugerează că modelul Samsung Galaxy Z Fold 3 de 512GB va fi vândut în Coreea. Având în vedere că telefonul pliabil este într-un fel succesorul seriei Note 20 orientat spre productivitate, este posibil ca acest model să fie disponibil și pe alte piețe. Cel mai probabil viitorul telefon pliabil nu va avea un slot pentru card SD.

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu opțiune de stocare de 512GB

Se așteaptă ca Samsung Galaxy Z Fold 3 să aibă o cameră selfie in-display și suport pentru stiloul S Pen. Telefonul va rula pe Snapdragon 888 și va avea în mare parte același design și dimensiuni ca Samsung Galaxy Z Fold 2.

În mai multe informații anterioare, am aflat Z Fold 3 va veni în culorile crem, negru, verde și argintiu. Potrivit unui nou zvon, disponibilitatea culorilor va varia în funcție de țară și chiar de operatorul de telefonie mobilă. Informația confirmă altele anterioare care spuneau că Galaxy Z Fold 3 nu va avea un preț la fel de mare ca predecesorul său.

De când au existat bani, a existat și un preț. Cuvântul preț vine din latinul „pretium” și a apărut în Evul Mediu în Germania la mijlocul secolului al XIV-lea. Atunci în dreptul maritim s-a specificat că bunurile ar trebui plătite în funcție de prețul lor.

Producția în masă a viitoarelor telefoane pliabile Samsung – Z Fold 3 și Flip 3 – a început. Am scris chiar azi că producția de Fold și Flip este mai mare decât la modelele de ​​anul trecut. Sunt informații că Samsung dorește să crească vânzările de telefoane pliabile de cel puțin două ori față de 2020.

Galaxy Fold 3 va fi anunțat pe 3 august alături de Flip 3 în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked și vor fi puse în vânzare pe 27 august.