Românii duc o viață mai bună cu tehnologiile inteligente Samsung

175
Samsung SmartThings
Sursă foto: Lifewire

Într-o lume a vitezei și a provocărilor permanente, dezvoltarea tehnologică rapidă pare să fie singura constantă. Cu toții ne dorim să trăim mai confortabil și mai relaxat, iar tehnologia este răspunsul pentru această dorință. Samsung a jucat un rol semnificativ în această evoluție și un exemplu în această direcție este platforma SmartThings.

Samsung SmartThings este un ecosistem care deschide uși către o lume a posibilităților nelimitate. De la controlul dispozitivelor inteligente la distanță până la crearea unui mediu de viață relaxat, tehnologia a ajuns să ne ofere un confort pe care nu ni-l puteam imagina acum câțiva ani. Mai jos spicuim dintr-un editorial semnat de Victor Armășelu, vicepreședinte Samsung Electronics România și Bulgaria, despre cum reușesc 2 milioane si jumătate de români să ducă o viața mai relaxată cu ajutorul tehnologiei inteligente Samsung.

Peste 2 milioane și jumătate de români sunt utilizatori SmartThings

Această conectivitate oferă posibilitatea de a personaliza mediul în funcție de preferințele noastre, creând un ambient relaxant și eficient energetic. De altfel, cifrele interne Samsung arată că astăzi, aproape 2 milioane și jumătate de români sunt utilizatori activi ai ecosistemului SmartThings. Acum peste 3 milioane de produse electronice și electrocasnice sunt conectate cu aplicația în SmartThings în România. Știm că timpul este prețios și tocmai de aceea SmartThings ne ajută să ne concentrăm asupra momentelor cu adevărat importante din viața noastră, punând tehnologia în slujba fiecăruia dintre noi.

SmartThings este la dispoziția noastră și ne ajută să ne concentrăm pe ce contează cu adevărat: familia și oamenii dragi. O aplicație care dă utilizatorilor săi control total asupra televizoarelor Samsung pe care le dețin, chiar și de la distanță, astfel încât ele să devină un hub central al întregii case. De la reglarea volumului și schimbarea canalelor la manipularea conținutului de pe telefon sau chiar integrarea cu dispozitivele IoT din casă, cum ar fi luminile și termostatul, SmartThings face utilizarea televizoarelor Samsung mai comodă și personalizată. Această integrare perfectă între aplicație și televizoarele inteligente reușește să transforme orice locuință într-un spațiu complet de divertisment și relaxare.

Astăzi, 1 din 3 români au acasă un televizor Samsung. Acest lucru ne arată aprecierea și încrederea pe care consumatorii o acordă produselor Samsung. De altfel, la numai un an de la lansarea pe segmentul de piață OLED, televizoarele Samsung au înregistrat o creștere de 10 ori a vânzărilor. Iar în luna august au devenit preferatele românilor în categoriile de televizoare cu ecran mare, din care făceau parte. Mai mult, Samsung este responsabil pentru aproape 80% din creșterea vânzărilor pentru televizoarele cu diagonale mari (peste 75 de inchi) de pe piața din România.

Sustenabilitate și economisirea energiei prin SmartThings

Samsung inovează și aduce noi tehnologii, păstrând mereu în minte nevoia tuturor, pentru o lume mai bună, mai sustenabilă. Grija pentru planetă și mediul înconjurător nu începe de mâine, începe de aici, din prezent, pentru fiecare dintre noi.

În România consumatorii sunt tot mai interesați de produsele și serviciile care promovează sustenabilitatea și economisirea energiei. Acestea vin cu beneficii pe termen lung atât pentru mediu, cât și pentru buzunarul propriu.

Statisticile interne Samsung arată că Samsung este prima alegere a românilor în materie de produse premium. Intră aici atât segmentul frigiderelor eficiente din punct de vedere energetic cât și al mașinilor de spălat rufe. Românii aleg să investească într-un produs premium, punând accent în alegerea lor pe durabilitate și eficiența în timp a produselor. Cu funcționalități precum programarea eficientă a electrocasnicelor și monitorizarea consumului de energie, Samsung contribuie la reducerea resurselor energetice utilizate și, implicit, la economisirea banilor noștri.

AI Energy – reducerea consumului de energie

Noua gamă de mașini de spălat rufe Samsung vine să demonstreze acest lucru. De anul viitor, aceasta va include modele cu un consum cu până la 40% mai eficient decât cerințele clasei A. Tehnologiile lor avansate optimizează în mod inteligent performanța de spălare și reduc consumul de energie. Mai mult, odată conectate în SmartThings vor putea reduce consumul de energie prin modul AI Energy din SmartThings Energy. Astfel, utilizatorul poate monitoriza cu ușurință consumul de energie zilnic, săptămânal și lunar și să eficientizeze consumul de energie electrică. Pentru ciclurile de spălare care pot funcționa în modul AI Energy, mașina de spălat reușește să spele 3 cicluri în loc de 1 cu același consum de energie electrică.

Nu este un secret că românii apreciază mult rolul tehnologiei în crearea unui stil de viață confortabil, relaxat și sustenabil. Samsung Electronics rămâne în fruntea acestei mișcări și vine cu soluții inovatoare care ne ajută să ne bucurăm de avantajele tehnologiei fără a compromite liniștea sau mediul înconjurător.