Samsung va produce anul acesta 800.000 de telefoane Galaxy Z Fold 2

629
Sursa Foto: gizmochina.com

Samsung a lansat recent smartphone-ul pliabil Galaxy Z Fold 2, succesorul originalului Galaxy Fold. Noul model dispune de un afișaj mai mare și o rată de reîmprospătare a ecranului de 120 Hz. Pe ecran este sticla Ultra Thin Glass, pentru o protecție îmbunătățită, are camere foto mai bune și multe altele.

Cu aceste îmbunătățiri, se pare că gigantul tech sud-coreean intenționează să vândă mai mult decât a vândut din Fold-ul original. Potrivit mai multor informații din Coreea de Sud, Samsung vrea să producă anul acesta 800.000 de bucăți din Galaxy Z Fold 2. Această cantitate a fost vehiculată și înainte, dar acum avem confirmarea.

Samsung Galaxy Z Fold 2 va fi produs și în Brazilia

Potrivit unei informații publicată de GizmoChina, compania va produce între 700.000 până la 800.000 de unități Galaxy Z Fold 2. Surse din interiorul Samsung spun că această cifră va fi depășită. Samsung fabrică în prezent dispozitivul în mai multe locații, cum ar fi Coreea de Sud și Vietnam. Din această lună noul telefon pliabil va fi produs și în Brazilia.

Un expert din domeniu a declarat că Samsung, producând receptorul pliabil și în afara țării sale de origine, demonstrează nivelul înalt al capacităților sale de producție de peste tot din lume. În Brazilia Samsung mai produce telefoane mobile, trackere de fitness, televizoare și electrocasnice. Vedeți mai multe despre Galaxy Z Fold 2 pe pagina noastră din iLoveSamsung.

Fitness-ul este o stare de sănătate și bunăstare și, mai precis, capacitatea de a efectua aspecte legate de sport, ocupații și activități zilnice. Starea fizică este în general obținută printr-o nutriție adecvată, exercițiu fizic moderat-viguros,și odihnă suficientă.

Se pare că Samsung încearcă acum să reducă costurile de producție prin mutarea producției noului Fold în alte țări. Analiștii au susținut, de asemenea, că gigantul tech ar putea vinde până la trei milioane de smartphone-uri pliabile anul acesta, aici intrând și Samsung Galaxy Z Flip. În plus, această cifră poate crește până la 8 milioane de unități până în 2021. În ultimul timp au fost zvonuri că Samsung lucrează și la un dispozitiv pliabil la prețuri accesibile.

În prezent, doar câțiva producători au lansat smartphone-uri pliabile, aceștia fiind Huawei, Microsoft și Motorola. Samsung, în acest moment, pare să fie în cea mai bună poziție posibilă în ceea ce privește tehnologia și dezvoltarea acestei noi game de smartphone-uri. Datorită diferitelor progrese, s-a speculat că Samsung va ocupa poziția de lider și pe această piață.