Seria Galaxy S23 și alte telefoane Samsung certificate ARCore

258
ARCore
Sursa Foto: Google ARCore

Periodic Google publică lista cu telefoanele și tabletele care primesc certificarea ARCore. Recent am văzut Google oferind o reîmprospătare destul de substanțială acestei liste, adăugând telefoane majore din 2022, cum ar fi Pixel 7 și Pixel 6a. Acum compania Google a revenit actualizând lista cu mai multe telefoane Samsung Galaxy recente.

A existat o perioadă în care tehnologia Google de realitate augumentată impunea un anumit procesor, deși nu mai este cazul. Majoritatea dispozitivelor de astăzi sunt suficient de puternice pentru a suporta ARCore fără efort, conform AndroidPolice. Dar Google încă solicită certificare manuală pentru a se asigura că sunt pe deplin capabile să ofere o experiență AR optimă.

Noi telefoane Samsung Galaxy certificate ARCore

Pentru a obține certificarea ARCore, un smartphone trebuie să îndeplinească standardele de performanță pentru funcționarea camerei, capabilitățile CPU și acuratețea senzorului, printre altele. Pe măsură ce tehnologia smartphone-urilor avansează, noi telefoane primesc în mod regulat certificarea Google.

Aplicația ARCore poate suprapune conținutul virtual, forme și obiecte generate de computer peste lumea reală prin intermediul camerei telefonului. Utilizatorii pot muta acel conținut virtual folosind senzorii pentru a detecta mișcarea.

Luna trecută când Google a actualizat lista pentru a introduce o grămadă de telefoane și tablete Samsung, ne gândea că inevitabil și seria Galaxy S23 va ajunge pe această listă. Cu un pic de întârziere acum acest lucru s-a întâmplat, ARCore este disponibil pe Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23 și Galaxy S23+. Iată mai jos telefoanele și tabletele care au fost recent certificate de Google pentru ARCore:

ARCore este un SDK (kit de dezvoltare software) dezvoltat de Google care permite proiectarea de aplicații de realitate augmentată. Primă versiune a fost lansată în februarie 2018. Unul dintre punctele forte ARCore este faptul că poate rula pe orice dispozitiv Android care rulează minim pe Android 7.0 Nougat.