Samsung va lansa noi telefoane din seria Galaxy A pe 17 martie

331
Samsung va lansa noi telefoane din seria Galaxy A pe 17 martie
Sursa Foto: @evleaks

Evan Blass a distribuit o imagine a unui teaser cu aspect oficial, care dezvăluie că Samsung va organiza un eveniment Galaxy A săptămâna viitoare, pe 17 martie. Din ce vedem aici, litera „A” scrisă în mai multe feluri și divers colorată, este vorba despre noi smartphone-uri din seria Galaxy A.

Informații despre lansarea mai multor telefoane din seria Galaxy A, după jumătatea lunii martie, au fost mai multe în ultimul timp. Am scris și noi despre acest lucru. Este ușor de presupus despre ce dispozitive este vorba, în primul rând despre Samsung Galaxy A53 și Samsung Galaxy A73. Sigur că nu este nimic concret în acest moment, doar supoziții. Dar, nu este exclus și o surpriză din partea Samsung.

Mai multe modele Galaxy A vor fi lansate în 17 martie

Teaser-ul publicat de Evan Blass nu menționează numele viitorului / viitoarelor smartphone-uri. Totuși vedem acolo litera „A” în diferite stiluri, unul dintre ele indicând un „A” rezistent la apă, conform GSMArena. Știm că modelele de anul trecut Galaxy A52 (Galaxy A52, Galaxy A52 5G și Galaxy A52s) și Galaxy A72 au venit cu certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf.  În acest fel presupunerea că este vorba despre Galaxy A53 și Galaxy A73 capătă mai multă greutate.

Anul trecut, la aceeași dată, Samsung a lansat modele Galaxy A52, Galaxy A52 5G și Galaxy A72. Această lansare a avut loc, pentru prim dată pentru seria Galaxy A, în cadrul unui eveniment Unpacked. Deci ne așteptăm ca gigantul tech coreean să dezvăluie joi 17 martie pe Galaxy A53 și Galaxy A73 despre care auzim de ceva vreme.

Evan Blass este un blogger american fost editor al site-ului Pocketnow între anii 2010-2012. Între anii 2005 – 2008, Blass a lucrat și la site-ul AOL. El a postat mai multe informații despre smartphone-uri și tablete, care s-au adeverit.

Samsung a anunțat acest eveniment Unpacked pentru seria Galaxy A pe site-ul său oficial. Evenimentul va avea loc joi 17 martie la ora 16:00 ora României. Toate telefoanele lansate vor avea conectivitate 5G. De acum nu vom mai scrie despre aceste modele că sunt 5G, decât dacă este vorba despre o variantă 4G.

De data aceasta, nu ne așteptăm la variante 4G, deoarece Samsung pare că va lansa doar modele 5G în seria Galaxy A. Cu toate acestea, probabil Samsung va lansa și variante 4G pe anumite piețe, unde rețelele 5G sunt departe de a fi implementate într-un viitor apropiat.