Așa ar putea arăta viitoarele telefoane din seria Galaxy S24

325
Asa vor arata telefoanele din seria Galaxy S24
Sursa foto: phonearena.com

Modul în care Samsung își proiectează seria Galaxy S nu s-a schimbat prea mult în ultimele trei sau chiar patru generații. În general aspectul telefoanelor emblematice ale companiei a rămas destul de similar de la an la an. Cu toate acestea, se spune că seria Galaxy S24 va introduce în sfârșit modificări semnificative pentru a face noile modele să iasă în evidență față de predecesorii lor, mai ales când vine vorba de Galaxy S24 și Galaxy S24+.

Pentru a ajuta la vizualizarea modificărilor de design care sunt așteptate cu seria Galaxy S24, colegii noștri de la PhoneArena, au colaborat cu un artist 3D pentru a crea randări ale întregii game. Desigur, aceste randări se bazează pe zvonurile și informațiile de până acum. Totuși, pe cât de mult ar putea fi aceste randări foarte aproape de realitate, ar putea fi la fel de inexacte.

Seria Galaxy S24, randări față în față cu seria Galaxy S23

Este clar că Samsung intenționează să remodeleze pe Galaxy S24 și Galaxy S24+. Sunt schimbări de design și la Samsung Galaxy S24 Ultra față de Galaxy S23 Ultra. E plăcut să vedem că gigantul sud-coreean schimbă lucrurile, chiar dacă doar puțin. S-ar putea să nu fie ceva revoluționar sau care stabilește tendințe, dar are potențialul de a face noile modele non-Ultra să se simtă proaspete și noi.

ISOCELL Zoom Anyplace aduce urmărirea bazată pe AI pentru înregistrările video, care vă ajută să urmăriți subiectul ales în orice moment. În acest fel, nu trebuie să vă mișcați telefonul încercând să țineți în cadru subiectul filmat.

Știm deja că Galaxy S24 Ultra va avea un ecran plat, după ce ani de zile modelele Ultra au avut marginile rotunjite. De asemenea, cadrul lateral va fin din titan, nu din aluminiu. Recent am aflat că funcția „ISOCELL Zoom Anyplace” pentru camera de 200MP va fi inclus pe Samsung Galaxy S24 Ultra. Totul arată că Samsung nu se oprește din inovat, indiferent că este la exterior sau la interior.

Acestea fiind spuse, imaginea de ansamblu pictată în 3D arată ceva în sensul a ceea ce vedeți mai jos. Modificări de design pentru Galaxy S24 și S24+. Galaxy S24 în stânga, Galaxy S23 în dreapta.

Sursă foto: PhoneArena

Probabil puteți vedea că cea mai mare schimbare este cadrul. Galaxy S24 renunță la forma anterioară, transformând marginile și laturile din oval în plat. După cum arată însă, Samsung s-a gândit la confortul utilizatorului și nu intenționează să facă acele margini ascuțite. Din ce vedem, par să aibă o ușoară curbură, pentru a evita ca telefonul să deranjeze în mână.

Nou design al camerelor pe viitoarele telefoane din seria S24

De asemenea, puteți observa că toate camerele de pe seria Galaxy S24 arată mai mari în comparație cu cele de pe seria S23. Până acum, însă, nu a existat niciun cuvânt care să implice modificări hardware majore în departamentul camerei în ceea ce privește Galaxy S24 și Galaxy S24+. Și designul lui Galaxy S24 Ultra se modifică ușor față de Galaxy S23 Ultra, vedeți mai jos. Galaxy S24 Ultra în stânga, Galaxy S23 Ultra în dreapta.

Sursă foto: PhoneArena

Potrivit mai multor informații, Samsung va păstra designul flagship-ului său premium Ultra aproape la fel ca în prezent. Aceasta înseamnă partea inferioară și superioară plate, cu o curbură ușoară în stânga și dreapta. Spre deosebire de S24 și S24+, totuși, se zvonește că S24 Ultra va primi hardware nou pentru camere, așa că ne putem aștepta ca unele dintre camerele sale să arate diferit în comparație cu ce vedem acum.