Telefoanele Samsung și non-Samsung ce pot fi  încărcate cu Charger Duo

1351
Samsung a prezentat încărcătorul Wireless Charger Duo, compatibil cu Note 9 și Galaxy Watch, la evenimentul din New York . Majoritatea celorlalte smartphone-uri cu funcții Qi și alte dispozitive pot fi încărcate cu Samsung Wireless Charger Duo. Așa cum puteți observa, Samsung Wireless Charger Duo are două plăcuțe de încărcare. Una este plată, iar cealaltă poate încărca smartphone-ul culcat sau puțin înclinat, dar ambele fac același lucru. Samsung nu este prima companie care aduce un încărcător fără fir multi-pad, dar acesta este unul dintre cele mai versatile. Designul vă permite să supravegheați și să folosiți telefonul în timp ce se încarcă. Puteți pune smartwatch-ul dvs. sau un alt smartphone pe platoul de încărcare plat lângă el pentru încărcare simultană.
Charger Duo poate încărca multe modelele de telefoane cu tehnologia Qi
Încărcătorul Samsung 2 în 1 utilizează tehnologia standard Qi. Aceasta înseamnă că orice dispozitiv cu posibilități de încărcare fără fir, aproape toate care utilizează Qi, poate fi încărcat fără probleme. Pentru a vedea ce alte modele de telefoane, în afară de Samsung, pot folosi Charger Duo consultați producătorul dispozitivului dvs. pentru a vedea dacă acceptă încărcarea fără fir Qi. Dacă nu, este posibil să aveți nevoie să cumpărați un alt tip de sistem de încărcare. Unele dintre smartphone-urile non-Samsung care vor funcționa cu Samsung Wireless Charger Duo sunt Apple iPhone 8 și iPhone X. De asemenea LG V30, LG V35, LG G6, LG G7, orice dispozitiv Moto Z, Sony Xperia XZ2 și XZ2 Premium și Nokia 8 Sirocco. Acest încărcător funcționează bine cu orice dispozitiv Qi. Dar, funcționează foarte bine cu telefoanele Samsung care acceptă încărcarea rapidă fără fir. Acest lucru se datorează faptului că Samsung a pus noi tehnologii în telefoanele sale, pentru o încărcare mai rapidă decât cea normală.

Qi provine din chineză și înseamnă „energy flow”- flux de energie. Este un standard care definește transferul de energie fără fir utilizând încărcarea inductivă pe distanțe de până la 4 cm. Este dezvoltat de Wireless Power Consortium. Sistemul folosește un dispozitiv de încărcare și un dispozitiv compatibil, plasat pe partea superioară a plăcuței.

Prin intermediul site-ului AndroidCentral, vă prezentăm o listă cu dispozitivele Samsung ce se încărcă mai rapid cu Charger Duo decât cu alte modele de încărcătoare.
  • Samsung Galaxy Note 9
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Samsung Galaxy Note 5
  • Samsung Galaxy S6 Edge+
  • Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge
  • Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+
  • Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+
Chiar dacă nu dețineți cele mai recente telefoane Samsung – sau un telefon non-Samsung – Wireless Charger Duo oferă funcționalitate și flexibilitate. Că arată foarte bine pe orice birou sau oriunde este așezat este deja un bonus.