Mai multe televizoare Samsung certificate „Product Carbon Reduction”

124
Samsung Product Carbon Reduction Certification TÜV Rheinland
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat ieri că opt televizoare din seriile sale 2024 – Neo QLED 4K și 8K, OLED și The Frame au primit certificarea „Product Carbon Reduction” de la TÜV Rheinland. Este vorba despre Neo QLED 8K (QN900D, QN800D), Neo QLED 4K (QN95D, QN90D, QN85DA), OLED (S95D, S90D) și The Frame (LS03D).

Certificarea demonstrează rata scăzută a amprentei de carbon a acestor produse în comparație cu modelele din anul precedent. Potrivit SamsungNewsroom, este mărturie a eforturile companiei de a reduce emisiile de carbon de la an la an. Samsung își propune să obțină certificările „Product Carbon Footprint” și „Product Carbon Reduction” pentru peste 60 de modele în 2024.

„În calitate de producător de televizoare lider la nivel mondial, este responsabilitatea noastră să creăm produse care să redefinească capabilitățile televizorului, cu gândul în același timp eforturile de sustenabilitate”. A declarat Yongjae Kim, vicepreședinte executiv al Visual Display Business la Samsung Electronics.

Felicitări lui Samsung Electronics. Certificarea Product Carbon Reduction demonstrează angajamentul Samsung față de sustenabilitatea mediului. În același timp arată eforturile reale pentru a reduce emisiile de carbon și a opri schimbările climatice”. A declarat și Frank Holzmann, Global Vice President TÜV Rheinland Business Field Electrical. „Această recunoaștere va spori și mai mult poziția de jucător lider pe piața globală de electronice.”

Carbon Trust este o organizație fondată în 2001 și are sediul la Londra, Marea Britanie. Carbon Trust este o organizație globală, cu birouri în China, Mexic, Țările de Jos, Singapore, Africa de Sud, Marea Britanie și Statele Unite.

TÜV Rheinland a evaluat emisiile de gaze cu efect de seră pentru produsele TV Samsung de-a lungul ciclului lor de viață. De la producție, transport, utilizare până la eliminare, televizoarele sunt în conformitate cu standardele recunoscute internațional, cum ar fi ISO 14067 și ISO 14064-4, de asemenea ca standard auto-dezvoltat de TÜV Rheinland 2 PfG Q2880/09.23. Acesta verifică și certifică faptul că toate cele opt serii de produse TV îndeplinesc cerințele standard de reducere a carbonului stabilite de TÜV Rheinland. Produsele certificate includ două serii Neo QLED 8K, trei Neo QLED 4K, două serii OLED și o serie The Frame.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

În plus față de certificarea produselor, Samsung Visual Display a obținut prima certificare a industriei de afișare și electronice de larg consum din partea TÜV Rheinland. Această certificare măsoară și gestionează emisiile de gaze cu efect de seră pe întregul ciclu de viață al unui produs. Aceste date sunt în conformitate cu reglementările de management și manualele de execuție stipulate pentru a calcula emisiile de gaze cu efect de seră și a asigura rezultate transparente și reproductibile.

Pe măsură ce Samsung își continuă munca de reducere a impactului asupra mediului al produselor sale, își propune să obțină certificările „Product Carbon Footprint – Amprenta de carbon a produsului” și „Product Carbon Reduction – Reducerea carbonului produs” ale TÜV Rheinland pentru peste 60 de modele în 2024. Sunt cuprinse aici inclusiv cel mai noi bare de sunet lansate. Vă reamintim că Samsung este pe primul loc în ultimii nouă ani ca vânzări de bare de sunet.

Această recunoaștere se bazează pe recunoașterile anterioare ale eforturilor Samsung în materie de sustenabilitate. Compania a obținut prima sa certificare „Reducing CO2” de la Carbon Trust în 2021. Au primit atunci această certificare televizoarele Neo QLED 4K și cu rezoluție mai mare. Apoi, în 2022, 11 modele TV și cinci produse de monitorizare și ecrane de semnalizare au obținut certificarea „Reducerea CO2”. Cel mai recent, mai multe modele din gama Samsung 2023 au fost certificate de Carbon Trust și TÜV Rheinland.

Pentru mai multe informații despre gama de televizoare Samsung 2024, vă rugăm să vizitați www.samsung.com.