Primele televizoare Samsung QD-OLED ar putea fi lansate la CES 2022

384
Primele televizoare Samsung QD-OLED ar putea fi lansate la CES 2022
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung ar putea dezvălui în curând o nouă serie de televizoare echipate cu o tehnologie nemaivăzută până acum pe piață, QD-OLED. Primele televizoare Samsung QD-OLED ar putea fi prezentate la începutul anului viitor, în timpul CES Las Vegas 2022.

După ce Samsung a anunțat în 2019 investiții masive pentru a renunța la ecranele LCD în favoarea tehnologiei QD-OLED, primele televizoare ar putea ajunge în sfârșit în curând pe piață. Într-adevăr, conform informațiilor de la OLED-info, via PhonAndroid, compania sud-coreeană ar putea dezvălui primele televizoare Samsung QD-OLED la CES 2022, care va avea loc în perioada 5 – 8 ianuarie 2022 la Las Vegas. Vedeți pe I❤️Samsung top 6 televizoare Samsung pe care le puteți cumpăra în 2021!

Televizoarele Samsung QD-OLED posibil lansate la CES 2022

Gigantul tech sud-coreean este de așteptat să dezvăluie mai întâi două variante diferite de Samsung QD-OLED. Un model cu diagonala de 55 inch (139,7 centimetri) și unul cu diagonala de 65 de inch (165,1 centimetri). Mai târziu în 2022 Samsung va lansa și un model cu diagonala de 70 de inch (177,8 centimetri).

Au trecut câțiva ani în care Samsung a pariat puternic pe televizoarele LCD QLED, lăsând câmpul deschis pentru LG Display pe ecranele OLED. Cu toate acestea, Samsung va oferi în sfârșit televizoare care arată (pe hârtie) mai bine decât concurenții săi. Noile prototipuri QD-OLED TV au început să fie testate de Samsung Samsung începând din aprilie. Vom vede ce pot cu adevărat noile televizoare Samsung la CES 2022 Las Vegas.

Las Vegas este una dintre cele mai populare destinații turistice din lume. Farmecul orașului a făcut ca acesta să fie scena pentru foarte multe filme și seriale. Are cele mai multe hoteluri AAA Five Diamond decât orice alt oraș din lume.

QD-OLED este o tehnologie hibridă care combină puncte cuantice și ecranele OLED. Prin combinarea acestor două tehnologii, Samsung speră să profite de tot ce este mai bun din ambele tehnologii. Ne așteptăm la televizoare care oferă culori intense; contrast infinit cu negru intens; precum și luminozitate super ridicată fără efect de înflorire, o problemă comună la televizoarele LCD.

Tehnologia OLED de astăzi poate oferi culori negre mai convingător decât orice altă tehnologie, deoarece pixelii sunt opriți atunci când trebuie să afișeze negru, dar se străduiește să ofere luminozitatea pe care o produc ecranele LCD. Prin combinarea tehnologiei QLED și OLED, Samsung ar putea, prin urmare, să șteargă defectele fiecăruia.

Deocamdată, nu știm nimic despre specificațiile sau prețurile televizoarelor Samsung QD-OLED. Presupunem că vor fi unele dintre cele mai scumpe de pe piață.