Fii cel mai bun suporter al sportului cu televizorul Samsung 8K

89
Samsung 8K
Sursâă foto: Samsung Global Newsroom

Vara aceasta se anunță a fi un spectacol pentru fanii sportului din întreaga lume. Cu evenimente sportive majore în plină desfășurare, precum mult așteptatul Campionat European de Fotbal, apoi Jocurile Olimpice, nu există un moment mai bun pentru a cumpăra un nou televizor Samsung 8K.

Oferind o experiență de vizionare 8K îmbunătățită, funcțiile activate de AI ale celor mai recente televizoare și soundbar-uri Samsung pot duce vara aceasta a fotbalului la noi înălțimi. Ești în centru atmosferei de pe stadioanele din Germania unde are loc Campionatul European de Fotbal. Cu experiența captivantă de vizionare 8K de la Samsung, alimentată de AI, aveți sezonul estival de sporturi în confortul casei.

Spectatorii se pot bucura cu adevărat de meciurile importante cu televizorul Samsung Neo QLED de 85 inch (215,9 centimetri). Ecranul care nu se mai termină este ideal pentru cei care doresc să găzduiască diverse întâlniri acasă cu prietenii pe durata calendarului sportiv. Disponibil pe noile televizoare Samsung 8K, precum modelul de vârf Neo QLED 8K 2024, funcțiile 8K AI Upscaling Pro și Motion Enhancer Pro lucrează împreună pentru a oferi o claritate excepțională prin îmbunătățirea conținutului la rezoluție scăzută și minimizarea distorsiunii și încețoșării mingii – astfel încât să nu pierzi niciun moment din acțiune.

Mai mult, poți aduce sunetele de pe stadion în spațiul de acasă cu Object Tracking Sound Pro. Folosind tehnologia AI, sunetul se mișcă odată cu acțiunea. În acest fel aveți parte de o imersiune completă în tot ce vedeți pe ecran. Fie că este vorba de bucuria unui gol câștigător sau de suspansul stadionului pentru o lovitură de departajare, poți auzi sunetul din fiecare colț.

Pentru o perioadă limitată, clienții pot beneficia de promoții exclusive la gama de televizoare și sisteme audio Samsung din 2024. Lansat pe Samsung.com începând cu 3 iunie, Samsung Summer Festival va include oferte precum primirea unui Freestyle gratuit la fiecare achiziție a unui televizor de 98 inch (https://www.samsung.com/ro/tvs/98-inch-tv). În această perioadă, cei care achiziționează un televizor de 65 inch, Samsung QN900D sau Q900 SB, vor primi, de asemenea, un upgrade gratuit la modelul corespunzător de 75 inch (190,5 centimetri).

Pentru o perioadă limitată (până în 30.06), clienții pot beneficia de promoții exclusive la gama de televizoare și sisteme audio Samsung din 2024. Summer Festival va include oferte speciale, cum ar fi:

  • Cumpără Samsung Neo QLED 8K/4K/OLED și primești un soundbar inclus în preț, plus un discount suplimentar cu programul de reciclare.
  • Cumpără un televizor de 98 inch și primești un videoproiector Freestyle gratuit, inclus automat în coșul de cumpărături.
  • Cumpără televizorul Samsung 8K Neo QLED 8K/OLED împreună cu un Galaxy S24+ sau S24 Ultra și primești 25% discount la pachet.

De asemenea, ofertele disponibile în această perioadă includ:

  • Cumpără Galaxy S24+ sau S24 Ultra împreună cu un AI TV 8K 2024 și primești 25% reducere la pachet.
  • Cumpără Samsung AI TV 8K 2024 din ofertă și primești un Soundbar inclus în preț.
  • Discount prin programul Rabla Samsung până la 2.000 lei la AI TV 8K, dacă predai un televizor vechi la schimb.

„Noua noastră gamă de televizoare Samsung 8K, alimentată de AI, este completarea perfectă pentru orice fan al sportului. Aceste televizoare oferă o claritate vizuală excepțională și un sunet captivant și realist. Cu o serie de promoții sezoniere disponibile pe Samsung.com, nu există un moment mai bun pentru a-ți actualiza televizorul. Astfel te poți bucura de cea mai bună experiență de vizionare a celor mai importante meciuri pe un ecran fantastic”. A spus Benjamin Braun, Chief Marketing Officer, Samsung Europa.