Samsung The Frame parteneriat cu LIFE Picture Collection

71
LIFE Picture Collection
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics Co. Ltd. a anunțat zilele trecute un nou parteneriat cu LIFE Picture Collection. Scopul acestui parteneriat este de a extinde colecția dinamică de artă oferită consumatorilor prin intermediul televizorului lifestyle, Samsung The Frame. Parteneriatul Samsung și LIFE Picture Collection aduce cele mai importante momente din istorie pe The Frame.

Noul parteneriat dintre Samsung și LIFE Picture Collection aduce arhiva vizuală a secolului XX pe televizorul The Frame. LIFE Picture Collection este o arhivă vizuală a secolului 20, care include peste 10 milioane de fotografii ale unor personalități și momente semnificative din punct de vedere istoric. Pentru Samsung Art Store au fost curatoriate cu atenție 20 de fotografii din colecție, ce vor fi disponibile la nivel global pentru posesorii The Frame începând cu 28 iulie. Utilizatorii Samsung Art Store vor putea experimenta istoria prin imagini uimitoare, cu subiecte variind de la surferi din West Coast California, la Pablo Picasso și multe altele.

LIFE Picture Collection și The Frame aduc arta mai aproape de oameni

,,Catalogul de artă The Frame a crescut enorm de la lansarea sa din 2017. Este important pentru noi să căutăm în mod constant noi parteneri pentru a aduce clienților lucrări de artă de înaltă calitate. Parteneriatul cu LIFE Picture Collection este unul important. Istoria este înregistrată în aceste fotografii, iar acum consumatorii le pot expune cu un clic pe un buton, fără a fi nevoie să meargă într-o galerie sau muzeu„. A declarat declarat Simon Sung, vicepreședinte și șef al echipei de vânzări și marketing la Samsung Visual Display, potrivit SamsungNewsroom.

Prin astfel de parteneriate, Samsung își propune să aducă arta mai aproape de oameni. Astfel compania oferă acces la unele dintre cele mai renumite opere de artă din lume, dând astfel posibilitatea ca fiecare posesor The Frame să aleagă tipul de artă potrivit gustului său unic.

Colaborarea cu LIFE Picture Collection aduce o nouă selecție importantă din punct de vedere istoric în biblioteca deja considerabil de mare de picturi, design grafic și fotografie disponibilă pe Samsung Art Store. Samsung Art Store va include și mai multe fotografii din arhiva foto emblematică LIFE (revistă americată de fotografie) pentru a face colecția mai accesibilă abonaților.

Conceput pentru a fi un televizor atunci când este pornit și artă atunci când este oprit, The Frame este o pânză digitală inovatoare, de tip QLED, care afișează artă din întreaga lume la o calitatea superioară a imaginii. Noul Matte Display lansat în 2022 ca opțiune pentru The Frame, reduce reflexiile de lumina, ceea ce permite consumatorilor să vadă mai clar pe ecran operele de artă.

Instituții emblematice, colective artistice și artiști independenți deopotrivă au contribuit la selecția în continuă expansiune a Samsung Art Store. LIFE Picture Collection aduce un nou plus. Acum Colecția de Artă Samsung găzduiește peste 2.000 de opere de artă.

Samsung The Frame – un televizor extraordinar

Designul televizorului The Frame este asemănător unei rame foto și ridică aspectul întregii încăperi unde este plasat. Puteți chiar să afișați amintirile sau lucrările de artă preferate pe televizor atunci când nu este utilizat ca atare.

Samsung The Frame 2022 are un ecran QLED 4K cu HDR10+ și HLG (Hybrid Log Gamma), conform SamMobile. Ecranul are peste 500 niți de luminozitate maximă și o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Rulează Tizen OS și are acces la toate aplicațiile de streaming audio și video. De asemenea, include Alexa, Bixby și Google Assistant.

Funcțiile de conectivitate includ AirPlay 2, Tap Sound, Tap View, Miracast screen mirroring și SmartThings. Alte caracteristici ale televizorului includ Samsung Health, Multi View, Object Sound Tracking, Dolby Atmos, Q-Symphony. Are Wi-Fi 5, Wi-Fi Direct, Wireless DeX, Bluetooth 5.2, Dual Bluetooth Audio, Active Voice Amplifier, HDMI 2.1 și difuzoare de 40 W.

Televizorul pornește ecranul când intri în cameră și când părăsiți camera se stinge. Are chiar și luminozitate și volum adaptive pentru a contracara schimbarea luminii și a zgomotului din cameră. Puteți așeza televizorul pe masă, perete sau podea (folosind un suport unic). Pentru mai multe informații despre The Frame, accesați www.samsung.com.