Vânzările mari de Galaxy S22 Ultra justifică eliminarea seriei Galaxy Note

303
Galaxy S22 Ultra
Sursa Foto: via SamMobile.com

Cifrele estimate de vânzări de Galaxy S22 Ultra par să fi justificat decizia controversată a companiei Samsung de a elimina îndrăgita serie Galaxy Note. Fanii au fost șocați să afle că seria Galaxy Note 20 a fost ultima din această serie. Samsung a integrat mai multe funcții Note, precum S Pen în seria sa emblematică Galaxy S, în special în Galaxy S22 Ultra.

Se pare că nu există absolut nicio șansă pentru o resuscitarea a seriei Galaxy Note, potrivit Notebookcheck. Ce puțin acest lucru rezultă din cifrele de vânzări estimate pentru Samsung Galaxy S22 Ultra și comentariile făcute de președintele Samsung Electronics, TM Roh. Chiar dacă mulți fani și utilizatori tradiționali ai seriei Galaxy Note speră în revenirea acestei serii, se pare că acest lucru nu se va întâmpla.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Vânzări foarte mari pentru Samsung Galaxy S22 Ultra

Potrivit unei postări făcute de cunoscutul Ice Universe, Samsung a reușit să vândă 10,9 milioane de telefoane Galaxy S22 Ultra. Având în vedere că un S22 Ultra nou-nouț costă în prezent 1.200 – 1.300 euro, în funcție de operator sau magazin, acest lucru echivalează cu ușurință cu miliarde de euro ca vânzări, chiar și atunci când se ține cont de variațiile de preț de pe piață.

Notebookcheck este un site cu sediul la Viena fondat în 2005. Site-ul oferă teste detaliate, recenzii, știri și informații tehnice. Serverele sunt alimentate de furnizori de energie electrică ecologică, generată 100% din surse eoliene și apă.

Această cifră masivă de vânzări pentru S22 Ultra arată foarte bine față de cifrele de vânzări pentru dispozitivele individuale Note. De exemplu, Galaxy Note 8 a fost, de asemenea, un succes uriaș, cu 10,3 milioane de vânzări. Dar privind la presupusele cifrele de vânzări ulterioare ale modelelor Galaxy Note, vedem o tendință de scădere tulburătoare pentru linia Galaxy Note:

  • Galaxy Note 9: 9,6 milioane de bucăți
  • Seria Galaxy Note 10: 9,5 milioane
  • Seria Galaxy Note 20: 7,5 milioane de bucăți

În ciuda adorației clare printe fanii Samsung pentru linia Galaxy Note, vânzările au scăzut și a fost necesară o reîmprospătare.

Dacă acestea nu au fost suficiente dovezi pentru a indica șansa zero de a reveni pentru seria Galaxy Note, TM Roh a făcut un comentariu care anulează orice speranță. Ice Universe a postat pe Twitter această declarație a directorului executiv Samsung. „Începând din acest an, Galaxy Note va apărea sub forma lui Galaxy S Ultra în fiecare an”. Cu alte cuvinte, modelele Galaxy S Ultra vor continua să prezinte cele mai bune caracteristici din seria Galaxy Note fără ca acesta din urmă să-și facă vreo apariție surpriză pe parcurs, cel puțin în anii următori.