Acasă Top Cele mai bune aplicații GPS și de navigație pentru Galaxy Watch /...

Cele mai bune aplicații GPS și de navigație pentru Galaxy Watch / Gear S3

Samsung Galaxy Watch este un membru important al smartwatch-urilor Samsung. Acesta are multe caracteristici și funcții avansate. După lansarea modelelor Gear S3 Frontier și Gear S3 Classic, acesta este cel mai bun ceas inteligent Samsung. Gear Sport a fost un ceas centrat pe fitness, iar Galaxy Watch Active și Galaxy Active 2 ar fi, de asemenea, gadgeturi specifice fitness-ului. Odată cu actualizarea Tizen 5.0, Samsung a adus numeroase caracteristici noi în acest portabil, deși îi lipsesc aplicațiile GPS și de navigație.

Nu veți găsi nicio hartă preinstalată sau aplicație de navigare pe acest smartwatch. La fel ca Android cu Google Maps și Apple are Apple Map pe dispozitivele sale. Aplicațiile GPS precise sau de navigare sunt esențiale pentru orice gadget, astfel încât utilizatorii să le poată folosi în orașe noi pentru a găsi magazine locale sau drumul exact. Pentru a rezolva această problemă, mulți dezvoltatori și-au lansat aplicațiile în Galaxy App Store pentru ceasurile inteligente Samsung Galaxy Watch și Gear S3 Frontier / Classic.

Este greu să lansezi aplicații de hartă atât de mari pe un mic ceas, deși lucrurile pe care le face sunt extraordinare. Toate aplicațiile listate aici pot fi utilizate pe orice ceas inteligent Samsung, iar unele dintre ele funcționează în modul offline. Iată lista celor mai bune aplicații GPS și de navigație din magazin pentru ceasurile Samsung Galaxy Watch & Gear S3.

Cele mai bune aplicații de navigare pe ceasurile inteligente Samsung

1. GMaps. GMap este o aplicație în care puteți căuta să navigați pe orice în apropiere. Este cea mai bună aplicație pentru utilizatorii de ceasuri inteligente. Nu trebuie să poarte niște hărți fizice, navigatori sau smartphone-uri pentru a obține hărți rutiere exacte. În primul rând, utilizatorul trebuie să conecteze smartwatch-ul la internet și GPS. Utilizatorii trebuie să introducă locația curentă din care își încep călătoria, conform TizenHelp. Apoi introduceți următoarea destinație, astfel încât acest navigator GMap să-i poată ghida corect pentru a ajunge la destinație.

Folosind-o, puteți explora orice, cum ar fi locații naturale de excepție, muzee, restaurante din apropiere, medici etc. Dacă sunteți într-o călătorie, aplicația vă va oferi șansa de a vă simți ca o persoană locală de acolo. Veți găsi ușor străzi necunoscute la care trebuie să ajungeți. Puteți selecta opțiunea vehicul, astfel încât GMap să vă ofere cea mai apropiată cale corectă cu navigatorul audio.

Navigator – Voice Navigation și Navigator Standalone

2. Navigator – Navigare vocală. Aplicația vă va ajuta să accesați harta cu ușurință de la ceasurile Samsung Galaxy Watch & Gear S3. Cu navigarea vocală puteți folosi doar comenzi vocale. Cu un cadru rotativ, puteți mări sau micșora ecranul ceasului.

Dacă atingeți de două ori pe ecran, harta de destinație se va opri și ceasul vă va arăta locația GPS de acolo. Utilizați câteva opțiuni de setare – Road-Map sau Satellite Hybrid, Mile sau Kilometri, Pornire / Dezactivare trafic și Pornire / Dezactivare vitezometru pentru a obține o destinație precisă și cel mai scurt drum.

Această aplicație vă va păstra în istoric ultimele cinci căutări și le puteți vedea pe toate în opțiunea de căutare. Navigator vă va oferi instrucțiuni de navigare audio. Vă va ajuta să ajungeți la destinație printr-o călătorie sigură. Are setare multilingvă; această setare vă va schimba limba în mod implicit. Navigator – aplicația de navigare vocală acceptă Gear S3 și smartwatch-ul Samsung Galaxy Watch, precum și alte ceasuri inteligente Samsung.

3. Navigator autonom. Aplicația autonomă de navigare este special concepută pentru ceasurile inteligente Samsung Galaxy sau Gear. Această aplicație de navigație poate sugera drumuri rapide și sigure pe care le are cu vizualizare hartă + vizualizare satelit + direcție vizualizare stradă, pentru destinația introdusă. Dacă ieșiți din traseu, atunci aplicația are facilitatea de a vă conecta la un alt drum drept.

Vă va conecta la drumurile de hartă potrivite. Navigarea autonomă vă va arăta exact distanța parcursă, distanța la stânga și momentul sosirii. Puteți utiliza această aplicație de navigare purtabilă pe timp de noapte, călătorind și pentru că are o facilitate fantastică pentru modul de noapte. Dacă căutați un loc, aplicația vă va oferi toate informațiile istorice despre acel loc.

City Navigator și Radar pe ceasurile Galaxy Watch și Gear S3

4. Navigator de oraș. City Navigator este prima și ultima aplicație de navigație urbană pas cu pas. Are o funcție de hărți offline, iar această caracteristică vă poate salva hărțile de rute descărcate până la 30 de zile. Patru moduri de rute sunt oferite în City Navigator, astfel încât veți găsi cu ușurință orice rută de transport.

Navigatorul orașului vă poate oferi vizualizatorul scriptului de rută și detaliile POI (distanță, sincronizare, evaluări etc.). Puteți căuta destinații dând comenzi vocale, iar aceasta vă va oferi navigare pas cu pas. Aplicația de navigare City Navigator este acceptată de toate dispozitivele portabile inteligente Samsung.

5. Radar. Aplicația Radar vă va oferi datele meteo animate de Google Maps. Această aplicație meteorologică este disponibilă momentan numai pentru SUA și poate fi disponibilă în curând și în alte țări. Puteți obține informații meteo actuale și exacte. Este excelentă!

Radar-ul vă va arăta cele mai recente imagini meteo pe ecranul dispozitivului purtabil. Aplicația meteo animată Radar acceptă dispozitivele portabile Samsung Gear S2, Samsung Gear Gear S3 Frontier și Classic, Samsung Gear Sport și modelele Galaxy Watch.

Here weGo, cea mai bună aplicație GPS pe Galaxy Watch

6. Here weGo – Începem. Here WeGo este în magazinul Galaxy Store încă de la început și este în continuare cea mai bună aplicație GPS. De asemenea, va funcționa fără un smartphone asociat. Trebuie doar să o descărcați din Galaxy Store și să o instalați. Utilizați această aplicație în locuri necunoscute sau cunoscute pentru a obține o navigație pas cu pas, ghidare, vizualizare prin satelit și normală a zonei și informații despre trafic.

În timp ce conduceți, mergeți sau alergați, puteți măsura distanța pentru a ajunge la locul final. În multe privințe, este cea mai bună aplicație de navigare pentru Galaxy Watch, Gear S3 și Gear Sport.

Chiar și după lansarea lui Samsung Galaxy Watch 3, ceasurile mai „vechi” Galaxy Watch Active și Galaxy Watch Active 2 rulează încă foarte bine Here weGo. Da, cu timpul, nu puteți utiliza unele dintre funcții, dar totuși, acestea acceptă majoritatea funcțiilor, aplicațiilor și fețelor de ceas.

Acestea sunt cele mai bune aplicații GPS și de navigație pentru ceasurile inteligente Samsung. Unele dintre ele sunt noi pentru aceste ceasuri, deci nu veți găsi evaluări ale utilizatorilor pentru a ajunge la o concluzie.

Stiri

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...

Galaxy F22 – un nou smartphone ieftin în lucru la Samsung

Seria de smartphone-uri Samsung Galaxy F este oarecum confuză, multe telefoane au specificații identice cu modelele din seria Galaxy M. Dar acest...

Smartphone-ul pliabil Galaxy Z Flip 3 va fi disponibil în 8 culori

Fanii smartphone-urilor au aflat că Samsung va prezenta două noi telefoane pliabile în vara anului 2021; Galaxy Z Fold 3 un smartphone-tableta...

Samsung Galaxy A82 5G confirmat pe site-ul oficial al companiei

Samsung lucrează pe mai multe fronturi la diferite noi smartphone-uri, inclusiv la un Samsung Galaxy A82 5G. Acesta este în stadiu foarte...

Samsung Galaxy S8 nu mai primește actualizări la patru ani de la lansare

Pe pagina de actualizare Samsung, care detaliază ce modele sunt eligibile pentru frecvența actualizărilor, seria Galaxy S8 a fost abandonată. Una dintre...

Bixby Routine+, un nou mod avansat pe Samsung Good Lock

Samsung a lansat un nou modul Good Lock pentru a adăuga rutine mai avansate la asistentul său inteligent. Bixby Routine+ permite utilizatorilor...

Viitoarele telefoane Galaxy cu o nouă tehnologie pentru baterii

Toată lumea care utilizează un smartphone observă cum durata de viați a bateriei se degradează pe an ce trece. Este vorba în...