Acasă Top Top 5 cele mai bune căști TWS din 2020 (Samsung, OPPO, Sennheiser,...

Top 5 cele mai bune căști TWS din 2020 (Samsung, OPPO, Sennheiser, etc.)

2020 a fost probabil anul căștilor wireless TWS (True Wireless Stereo). Aproape fiecare producător cunoscut de smartphone-uri a lansat cel puțin un set de căști TWS anul trecut, fie că este vorba de Samsung, Huawei, OPPO sau chiar OnePlus. Și, ca de obicei, am primit o grămadă de căști premium de la mărci audio dedicate, precum noul Sennheiser Momentum 2 și Bose QuietComfort TWS.

În general, am fost răsfățați în privința modelelor de căști cu adevărat wireless primite în 2020. Multe dintre aceste au fost lansate în partea a doua a anului și vor fi printre alegerile utilizatorilor în acest an. Și aici apare problema! De cele mai multe ori este un lucru dificil alegerea celui mai bun astfel de set TWS.

În acest sens, am întocmit o listă ce cuprinde cele mai bune căști TWS lansate în 2020. Ceea ce vedeți mai jos sunt cele despre care credem că s-au remarcat prin calitatea sunetului și raportul calitate-preț. Sunt și foarte scumpe și foarte ieftine, pentru fiecare buzunar.


Cele mai bune căști TWS din 2020 – Samsung Galaxy Buds+

1. Cea mai bună valoare (Android): Samsung Galaxy Buds+. Dacă sunteți în căutarea celor mai bune căști TWS non-ANC, cu o conectivitate bună, o calitate excelentă a sunetului, o potrivire confortabilă și un design frumos, Samsung Galaxy Buds+ sunt ideale. Aceste căști reglate de AKG vin cu un nou sistem cu dublu driver pentru reproducere audio clară. În ciuda factorului său de formă compact, Buds+ se laudă, de asemenea, cu o calitate excelentă a apelurilor, datorită celor trei microfoane, dintre care două sunt situate în exterior.

Dar cel mai mare atu la vânzare pentru Buds+ este durata de viață excepțională a bateriei. Aveți peste 11 ore de redare a muzicii pe aceste căști, mult peste medie pentru o pereche de căști TWS. Nu acceptă codecul aptX, dar vine cu suport pentru codecul scalabil patentat de Samsung.

Galaxy Buds+ sunt acum disponibile la preț mai mic ceea ce reprezintă o atracție pentru calitatea sunetului și caracteristicile pe care le oferă. Există și o serie de opțiuni de culoare disponibile.

Pro     

 • Peste 11 ore de viață a bateriei
 • Foarte confortabile în urechi
 • Sistem dual driver
 • Factor de formă compact
 • Încărcare wireless Qi

Contra

 • Fără ANC
 • Fără aptX
 • Doar protecție IPX2

Căști TWS 2020 – Huawei Freebuds Pro

2. Căști ANC TWS cu cea mai bună valoare (Android): Huawei Freebuds Pro. Dacă ANC este important pentru voi, căștile TWS ale Huawei – Huawei Freebuds Pro oferă o calitate excelentă a sunetului și ANC. Căștile se remarcă din mulțimea care este plină de lookalik-urile AirPods Pro. Opțiunea de culoare strălucitoare Silver Frost este deosebit de atractivă.

Freebuds Pro vine cu drivere de 11 mm cu ANC excelent și o calitate a sunetului echilibrată. De fapt, sunt unele dintre cele mai bune căști din segmentul său de preț. Căștile Huawei oferă, de asemenea, o potrivire confortabilă și o configurare bună a microfonului pentru apelurile vocale.

Durata de viață a bateriei cu ANC este în medie de aproximativ 4 ore, dar obțineți mult mai mult (aproximativ 7 ore) fără ANC pornit. De asemenea, carcasa furnizată va adăuga 15 ore mai mult timpului dvs. de ascultare.

Pro

 • ANC bun
 • Calitate bună a sunetului
 • Design unic
 • Încărcare wireless Qi

Contra

 • Fără aptX
 • Rezistente la apă, dar fără rating IP
 • Suport iOS limitat

Mențiune de onoare: Jabra Elite Active 75t este, de asemenea, o opțiune decentă cu ANC în jurul acestui preț. Sunt bune mai ales doriți ceva care să aibă o calitate bună a sunetului cu izolarea zgomotului ANC.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Linkurile de pe site vă duc direct furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.


Samsung Galaxy Buds Live – Design inedit pe piața TWS

3. Cele mai bune căști unice: Galaxy Buds Live. Majoritatea căștilor din 2020 fie vin cu un design compact tip Galaxy Buds, fie cu design Apple Airpods Pro, cu tijă. Dar dacă doriți ceva unic, încât oamenilor le va fi greu să-și dea seama că purtați de fapt o pereche de căști TWS, Samsung Galaxy Buds Live sunt excelente.

Samsung Buds Live vine cu un finisaj metalic strălucitor într-o grămadă de culori fanteziste precum albastru, roșu și bronz. Este un set de căști TWS fără a acoperi urechile sau canalul auditiv, de obicei foarte rare în această categorie de produse. Acesta este unul din punctele sale forte! Sună foarte bine, chiar dacă designul nu garantează o izolare bună și, în plus, Samsung a adăugat și ANC care funcționează foarte bine.

Alte caracteristici esențiale ale Buds Live includ o potrivire bună și confortabilă, încărcare wireless Qi, 6 ore de viață a bateriei și un set destul de decent de microfoane pentru apeluri vocale.

Pro

 • Design unic și elegant
 • Potrivire confortabilă în urechi
 • Încărcare wireless Qi
 • Sunet decent

Contra

 • Nu izolează perfect zgomotul
 • Nu are aptX (are cod scalabil)
 • Doar protecție IPX2

Sennheiser Momentum 2 – Tehnologii noi și controale tactile rafinate

4. Cel mai bun general: Sennheiser Momentum 2. Sennheiser Momentum TWS 2 este cel mai bun set de căști TWS de pe piață acum. Bazându-se pe avantajele modelului de primă generație, noile căști TWS vin cu o carcasă acoperită cu țesături fanteziste, are cea mai bună calitate a sunetului din clasă și un ANC excelent, pentru a oferi cea mai bună experiență TWS în 2020.

Momentum TWS 2 se potrivește foarte confortabil în urechi, vine cu suport aptX și certificare IPX4. Veți obține aceste caracteristici premium la un preț premium, sunt foarte scumpe. Cu toate acestea, veți găsi adesea unele reduceri la ele, pentru a mai îndulci prețul. Urmăriți ofertele de pe piață dacă doriți să cumpărați o pereche.

Pro

 • Cea mai bună calitate a sunetului din clasă
 • ANC excelent
 • Codec aptX
 • Confortabile în urechi
 • IPX4

Contra

 • Scumpe          

Mențiune de onoare: BOSE QuietComfort TWS. Prima pereche de căști cu ANC de la Bose care merită mai mult decât o mențiune onorabilă. Căștile Bose QuietComfort TWS sunt adesea promovate drept cele mai bune căști ANC de pe piață. Sunt mai voluminoase decât perechea Sennheiser și sună excepțional. Singurul inconvenient major este durata medie de viață a bateriei.


OPPO Enco W11 – Opțiune bună la preț mic

5. Cel mai bun buget TWS: OPPO Enco W11. Căștile TWS bugetare se vând greu, în principal, deoarece veți obține adesea o calitate a sunetului mai bună la modelele care nu sunt TWS. Cu toate acestea, dacă doriți confortul căștilor TWS la un preț extrem de mic, atunci probabil căutați OPPO Enco W11.

Sună destul de echilibrat și au o conectivitate stabilă. OPPO Enco W11 sunt mai bune decât opțiunile Realme și Redmi din categoria TWS bugetară oferind tonuri medii bune, bas suficient și o potrivire confortabilă în urechi.

Pro

 • Calitate echilibrată a sunetului
 • Potrivire bună în urechi
 • Super ieftine
 • Conectivitate stabilă

Contra

 • Durata medie de viață a bateriei
 • Nu au încărcare wireless

Mentiuni onorabile:

 • Earfun Free TWS. Dacă nu cumpărați OPPO W11, puteți alege Earfun Free TWS. Acest set oferă o carcasă de încărcare wireless, o calitate bună a sunetului în segmentul său de preț și o potrivire confortabilă. Este un set ieftin!
 • OPPO-Enco-W51. Dacă aveți un buget puțin mai mare, puteți alege OPPO Enco W51. Căștile au un design premium, o calitate bună și echilibrată a sunetului, un ANC decent și un sistem de microfon bun.
 • OnePlus Buds Z. Este un alt set de căști TWS ieftin, cu un bun raport calitate-preț. Este extrem de confortabil de purtat toată ziua, are o calitate bună a sunetului chiar dacă basul deranjează puțin. Este prea bas!

Sigur că alegerea unui sau altui dintre aceste seturi este la latitudinea voastră. Aceasta este alegerea noastă între mulțimea de căști total wireless de pe piață. Aveți pe această listă mai multe opțiuni și în funcție de buget și preferințe puteți alege.

Stiri

Iată cum să pregătiți telefonul Samsung Galaxy pentru upgrade-ul Android 12!

Nu peste mult timp primele telefoane Samsung vor primi upgrade-ul la Android 12 și One UI 4.0. În zilele noastre, chiar și...

Smartphone Samsung Galaxy Z Fold & Slide cu cinci camere foto

Samsung este un jucător dominant în domeniul smartphone-urilor pliabile cu Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. De-a lungul timpului,...

Lucruri care pot încetini semnificativ telefonul tău Samsung Galaxy

Dacă aveți un telefon Samsung Galaxy sau un alt model Android de ceva vreme, probabil ați observat că dispozitivul începe să încetinească....

Galaxy Watch și Galaxy Watch Active primesc o actualizare majoră

Mai multe funcții și fețe de ceas de la seria Galaxy Watch 4 ajung acum la Samsung Galaxy Watch și Watch Active...

Smartphone Samsung Tri-Fold pliabil cu încărcare wireless inversă

Samsung a lansat până acum acum diverse tipuri de smartphone-uri pliabile, dintre care Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3...

Samsung Galaxy A13 4G în lucru, are patru camere la spate

Lansarea smartphone-ului Samsung Galaxy A13 4G s-ar putea să nu fie prea departe. Telefonul Samsung a intrat în producție la fabrica Greater...

Samsung QD-OLED TV vor fi lansate în dimensiuni de 55 și 65 inch

Samsung va începe în curând să producă ecrane QD-OLED în dimensiuni de 34, 55 și 65 inch. Informația provine de la ziarul...