Top 7 cele mai bune căști wireless pentru seria Galaxy S22

946
Top 7 cele mai bune casti wireless pentru seria Galaxy S22
Sursa foto: via androidpolice.com

Telefoanele din seria Samsung Galaxy S22 sunt unele dintre cele mai fiabile dispozitive Android de pe piață. La fel ca orice alt telefon, totuși, se îmbunătățesc foarte mult atunci când sunt asociate cu accesorii adecvate, cum ar fi căștile perfecte. Și, nu duceți lipsă de așa ceva pe piață. Dar, care sunt cele mai bune căști wireless pentru seria Galaxy S22?

Samsung în sine produce unele dintre cele mai bune căști wireless pentru dispozitive Android și se împerechează foarte bine cu telefoanele sale din seria Galaxy S22. Acestea fiind spuse, există multe alte opțiuni care pot oferi caracteristici și beneficii care se potrivesc mai bine nevoilor și bugetului dumneavoastră. Așadar, dacă ești în căutarea celor mai bune căști pentru a împerechea telefonul tău, iată cele mai bune căști wireless pe care le poți asocia cu un telefon din seria Galaxy S22. Aceste căști wireless sunt de la companii cum ar fi Sony, Google, Jabra, OnePlus sau Bose.

Linkurile de pe site te duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.


Sony WF-1000XM4 – excelente pentru seria Galaxy S22

Casti-Audio-In-Ear-Sony-WF-1000XM4

1. Sony WF-1000XM4. Căștile Sony WF-1000XM4 sunt în fruntea listei ca alegere premium. Acest set Sony oferă o calitate superbă a muzicii, anulare a zgomotului și o durată de viață a bateriei pe tot parcursul zilei. Sony WF-1000XM4 sună fantastic, având compatibilitate cu LDAC de înaltă calitate, precum și cu codecuri SBC și AAC. Acestea fiind spuse, fiind căști wireless mai mari, este posibil să nu fie potrivite pentru ascultarea prelungită pentru cei cu urechi mai mici.

Căștile Sony WF-1000XM4 sunt destul de scumpe în comparație cu alte căști de pe lista noastră. Dar, potrivit AndroidPolice, includ un nivel de anulare activă a zgomotului de neegalat pe piață. Izolarea pasivă în ureche și capacitatea uimitoare a Sony de a anula frecvențele medii până la înalte au ca rezultat cea mai bună anulare a zgomotului. Sony WF-1000XM4s sunt pur și simplu de neegalat dacă doriți cea mai bună calitate a sunetului cu o pereche de căști pentru seria Galaxy S22.

  • Durata de viață a bateriei: 8 ore (24 cu carcasă)
  • Anularea activă a zgomotului
  • Ascultare mono
  • Conectivitate Bluetooth 5.2
  • Certificare IPX4
  • Încărcare USB-C, încărcare wireless

Galaxy Buds 2 Pro – cele mai noi căști wireless Samsung

2. Samsung Galaxy Buds 2 Pro. Căștile Samsung oferă frecvent cea mai bună experiență de utilizare, iar perechile din seria Galaxy Buds 2 Pro nu fac excepție. Aceste căști, care au o formă mai compactă și un nou finisaj mat, sunt o continuare a Galaxy Buds Pro din 2021. Noul set Galaxy Buds 2 Pro oferă abordarea de către Samsung a metodei de conectare fără frecare a Apple pentru dispozitivele Galaxy și acceptă audio de 24 biți pentru aplicații și media compatibile.

Puteți accesa funcții îmbunătățite exclusive pe Galaxy S22, inclusiv suport pentru mai multe dispozitive și sunet surround 360 cu urmărirea capului. Aplicația Samsung Wearables vă permite, de asemenea, să selectați anumite profiluri de sunet prin EQ-ul încorporat al aplicației pentru a oferi o experiență de ascultare mai personalizată. Cu toate aceste facilități și compatibilitate excelentă, Galaxy Buds 2 Pro sunt cele mai bune căști wireless pentru Galaxy S22, Galaxy S22+ și Samsung Galaxy S22 Ultra.

  • Durată de viață a bateriei: 5 ore cu ANC / 8 ore fără ANC
  • Anulare activă zgomotului
  • Ascultare mono
  • Bluetooth 5.3
  • Certificare IPX7
  • Codecuri acceptate: SBC, AAC, Samsung Seamless
  • Încărcare USB-C, încărcare wireless

Jabra Elite 3 – ideale pentru sesiuni de ascultare lungi

3. Jabra Elite 3. Jabra Elite 3 sunt cele mai bune căști wireless dacă ne raportăm la preț pentru seria Samsung Galaxy S22. Căștile Elite 3 au cea mai bună ergonomie și calitate a sunetului, făcându-le ideale pentru exerciții și sesiuni de ascultare prelungite. Căștile Jabra Elite 3 au o autonomie a bateriei de 7 ore la o singură încărcare. Chiar dacă le lipsesc funcții precum anularea activă a zgomotului sau suportul pentru dispozitive multipunct, ei îndeplinesc totuși lucrurile esențiale în mod admirabil.

Aceste căști au încorporat Fast Pair de la Google, ceea ce face incredibil de ușor să le împerechezi nativ cu un telefon din seria Galaxy S22. În plus, sunt evaluate la rezistență la praf și apă IP55 și vin cu o garanție de până la doi ani. În acest fel sunt o alegere fiabilă din punct de vedere al durabilității. Dacă calitatea sunetului este prioritatea ta, credem că acestea sunt cele mai bune opțiuni la preț redus pentru Galaxy S22.

  • Durata de viață a bateriei: 7 ore (28 cu carcasă)
  • Anularea pasivă a zgomotului
  • Ascultare mono
  • Certificare IP: IP55
  • Încărcare USB-C

Căștile wireless Google Pixel Buds Pro

Casti wireless Google Pixel Buds Pro

4. Google Pixel Buds Pro. Google Pixel Buds A-Series a fost unul dintre cele mai bine primite produse de la Google. Versiunea Pro a acestor căști adaugă valoare exact în locurile potrivite pentru a-și justifica prețul premium. Căștile Google Pixel Buds Pro au drivere de 11 mm, care oferă un bas extraordinar. Mai important, Google a adăugat în sfârșit Active Noise Cancellation, care este adaptivă și maximizează izolarea sunetului, în mare măsură pe izolarea pasivă de zgomot a căștilor sale anterioare. Veți beneficia, de asemenea, de un EQ complet cu 5 benzi, care vă permite să vă setați preferințele de sunet și, de asemenea, să lucrați pentru a oferi un profil de sunet foarte bine rotunjit și echilibrat.

Alte caracteristici notabile includ suportul pentru mai multe dispozitive, rezistența la apă IPX4, Swift Pair și modul de transparență care vă permite să ascultați mediul înconjurător fără a fi nevoie să scoateți căștile. Dacă ești cineva care își dorește o pereche excelentă de căști care să funcționeze nativ pe Android, Pixel Buds Pro este o opțiune excelentă pentru Galaxy S22.

  • Durată de viață a bateriei: 7 ore cu ANC activat /11 ore fără ANC
  • Anularea activă zgomotului
  • Ascultare mono
  • Bluetooth: 5.0
  • Certificare IP: IPX4 (muguri) / IPX2 (carcasă)
  • Codecuri acceptate: AAC, SBC
  • Încărcare USB-C, wireless

Un set de căști wireless interesant: OnePlus Nord Buds

5. OnePlus Nord Buds. Căștile cu adevărat wireless ale OnePlus, OnePlus Nord Buds, sunt o pereche interesantă de căști wireless. Costă mai puțin decât OnePlus Buds Z, dar au o durată de viață mai mare a bateriei, drivere mai mari și timpi de încărcare mai rapizi. Căștile OnePlus Nord Buds sunt echipate cu drivere de 12,4 milimetri și oferă o scenă de sunet respectabilă, care se potrivește genurilor populare precum pop, rap și EDM; driverele mari fac o treabă excelentă în furnizarea basului.

În ceea ce privește durata de viață a bateriei, Nord Buds sunt și mai surprinzătoare; vă puteți aștepta la șapte ore de redare cu fiecare cască și până la 30 de ore în total cu carcasa de încărcare. Pentru preț, nu vă puteți aștepta la nicio caracteristică remarcabilă la nivel de vârf de la OnePlus Nord Buds. Totuși, fac o treabă incredibilă pentru prețul lor.

  • Durata de viață a bateriei: 7 ore / cu carcasa 23 de ore
  • Anularea zgomotului: Nu
  • Bluetooth 5.2
  • Certificare IP: IP55
  • Codecuri acceptate: AAC, SBC
  • Încărcare numai USB-C

Bose QuietComfort II – calitate excepțională a sunetului

6. Căștile Bose QuietComfort II. Bose este considerat pe scară largă ca un player premium în domeniul audio. Căștile sale QuietComfort II sunt o dovadă a acestei noțiuni. Căștile QC Earbuds II sunt dramatic mai mici decât predecesorul lor și au trei dimensiuni de vârfuri moi pentru urechi și noi benzi de stabilitate pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună potrivire posibilă. Căștile QC Earbuds II oferă o calitate excepțională a sunetului împreună cu setări de EQ reglabile, permițându-vă să vă reglați profilurile perfecte de sunet. Spre deosebire de majoritatea celorlalte perechi de căști, anularea activă a zgomotului adaptiv din QC Earbuds II este destul de unică.

„Tehnologia CustomTune” emite un sunet în canalul urechii, care revine în microfonul căștilor pentru a optimiza anularea zgomotului specific urechii. Aceste căști au, de asemenea, modul Aware Bose, care vă permite să blocați zgomotul exterior puternic, permițându-vă în același timp să rămâneți atent la împrejurimile dvs. Căștile Bose QuietComfort II sunt o opțiune excelentă dacă doriți să cumpărați o pereche de căști care au, probabil, unul dintre cele mai personale seturi de caracteristici de pe piață.

  • Durata de viață a bateriei: 6 ore / 24 de ore cu carcasa
  • Anularea activă a zgomotului
  • Ascultare mono
  • Bluetooth 5.3
  • Certificare IP: IPX4
  • Codecuri acceptate: SBC, AAC
  • Încărcare numai USB-C

Beats Studio Buds cu suport excelent pentru dispozitivele Android

Căști Beats Studio Buds

7. Beats Studio Buds. Beats Studio Buds sunt o altă pereche excelentă de căști wireless de nivel mediu, care se potrivește bine cu Galaxy S22. Spre deosebire de majoritatea celorlalte dispozitive Apple, Studio Buds au de fapt un suport excelent pe partea Android. Acestea oferă Fast Pair și posibilitatea de a verifica comenzile încorporate și stările dispozitivului, cum ar fi durata de viață a bateriei. Aceste căști sunt excelente pentru urechile mai mici, deoarece au doar 5 grame per cască.

Caracteristicile mai notabile includ anularea activă a zgomotului cu mod excelent de transparență și conectivitate Bluetooth clasa 1, pentru a ajuta la o rază extinsă și întreruperi mai puțin frecvente de semnal. Aceste căști oferă, de asemenea, 8 ore de timp de ascultare pentru fiecare căști și până la 24 de ore cu carcasa. Dacă sunteți în căutarea unei perechi de căști care să fie grozave pentru sala de sport sau pur și simplu de purtat toată ziua, Beats Studio Buds sunt o opțiune excelentă.

  • Durata de viață a bateriei: 8 ore / 24 cu carcasa
  • Anularea activă a zgomotului
  • Ascultare mono
  • Conectivitate Bluetooth
  • Certificare IP: IPX4
  • Nu sunt certificate IP
  • Încărcare USB-C

Cele mai bune căști pentru seria Samsung Galaxy S22

Alegerea unui set de căști wireless care funcționează bine cu Galaxy S22 este mai ușoară ca niciodată. Cauza: îmbunătățirea semnificativă care a avut loc pe piața audio wireless. Căștile Sony WF-1000XM4, care oferă o calitate a sunetului de vârf în industrie, separare a sunetului, anulare activă a zgomotului și adaptabilitate la codec, sunt cele pe care le recomandăm pentru Samsung Galaxy S22. Cea mai bună combinație pentru a satisface toate nevoile dvs. audio este aceasta.

Pentru majoritatea oamenilor, Samsung Galaxy Buds 2 Pro este câștigător clar aici. Primiți tratamentul de la prima persoană cu Galaxy Buds 2 Pro. Sunt compatibile direct cu ecosistemul Samsung, astfel încât să puteți profita de funcții precum sunetul la 360 de grade, conexiunile la mai multe dispozitive și un EQ ușor de utilizat în aplicația Samsung Wearables. Pur și simplu, Galaxy Buds 2 Pro au fost făcute pentru seria Galaxy S22 și ar fi greu să găsiți o altă pereche cu acest nivel de integrare software.

În cele din urmă, Jabra Elite 3 reprezintă o alegere excelentă. La un preț mic, fac o treabă incredibilă de a echilibra calitatea sunetului, durata de viață a bateriei, designul, ergonomia și durabilitatea. Indiferent dacă doriți să le folosiți pentru o ascultare obișnuită sau la sală, Elite 3 servește o gamă largă de nevoi pe care le găsim greu de potrivit cu alte perechi de căști.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.