Cum să încărcați seria Samsung Galaxy Watch 4 fără încărcător

993
Cum sa incarcati Samsung Galaxy Watch 4 fara incarcator
Sursa foto: androidpolice.com

Deși Samsung Galaxy Watch 4 este unul dintre cele mai bune ceasuri inteligente pe care le puteți cumpăra, nu este în niciun caz un smartwatch perfect. Pentru început, seria Samsung Galaxy Watch 4 folosește o tehnologie de încărcare bazată pe WPC (Wireless Power Consortium) și nu acceptă din punct de vedere tehnic încărcarea wireless Qi standard.

Seria Galaxy Watch 4 acceptă încărcarea wireless inversă numai pe produsele emblematice Samsung Galaxy cu caracteristica Wireless PowerShare. În mod similar, puteți încărca fiecare generație anterioară de ceasuri Galaxy cum ar fi Galaxy Watch, seria Galaxy Watch 3, Galaxy Watch Sport, Gear S3/Sport, Watch Active și Watch Active 2 folosind această funcție.

Dar ce este Wireless PowerShare? Wireless PowerShare este o funcție exclusivă Samsung care se găsește în telefoanele emblematice a Samsung, cum ar fi seria Galaxy S, Galaxy Note și Galaxy Z Flip. Transformă partea din spate a telefonului într-un încărcător wireless și poate fi folosit pentru a încărca alte dispozitive care acceptă încărcarea fără fir. Îl puteți folosi pentru a adăuga puțină energie la un alt telefon compatibil sau la accesoriile care acceptă încărcarea fără fir Qi. Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru pentru seria Galaxy Watch 4!

Cum să încărcați un ceas din seria Galaxy Watch 4 folosind un încărcător wireless

 • Conectați încărcătorul fără fir la adaptorul de alimentare.
 • Puneți Galaxy Watch 4 pe zona de încărcare a ceasului.
 • Reglați ceasul pentru a se alinia perfect cu marcajele bobinei suportului de încărcare. Procedând astfel, ceasul dumneavoastră se încarcă mai rapid și mai eficient.

Cum să încărcați un Galaxy Watch 4 cu Wireless PowerShare. Caracteristica Wireless PowerShare de la Samsung este excelentă pentru încărcarea altor dispozitive Samsung și a celor mai multe dispozitive compatibile cu Qi. Cu toate acestea, vine doar în produsele emblematice Samsung, cum ar fi seriile Z Fold/Flip, seriile Galaxy S10, Galaxy S20, Galaxy S21, Galaxy S22, seria Galaxy Note 10 și Galaxy Note 20. Iată cum să-l folosești:

 • Glisați în jos din partea de sus a telefonului pentru a deschide setările rapide.
 • Găsiți și atingeți Wireless PowerShare pentru activare.
 • Așezați telefonul Samsung pe o masă cu fața în jos.
 • Puneți Galaxy Watch 4 în centrul telefonului pentru a începe să îl încărcați.

Notă. Ceasul va începe să se încarce numai atunci când bobinele de încărcare sunt aliniate corect. Dacă nu vedeți că ceasul se încarcă după ce l-ați plasat, încercați să-i reajustați poziția.

Cum să setați o limită a bateriei pentru Wireless PowerShare

 • Deschide Setări.
 • Derulați în jos și atingeți Îngrijirea bateriei și a dispozitivului.
 • Atingeți Baterie.
 • Atingeți Partajare wireless a energiei – Power Share Wireless.
 • Selectați Limita bateriei pentru a modifica valoarea procentului bateriei.

Dacă ați pierdut adaptorul de încărcare și discul, opțiunile dvs. ar fi să obțineți docul original de încărcare fără fir Samsung Galaxy Watch sau încărcătoare wireless certificate Qi care funcționează cu seria Galaxy Watch. 4.

Este Wireless PowerShare o modalitate bună de a vă încărca Galaxy Watch 4? Nu, nu este. Cel mai rapid mod de a vă încărca Galaxy Watch 4 este prin încărcătorul wireless oficial. Potrivit AndroidPolice, încărcarea inversă poate fi lentă, ineficientă și produce căldură.

Ca să nu mai vorbim că încărcarea regulată a Galaxy Watch 4 prin intermediul funcției PowerShare ar putea afecta durata de viață a bateriei telefonului tău pe termen lung. Prin urmare, se recomandă utilizarea funcției Wireless PowerShare numai în caz de urgență.

Absența suportului standard de încărcare wireless Qi pe Galaxy Watch 4 este o dezamăgire, mai ales pentru cei care dețin un dispozitiv non-Samsung cu suport pentru încărcare wireless inversă. Cu toate acestea, excluderea încărcării Qi este probabil una dintre modalitățile Samsung de a invita oamenii în ecosistemul său în creștere. Cu lansarea seriei Galaxy Watch 5 foarte aproape, sperăm că Samsung îi adaugă încărcare wireless Qi standard.