Iată tot ce primim la evenimentul Galaxy Unpacked din 10 august!

285
Iata tot ce primim la evenimentul Galaxy Unpacked din 10 august
Sursa foto: sammobile.com

Cu doar câteva zile înainte de al doilea eveniment Galaxy Unpacked din 2022, toate produsele Samsung viitoare au apărut în fotografii. Cunoscutul Evan Blass (@evleaks) a publicat redări de presă de înaltă rezoluție cu Galaxy Z Flip 4; Galaxy Z Fold 4; Galaxy Watch 5; Galaxy Watch 5 Pro; și Galaxy Buds 2 Pro în toate variantele de culoare.

Aceasta nu este prima dată când fotografii de presă ale acestor dispozitive ajung online. Totuși, e bine să le vedem pe toate la un loc, în toate culorile lor. Galaxy Z Flip 4 poate fi văzut în negru, Bora Purple, Light Blue și Pink Gold. Telefonul arată extrem de asemănător cu predecesorul său, Galaxy Z Flip 3. Deci, în afară de caracteristicile software și prețurile oficiale, nu pare să existe nimic necunoscut despre viitorul Samsung Galaxy Z Flip 4 ce va vedea lumina zilei la Galaxy Unpacked peste puțin timp.

Sursă foto: Sammobile

Evenimentul Samsung Galaxy Unpacked tot mai aproape

Samsung Galaxy Z Fold 4 va fi disponibil în bej/crem, negru și gri. Nici aspectul camerei, nici designul general nu par să se fi schimbat față de Galaxy Z Fold 3. Cu toate acestea, zvonurile indică un corp mai subțire și mai ușor. De asemenea, se așteaptă să aibă o baterie mai mare și camere îmbunătățite, potrivit SamMobile.

Sursă foto: Sammobile

Accesorii pentru Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4.

Galaxy Watch 5 Pro îi va succeda lui Galaxy Watch 4 Classic. Noul smartwatch este de așteptat să ofere o autonomie de 3 zile a bateriei. Totuși, acestuia îi lipsește cadrul rotativ, foarte iubit de fanii ceasurilor Samsung. De asemenea, dispune de încărcare wireless de 10W și se poate încărca până la 45% în 30 de minute. Galaxy Watch 5 va fi disponibil în cel puțin șase culori: Bora Purple, Graphite, Grey, Light Blue, Pink Gold și Alb.

Culori Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Sursă foto: Sammobile

Culori Samsung Galaxy Watch 5.

Sursă foto: SamMobile

Deși Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro vor avea curele de dimensiuni standard, Samsung va oferi curele de înlocuire oficiale pentru viitoarele sale ceasuri.

Curele pentru înlocuire la seria Galaxy Watch 5.

Setul wireless Galaxy Buds 2 Pro va fi disponibil în doar trei culori: negru, Bora Purple și alb. Aceste căști sunt de așteptat să ofere ANC adaptiv (Anularea activă a zgomotului), o calitate audio îmbunătățită și o durată de viață puțin mai lungă a bateriei. Sunt informații și despre o anulare inteligentă a zgomotului, dar vom vedea dacă este adevărat doar la lansare.

Sursă foto: Sammobile