Acasă Cum sa... Cum să instalați Good Lock (2019) pe telefoanele cu Android Pie și...

Cum să instalați Good Lock (2019) pe telefoanele cu Android Pie și One UI

Samsung a lansat aplicația Good Lock cu câțiva ani în urmă, dar compania nu a actualizat aplicația cu noi caracteristici și a ignorat-o până anul trecut. Începând din 2018 am văzut că aplicația Good Lock a reintrat în atenția gigantului tech și a revenit pe tot mai multe dispozitive Samsung care rulează Android 8 Oreo.

Aplicația Good Lock vă permite să personalizați componentele interfeței Samsung după preferințele dvs. De exemplu, puteți schimba modul în care arată și se comportă ecranul Aplicații recente. Good Lock vă permite, de asemenea, să schimbați culoarea notificărilor și stilul luminii pulsului Edge Lighting. De asemenea, funcția Edge Touch vă permite să modificați sensibilitatea anumitor zone ale afișajului.

Goog Lock 2019 aduce mai multe caracteristici excelente

Din păcate, aplicația Good Lock a devenit inutilizabilă după actualizarea cu sistemul de operare Android 9 Pie. Am crezut că Samsung va ignora iarăși Good Lock. Nu a fost așa iar Samsung a revizuit aplicația și acum Good Lock are suport pentru toate dispozitivele Samsung care rulează cu Android 9 Pie.

Actualizarea aduce înapoi toate caracteristicile excelente găsite pe Good Lock 2018 și adaugă, de asemenea, câteva alte caracteristici și opțiuni. Așadar în câteva rânduri vă arătăm cum să instalați aplicația Good Lock 2019 pe dispozitivul dvs. Samsung care rulează cu interfața One UI și Android 9 Pie. Momentan aplicația Good Lock (2019) nu este disponibilă în România. Dar, avem mulți cititori din țările în care această aplicație este disponibilă și prin acest articol venim în sprijinul lor.

Good Lock (2019) este disponibilă momentan numai pentru utilizatorii din Statele Unite, Coreea de Sud, Australia, Singapore, Canada, India și Marea Britanie. Good Lock (2019) este disponibil pe Galaxy S9 / S9+, Galaxy S8 / S8+, Galaxy S7 / S7 Edge, Galaxy Note 9, Galaxy Note 8 și Galaxy Note 7 FE. Va fi disponibil pe seria Galaxy S10 cu o viitoare actualizare de software.

Instalarea aplicației Good Lock pe smartphone este destul de simplă, conform TheAndroidsoul. Iată pașii care trebuie urmați pentru a instala aplicația de personalizare pe telefon:

 1. Descărcați și instalați cea mai recentă versiune GoodLock din magazinul Galaxy Apps
 2. Lansați aplicația pe dispozitivul Samsung Galaxy

Aplicația Good Lock 2019 este acum instalată pe dispozitivul dvs. Acum puteți începe personalizarea dispozitivului prin instalarea celorlalte aplicații din familia Good Lock, cum ar fi LockStar, QuickStar, ClockFace, Task Changer, Routines, Edge Touch, Edge Lighting și multe altele.

Este suficient să atingeți numele acestor aplicații în cadrul aplicației Good Lock și veți fi îndreptat către pagina de descărcare a aplicațiilor din Galaxy Store App.

Puteți activa modul Mini cu Task Changer
 • LockStar. Este una dintre caracteristicile principale ale Good Lock care vă ajută să personalizați ecranul de blocare, conform TheCustomdroid. Se poate modifica cu ușurință plasarea elementelor pe ecranul de blocare, schimba fundalul și alege dintr-o varietate de fețe de ceas.
 • QuickStar. Este o aplicație cu trei caracteristici majore de personalizare – Colorare, Indicator simplu și Multi-fereastră de notificare. „Coloring“ este pentru a schimba culorile de fundal, transparența, pictograma culorilor și de estompa efectele ecranului „Setări rapide”. „Simple Indicator“ permite unui utilizator să controleze pictogramele care sunt afișate pe bara de stare. În cele din urmă, „Notification Multi-window” vă permite să intrați în ecranul multi-fereastră direct din bulele de notificare.
 • Task Changer. Vă permite să modificați animațiile ecranului multitasking și să activați modul Mini. Acesta plasează ferestrele de aplicații în jumătatea inferioară a ecranului pentru a permite accesul cu o singură mână.
 • Routines. Permite utilizatorului să automatizeze mai multe acțiuni pe telefon. Se vor recunoaște anumite reguli de comportare ale utilizatorului. De exemplu puteți seta modul „Colegiu”, astfel încât ori de câte ori ajungeți la școală, telefonul va opri automat soneria și va trece pe vibrații / silențios.
Cu EdgeTouch puteți modifica sensibilitatea ecranului
 • ClockFace. Oferă o lungă listă de fețe diferite de ceas pentru ecranul Always On Display și ecranul de blocare. Sunt disponibile în format analogic și digital. Cea mai recentă versiune a aplicației ClockFace oferă în jur de 30 de modele noi de fețe de ceas.
 • MultiStar. Acesta vă permite să folosiți simultan mai multe aplicații în același timp în modul MultiWindow. De exemplu, puteți juca în timp ce vizionați un videoclip, fără a întrerupe clip-ul video. MultiStar include și o funcție Ghost Mode, care vă permite să ajustați transparența ferestrelor. Există, de asemenea, „Notificare plutitoare” care afișează notificări sub formă de pictograme pop-up.
 • NavStar. A fost adăugat la Good Lock în noiembrie 2018. Acesta permite utilizatorului să personalizeze cu ușurință bara de navigare pe dispozitivele Samsung Galaxy acceptate, inclusiv Galaxy S9 / S9+ și Galaxy Note 9. Utilizând NavStar, se pot schimba pictogramele butonului, aspectul și culorile lor din bara de navigare.
 • Edge Touch. Funcția Edge Touch vă permite să modificați sensibilitatea anumitor zone ale afișajului. Este foarte utilă în special pentru zonele de margine. Acest lucru ajută la prevenirea atingerilor accidentale și a declanșării unor comenzi din greșeală.
 • Edge Lightning. Permite utilizatorului să schimbe culorile Edge Lightning, animația, lățimea și transparența atunci când se declanșează o notificare.

Stiri

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...

Galaxy F22 – un nou smartphone ieftin în lucru la Samsung

Seria de smartphone-uri Samsung Galaxy F este oarecum confuză, multe telefoane au specificații identice cu modelele din seria Galaxy M. Dar acest...

Smartphone-ul pliabil Galaxy Z Flip 3 va fi disponibil în 8 culori

Fanii smartphone-urilor au aflat că Samsung va prezenta două noi telefoane pliabile în vara anului 2021; Galaxy Z Fold 3 un smartphone-tableta...