Samsung Electronics Co. a declarat marți că a vândut peste 1 milion de bucăți din seria Galaxy Note 10 în Coreea de Sud. Acest lucru face ca seria Note 10 să fie cea mai rapidă dintre toate seriile care a atins acest reper. Trebuie specificat că, în Coreea de Sud, Samsung vinde doar modelele cu o conectivitate 5G din seria Galaxy Note 10.

După cum era de așteptat, modelul Note 10+ 5G s-a vândut în cantități mai mari decât modelul obișnuit Note 10 5G. Un procent de 63% din totalul vânzărilor din Coree de Sud au fost din Samsung Galaxy Note 10+ 5G. Note 10 5G a obținut un procent de 37%. De asemenea, Samsung spune că persoanele de sex feminin și cele în vârstă de 20 de ani au crescut ca pondere în rândul cumpărătorilor în comparație cu Galaxy Note 9, dar nu a oferit cifre concrete.

[vc_btn title=”Verifică Oferte – Galaxy Note 10 ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fl.profitshare.ro%2Fl%2F6820451||target:%20_blank|rel:nofollow”]

Recordul de vânzări în cel mai scurt timp a fost deținut de Galaxy S8

Mai mult de un milion de unități din noul flagships Note 10 au fost vândute în 25 de zile după lansarea la vânzare. Până acum Samsung Galaxy S8 a deținut acest record – a vândut peste un milion de unități în 37 de zile după lansare. Performanța din prima lună pentru Note 10 și Note 10+ este cea mai bună decât orice alt dispozitiv din seria Galaxy S și Galaxy Note. Este mai mult decât dublu față de Note 9.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Coreea de Sud are aproximativ 51,7 milioane de locuitori și este printre cele 30 de state cele mai populate din lume. Capitala Seul este a doua metropolă din lume ca mărime. Limba oficială este coreeana, o limbă izolată care nu este înrudită genealogic cu nicio altă limbă din lume.[/vc_message]

Vânzările seriei Note 10 pe piața din Coreea de Sud, au debutat pe 23 august. Această performanță, din prima lună, este cea mai bună din seria Galaxy S și Galaxy Note. Este mai mult decât dublă față de predecesorul său, Samsung Galaxy Note 9, a spus gigantul sud-coreean. Ultimul maxim ca vânzări a fost atins de Galaxy S8, lansat în martie 2017 și scos la vânzare în aprilie. A fost urmat de Samsung Galaxy S2 și seria Samsung Galaxy S10, a spus compania Samsung.

Seria Galaxy Note 10 este smartphone-ul premium cu ecran mare de la Samsung. Seria Note 10 vine cu un stilou S-Pen și are un preț de 1.025 USD pentru modelul de 6,3 inch. Modelul cu ecran de 6,8 inch are un preț de 1.265 USD. Ambele modele comercializate în Coreea de Sud au conectivitate 5G.