Samsung a reînnoit stocul de accesorii Galaxy cu tematică Pokémon

281
Samsung a lansat noi accesorii Galaxy cu tematica Pokemon
Sursa foto: via androidheadlines.com

Peste tot în lume sunt foarte mulți fani ai jocului video Pokémon. Bineînțeles că aceștia folosesc și dispozitive Samsung, telefoane, tablete, ceasuri sau căști Galaxy. Pentru fanii Pokémon avem vești bune. Samsung a lansat noi accesorii în ediție limitată pe tema popularului joc pentru unele dintre produsele sale recente.

Acestea nu sunt accesorii complet noi cu tematică Pokémon pe care Samsung le-a făcut. Compania le-a lansat inițial în noiembrie anul trecut pe unele piețe, cum ar fi Singapore. Au fost puse la dispoziție în SUA în jurul Crăciunului. Dar, deloc surprinzător, stocul a fost epuizat în 24 de ore, lăsând mulți fani Pokémon dezamăgiți. Acum, tocmai la timp pentru Ziua Pokémon, luni 27 februarie, Samsung a reaprovizionat magazinul său cu toate cele trei accesorii. 27 februarie 1996 a fost ziua în care jocurile video Pokèmon Red și Green au fost lansate în Japonia.

Mai multe accesorii Galaxy cu tematică Pokémon oferite de Samsung

Accesoriile cuprind o husă cu inel pentru Galaxy Z Flip 4 și o curea de mână pentru seriile Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 5. Mai este disponibilă și o husă în formă de Poké Ball pentru căștile Galaxy Buds Live, Galaxy Buds 2, Galaxy Buds Pro și Galaxy Buds 2 Pro. Deși accesoriile sunt listate pe site-ul Samsung, acestea nu vor fi disponibile pentru achiziție până pe 27 februarie.

Potrivit AndroidHeadlines, husa cu inel pentru Galaxy Z Flip 4 Pokémon are un preț de 49,99$. Curelele de ceas și carcasa pentru căștile Galaxy Buds au un preț de 39,99$. Nu știm dacă stocul este limitat, probabil că da, în acest fel se poate epuiza foarte repede.

În 2022 încasările Pokémon Go au depășit 645,59 milioane USD la nivel mondial. Cel mai profitabil an al jocului companiei japoneze a fost 2020 (~909,1 milioane USD), când mulți jucători au descoperit jocul în timpul pandemiei de COVID-19.

Samsung a lansat dispozitive și accesorii cu tematică Pokémon și în trecut. Anul trecut, compania a vândut un Galaxy Z Flip 3 personalizat cu Pokémon în țara sa de origine, Coreea. De asemenea, a vândut o ediție specială Galaxy Buds 2 cu aceeași carcasă Poké Ball pe care o vinde acum. Având în vedere cererea mare, este posibil să lanseze mai multe astfel de produse cu tematică Pokémon în viitor.

Pentru cei neinițiați, fanii sărbătoresc 27 februarie ca fiind Ziua Pokémon la nivel global. Nintendo, una dintre organizațiile mamă ale Pokémonului, de obicei se alătură sărbătorii făcând noi anunțuri. Și anul acesta nu este diferit. Compania Nintendo găzduiește un eveniment special Pokémon Presents pe 27 februarie. Fanii se așteaptă să fie anunțate noi actualizări pentru joc. Evenimentul începe la ora 6:00 PT / 9:00 ET / 14:00 GMT, ora 16:00 în România luni, 27 februarie.