O actualizare pentru căștile Galaxy Buds aduce AI la urechi

188
Samsung major update Galaxy Buds models
Sursa foto: galaxyclub.nl

Deși ne așteptăm la noul Galaxy Buds 3 Pro vara viitoare, Samsung lucrează mai întâi la funcționalitatea modelelor Buds existente. Într-un anunț de zilele trecute Samsung a spus că va lansa noi funcții pentru căștile Galaxy Buds FE, Galaxy Buds 2 și Galaxy Buds 2 Pro. Cu toate acestea, mesajul companiei în sine nu este foarte clar.

În primul rând, Samsung anunță că modelele Buds menționate sunt compatibile cu caracteristicile Galaxy AI ale noii serii Galaxy S24. De asemenea, abilitatea de a traduce o conversație telefonică în direct poate fi folosită și în timp ce ești la telefon cu Buds. Acesta este unul dintre primele lucruri confuze din anunț. Nu este necesară nicio actualizare pentru Buds, potrivit GalaxyClub. De fapt, din câte știm, aceste tipuri de caracteristici Galaxy AI funcționează cu toate căștile Buds, și nu doar cu Galaxy Buds FE, Buds 2 și Galaxy Buds 2 Pro.

Cu toate acestea, este posibil ca această integrare cu Buds-urile menționate să fie mai bună decât cu alte căști. Desigur, aveți nevoie și de un Galaxy S24, S24+ sau Galaxy S24 Ultra pentru a vă conecta la muguri. Galaxy AI rulează până acum doar pe aceste telefoane.

După cum am menționat integrarea căștilor cu Galaxy AI pe Galaxy S24 nu necesită o actualizare. Celelalte îmbunătățiri vor fi disponibile după o actualizare care ar trebui să înceapă să fie lansată la sfârșitul lunii februarie. Această actualizare va apărea apoi una câte una pe Galaxy Buds 2 Pro, Buds 2 și Galaxy Buds FE.

Audio 360 este o funcție care oferă sunet surround la 360° pentru o experiență captivantă în timp ce ascultați sau vizionați conținut media. Vă urmărește mișcările capului pentru a simți că sunetul provine din toate părțile.

Folosind căștile Galaxy Buds 2 Pro aveți funcțiile Auracast, 360 Audio sau Comutarea automată. Deja funcția Auracast este disponibilă pe setul Galaxy Buds 2 Pro de anul trecut și poate fi folosită de aceste căști când sunt cuplate cu unele telefoane sau tablete Galaxy. Audio 360 va putea fi folosit cu Buds 2 și Buds 2 pro cuplate cu mai multe modele de televizoare Samsung Smart TV. Comutarea automata o puteți folosi inclusiv cu un Galaxy Book 4 și căștile Galaxy Buds.

Auracast. Nu aveți nevoie de un Galaxy S24 pentru o serie de alte funcții noi. De exemplu, există funcția Auracast care era disponibilă anterior pe Buds 2 Pro dacă o utilizați cu un televizor Samsung. Aceasta va funcționa în curând și cu căștile Galaxy Buds 2 și Galaxy Buds FE, dar și pe telefoane precum Galaxy S24 și Galaxy S23, Z Flip/Fold 4 și 5 și seria Galaxy Tab S9. Cel puțin, pentru a difuza audio Auracast. În curând veți putea asculta o transmisie Auracast prin aceleași telefoane și prin Galaxy A54 și seria Galaxy Tab S9 FE.

360 Audio. Pe unele telefoane puteți asculta audio la 360° cu Galaxy Buds 2 Pro de ceva timp. Funcția va disponibilă în curând și în combinație cu o serie de televizoare Samsung împreună cu Buds 2 (fără Pro). Televizoarele acceptate sunt: ​​Samsung Neo QLED 8K (QN900D, QN800D), Neo QLED 4K (QN95D, QN90D, QN87D, QN85D), OLED (S95D, S90D, S85D), QLED (Q80D, Q70D).

Comutator automat. Dacă aveți mai multe dispozitive Galaxy – telefon, tabletă, de exemplu – și un set Buds, probabil că sunteți deja familiarizat cu funcția de Comutare automată. Acest lucru asigură că sunetul de la Buds se comută automat la dispozitivul pe care îl utilizați în mod activ. Odată cu noua actualizare, funcția lucrează și atunci când utilizați un laptop nou din seria Galaxy Book 4. Dar – se pare – doar în combinație cu Buds 2 Pro.