A doua actualizare pentru Galaxy Buds 2 Pro în ultimele săptămâni

167
A doua actualizare pentru Galaxy Buds 2 Pro
Sursa foto: androidheadlines.com

Samsung a lansat o nouă actualizare de firmware pentru căștile wireless Galaxy Buds 2 Pro. Cea mai recentă actualizare vine la doar câteva săptămâni după ultima lansare. Este o actualizare relativ mică, care aparent aduce unele optimizări ale sistemului și remedieri de erori. Versiunea anterioară conținea mai multe îmbunătățiri funcționale.

Lansată cu numărul de versiune a firmware-ului R510XXU0AWF4, cea mai recentă actualizare Samsung pentru căștile Galaxy Buds 2 Pro este disponibilă momentan doar utilizatorilor din Coreea de Sud. Lansarea ar trebui să se extindă pe mai multe piețe în următoarele zile. Jurnalul oficial de modificări afirmă că perechea de căști TWS primește unele îmbunătățiri de stabilitate și cam atât.

Având în vedere scurtul interval de doar două săptămâni dintre cele două actualizări pentru căștile fără fir, este posibil ca Samsung să corecteze unele erori care s-au strecurat cu versiunea anterioară. Dar nu specifică nimic. Cu toate acestea, nu vă așteptați la modificări majore sau îmbunătățiri funcționale cu cea mai recentă actualizare de firmware pentru Galaxy Buds 2 Pro.

Căștile Galaxy Buds 2 Pro la o nouă actualizare

Prima actualizare din iunie conținea o mulțime de noutăți, potrivit AndroidHeadlines. A adăugat un filtru de ajustare a clarității apelurilor pentru a vă ajuta să comunicați corect chiar și în medii zgomotoase. Actualizarea a adăugat, de asemenea, încă două niveluri de personalizare a sunetului ambiental, oferindu-vă un total de cinci opțiuni. A adus îmbunătățiri și caracteristicii de asistență auditivă. Actualizarea anterioară a venit cu versiunea de firmware R510XXU0AWF3.

Samsung a fost fondat ca magazin comercial în 1938 de Lee Byung-Chull. După ce s-a concentrat pe comerț și-a extins afacerea la producția de articole textile. În 1969 a intrat în industria electronică producând televizoare alb-negru.

Ca de obicei, puteți verifica dacă există noi actualizări de firmware pentru căștile dvs. Galaxy, inclusiv Galaxy Buds 2 Pro, din aplicația Galaxy Wearable de pe smartphone-ul sau tableta conectată. Accesați Setări Earbuds, apăsați pe Actualizare software Earbuds, apoi pe Descărcare și instalare. Dacă este disponibilă o actualizare, vi se va solicita să o descărcați. Dacă nu, așteptați câteva zile și verificați din nou. Aplicația Galaxy Wearable ar trebui să vă anunțe odată ce lansarea OTA (over the air) atinge căștile dvs.

Galaxy Buds 2 Pro sunt cele mai recente căști TWS ale Samsung. Lansată împreună cu dispozitivele pliabile Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 în august anul trecut, setul va primi un succesor anul acesta. Nu au existat multe zvonuri sau scurgeri despre viitoarele căști wireless de la Samsung. Nu era clar dacă Samsung le va debuta la viitorul său eveniment Galaxy Unpacked, la sfârșitul lunii iulie. Recent am aflat și Galaxy Buds 3 nu va fi lansat la Galaxy Unpacked de la sfârșitul lui iulie.