Actualizarea din decembrie lansată pentru mai multe telefoane Samsung

240
Actualizarea Samsung din iunie 2023
Sursa Foto: via winfuture.de

Samsung a întârziat puțin actualizarea de securitate din luna decembrie a acestui an. Cauza are o scuză plauzibilă, lansarea într-un ritm incredibil a actualizării la Android 13 și One UI.0. Actualizarea de securitate din decembrie 2022 a debutat pe dispozitivele Galaxy mai târziu decât v-ați aștepta, dar Samsung își intră încet în ritm. Acum tot mai multe telefoane Samsung primesc noul patch de securitate.

Recent compania a detaliat ce probleme rezolvă noua actualizare de securitate. Sunt rezolvate atât vulnerabilități ale sistemului de operate Android cât și probleme specifice telefoanelor Samsung Galaxy. Noua actualizare nu aduce noi funcții, doar rezolvă problemele de securitate și stabilitatea dispozitivelor este îmbunătățită. Primele telefoane Samsung care au primit patch-ul de securitate din decembrie sunt cele din seria Galaxy S20. De atunci, compania a actualizat și Galaxy A90 5G și Galaxy Z Fold 4.

Mai multe telefoane Samsung primesc actualizarea din decembrie

Cea mai recentă actualizare de securitate a fost lansată pentru Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra. Ambele telefoane Samsung din seria Note 20 primesc actualizarea în mai multe țări din Europa. Și România este printre ele. Ne așteptăm ca actualizarea să ajungă și pe alte continente în viitorul apropiat. Actualizarea vine cu versiunea de firmware N98xxXXS5GVK9 și singurul lucru nou pe care îl aduce sunt cele mai recente remedieri de securitate atât pentru Android, cât și pentru versiunea personalizată a lui Samsung.

Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra rulează pe Android 13 în majoritatea – dacă nu în toate țările – până acum. Pe lângă seria Galaxy Note 20 și Samsung Galaxy Note 10 Lite va primi actualizarea din această lună. Momentan nu știm data, dar este singurul eligibil pentru Android 13 din seria Galaxy Note 10. A fost lansat mai târziu decât Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+, cu Android 10, față de Android 9 Pie pentru seria Note 10.

Europa este al doilea cel mai mic continent ca suprafață din lume și al patrulea cel mai populat continent după Asia, Africa și America. Cel mai mari orașe din Europa sunt Istambul (~15.462.452 locuitori), Moscova (12.455.700) și Londra (~9.541.000).

Samsung Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 primesc și ele noua actualizare din decembrie. Pentru aceste telefoane Samsung actualizarea are numărul de firmware F711BXXS3DVKB pentru Galaxy Z Flip 3, în timp ce Galaxy Z Fold 3 primește versiunea de firmware F926BXXS2DVKB. Noul patch de securitate este lansat în prezent în Europa și ne așteptăm să se extindă în alte regiuni din lume în următoarele zile.

Galaxy S21 FE primește actualizarea din noiembrie

Samsung Galaxy S21 FE a primit Android 13 în urmă cu aproximativ 3 săptămâni, dar însoțit de corecția de securitate din octombrie. Acum este decembrie și Galaxy S21 FE primește un nou patch, dar din noiembrie. Actualizarea are versiunea de firmware G990BXXS2DVK4. Aceasta înseamnă că Galaxy S21 FE este puțin mai actualizat în ceea ce privește securitatea. Dar, cândva în săptămânile următoare, ar trebui să urmeze și patch-ul din decembrie.

Dacă utilizați telefoanele Galaxy menționate mai sus, actualizarea decembrie ar trebui să vă fie disponibilă în curând. Este posibil ca în unele țări să ajungă mai repede, în altele mai târziu. Veți primi o notificare când ajunge la telefonul dvs. De asemenea, puteți să verificați manual actualizările din aplicația Setări. Accesați meniul Actualizare software și atingeți Descărcare și instalare. Dacă actualizarea nu este acolo încercați mai târziu, poate ajunge în orice moment.