Actualizarea One UI 4.1 ajunge pe seriile Note 10 și Galaxy S10 în Europa

273
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a debutat interfața One UI 4.1 odată cu lansarea seriei Galaxy S22. Câteva săptămâni mai târziu, compania a anunțat că smartphone-urile și tabletele mai vechi Galaxy vor primi actualizarea One UI 4.1. Acum, chiar și dispozitivele vechi de trei ani, cum ar fi Galaxy S10 și Galaxy Note 10, au început să primească actualizarea bogată în funcții.

Actualizarea One UI 4.1 se lansează pe Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+ în Elveția. Actualizarea poartă versiunea de firmware N97xFXXU7HVC6. Galaxy S10e, Galaxy S10 și Galaxy S10+ primesc One UI 4.1 cu versiunea de firmware G97xFXXUEHVC6. Galaxy S10 5G primește aceeași actualizare cu versiunea de firmware G977BXXUBHVC6 tot în Elveția, conform SamMobile.

Actualizarea One UI 4.1 pe Galaxy Note 10 și Galaxy S10

Samsung a dezvăluit că actualizarea One UI 4.1 aduce funcții precum Google Duo Live Sharing; Smart Widgets; paletă de culori îmbunătățită; imagini portret mai bune în condiții de lumină scăzută; și tastatură Samsung cu gramatică inclusă. Bixby Routines are opțiunea de a schimba automat cadranul ceasului și alte setări pe seria Galaxy Watch 4.

Actualizarea oferă, de asemenea, o modalitate de a partaja acreditările Wi-Fi prin Quick Share. De asemenea, puteți partaja imagini și videoclipuri cu mai mulți prieteni printr-un singur link. Începând cu One UI 4.1, imaginile partajate prin Quick Share arată, de asemenea, istoricul editării imaginilor, astfel încât receptorii să poată reveni la editări. Aplicația Galerie încorporată primește funcții Reflection Eraser și Shadow Eraser.

SamMobile este un site din Țările de Jos fondat în 2011. Este printre cele mai importante site-uri din lume care publică știri despre Samsung. Are și redactori români. Publică știri, recenzii și comparații între telefoane, tablete și purtabile Samsung.

Odată cu noua actualizare de software, seria Galaxy Note 10 și seria Galaxy S10 primesc și corecția de securitate din martie 2022. Dacă sunteți utilizator Galaxy S10 sau Galaxy Note 10 în Elveția, puteți verifica noua actualizare navigând la Setări -> Actualizare software și atingând Descărcare și instalare.

Mai amintim aici că actualizarea One UI 4.1 a fost lansată pentru seriile Galaxy S20, Galaxy Note 20 și Galaxy Z Fold 2 în Coreea. După ce Galaxy Z Flip a primit zilele trecute corecția de securitate din martie acum primește și One UI 4.1. Actualizarea o primește și Galaxy Z Flip 5G. Pentru ambele modele actualizarea a fost lansată în Elveția și Italia. Aceeași actualizare pentru One UI 4.1 a fost lansată în Europa și pentru versiunea cu procesor Snapdragon a lui Galaxy S21 FE.