Actualizarea One UI 4.1 lansată pe modelele din seria Galaxy S20 în SUA

295
Actualizarea One UI 4.1 lansata pe modelele din Galaxy S20 in SUA
Sursa Foto: via piunikaweb.com

Software-ul Samsung One UI 4.1, care a debutat cu seria Galaxy S22 luna trecută, a început să fie lansat și pentru seria Galaxy S20 săptămâna trecută. Cu toate acestea, actualizarea One UI 4.1 a fost limitată la Coreea de Sud. Acum, noul software se lansează pe modelele blocate în rețea ale seriei Galaxy S20 în Statele Unite.

Cea mai recentă actualizare de software pentru Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra vine cu versiunea de firmware G98xUSQU2FVC5. Actualizarea este disponibilă pentru modelele blocate de operator din SUA. Alte variante ale telefoanelor vor primi actualizarea în următoarea perioadă, potrivit SamMobile. Actualizarea aduce și corecția de securitate din martie 2022 care remediază peste 50 de vulnerabilități de securitate.

Caracteristici Galaxy S20, S20+ și S20 Ultra aduse de actualizarea One UI 4.1

Actualizarea One UI 4.1 aduce caracteristica îmbunătățită Paleta de culori, Google Duo Live Sharing, Widgeturi inteligente și o aplicație Gallery îmbunătățită cu Reflection Eraser și Shadow Eraser. Editorul de imagini vă permite, de asemenea, să adăugați efecte portret oricărei imagini cu o persoană în ea. De asemenea, puteți regla acum iluminarea în imaginile portret pe seria Galaxy S20.

Odată cu noua actualizare, Samsung a adăugat capacitatea de a partaja imagini și videoclipuri ca un singur link și funcția care transformă o imagine a peisajului într-un videoclip time-lapse de 24 de ore. Smart Switch oferă mai multe personalizări, iar Quick Share vă permite să partajați acreditările rețelei Wi-Fi cu alții. Și modelul Samsung Galaxy S20 FE a primit actualizarea cu interfața Samsung One UI 4.1.

RAM – Random Access Memory sau Memoria cu acces aleator. Este denumirea generică pentru orice tip de memorie care poate fi accesată aleator. Oferă acces direct la orice locație sau adresă a ei, în orice ordine, chiar și la întâmplare.

Aplicația Samsung Keyboard oferă acum sugestii de limbă prin Grammarly și mai multe opțiuni de introducere și machete. Puteți partaja lucrurile pierdute prin SmartThings Find, astfel încât să le puteți găsi cu prietenii sau familia. RAM Plus poate fi personalizat în One UI 4.1 acum pe seria Galaxy S20. Bixby Routines oferă posibilitatea de a schimba fundalul Galaxy Watch 4 și alte setări.

Puteți adăuga GIF-uri din Tenor în AR Emoji și puteți converti obiecte din lumea reală în autocolante 3D. Puteți schimba culoarea de fundal în modul masca AR Emoji. Puteți chiar să adăugați emoji la intrările din calendar. Samsung a inclus și opțiunea de a dezactiva GOS (Serviciul de optimizare a jocurilor) cu One UI 4.1.