Acasă Stiri Iată ce face actualizarea Samsung din decembrie! O veți primi în curând

Iată ce face actualizarea Samsung din decembrie! O veți primi în curând

Samsung lansează actualizările de securitate pe luna următoare cu mult înainte să știm ce probleme rezolvă acestea. Situația este la fel și pentru luna decembrie, au fost lansat deja patch-urile de securitate pentru mai multe telefoane, dar nu știm ce rezolvă. Ce face cel mai recent patch de securitate și la ce telefoane Galaxy va ajunge în săptămânile următoare? Acum am aflat.

Da, a sosit din nou momentul să aruncăm o privire la cea mai recentă actualizare de securitate care vine la multe telefoane Samsung. După cum v-ați obișnuit, actualizarea din decembrie constă din două părți. Prima conține îmbunătățiri de securitate pentru sistemul de operare Android și este oferită de Google. De data aceasta sunt 30, dintre care cinci sunt considerate critice. Unul dintre acestea, însă, este destinat doar dispozitivelor care încă rulează pe Android 9.

Două remedieri critice sunt pentru dispozitivele cu sistemul de operare Android cu procesoare Qualcomm Snapdragon. Deci acestea sunt relevante în special pentru diferitele modele Galaxy Z Fold și Galaxy Z Flip, pentru două variante de Galaxy S20 FE și, bineînțeles, pentru Galaxy A52 5G și A52s și pentru toate telefoanele Galaxy A7x recente. Pentru două dintre cele cinci probleme nu au fost publicate detalii.

Detalii despre actualizarea de securitate Samsung din luna decembrie

Cealaltă parte a noului patch este furnizată de departamentul de software propriu al Samsung. Optsprezece îmbunătățiri asigură că securitatea interfeței și aplicațiilor One UI este actualizată, conform GalaxyClub. Trei dintre ele îmbunătățesc în mod special securitatea telefoanelor cu unele cip-seturi Exynos (nespecificate).

Problemele de securitate sunt de obicei ținute secrete de Android sau Samsung pentru publicul larg. Excepția face cazul în care sunt probleme grave de securitate. În general, doar dezvoltatorii sunt informați despre asta.

În plus, patch-ul închide vulnerabilitățile de securitate din ecranul de blocare și din cameră. Toate îmbunătățirile sunt pentru Android 11 și mai vechi – și aparent nu sunt relevante pentru Android 12. Mai jos aveți telefoanele care vor primi cu siguranță noua actualizare sunt, desigur, telefoanele care sunt actualizate în fiecare lună:

 • Galaxy S21 / S21+ / S21 Ultra (îl are deja)
 • Galaxy S20 / Galaxy S20+ / S20 Ultra
 • Galaxy S20 FE
 • Galaxy S10 / Galaxy S10+ / S10e
 • Galaxy S10 Lite
 • Galaxy Fold
 • Galaxy Z Flip (are deja )
 • Galaxy Z Flip 3
 • Galaxy Z Fold 2
 • Galaxy Z Fold 3
 • Galaxy Note 20 / Galaxy Note 20 Ultra
 • Galaxy Note 10 / Note 10+
 • Note 10 Lite
 • Galaxy A50
 • Galaxy A52
 • Galaxy A52s
 • Galaxy Xcover Pro / Xcover 5 / Xcover 4S

Nu se știe data exactă când telefoanele vor primi noua actualizare

Pe Samsung Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3, patch-ul din decembrie va veni probabil direct cu upgrade major la Android 12. Dispozitivele din seria Galaxy S20 vor primi oficial această actualizare doar la începutul lui 2022. În acest fel nu ne așteptăm la o actualizare separată de securitate pentru aceste telefoane luna aceasta, doar dacă Samsung nu decide altceva.

Numărul de telefoane care sunt actualizate de Samsung pe trimestru și care vor primi probabil patch-ul din decembrie este limitat. Ne așteptăm la o nouă actualizare pentru Galaxy A71, dar și pentru Galaxy Note 9. În plus, Samsung Galaxy M21 și Galaxy M31 sunt, de asemenea, gata pentru un patch mai nou din această lună.

Nu se știe dinainte când telefonul tău Samsung va primi actualizarea. Desigur, suntem atenți la acest lucru pentru a informa cât mai prompt cititorii noștri. La urma urmei, vei primi automat o notificare pe telefon imediat ce o actualizare este gata pentru telefonul tău. Sau puteți verifica disponibilitatea manual, prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.

Stiri

Apple Watch 7 vs Samsung Galaxy Watch 4: care este cel mai bun?

Apple a Watch 7 și Samsung Galaxy Watch 4 sunt probabil cel mai bune două ceasuri inteligente de pe piață. Cele două...

Samsung Exynos 2200 lansat cu GPU Xclipse și AMD RDNA 2

Samsung Electronics a anunțat astăzi noul său procesor mobil premium, Exynos 2200. Samsung Exynos 2200 este un procesor mobil cu o unitate...

Încărcătorul Samsung EP-T4510 de 45W este destul de scump

La începutul acestei luni, a devenit clar că un încărcător Samsung de 45W este în lucru. Ieri Samsung Netherlands a postat pe...

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra: o tabletă mare și foarte puternică

Luna viitoare, Samsung va găzdui un eveniment Galaxy Unpacked pe 8 februarie 2022. În cadrul evenimentului va fi lansată seria Samsung Galaxy...

Vin roboții! – Samsung Smart Home Hub va controla totul în casă

Cu riscul de a suna absurd, electrocasnicele inteligente nu sunt nimic nou. De fapt, dacă ne gândim la imaginile din urmă cu...

Samsung Bespoke Jet – curățenie impecabilă cu o stație All-in-One Clean Station

Samsung Electronics a anunțat lansarea Bespoke Jet, un aspirator fără fir cu All-in-One Clean Station. Aspiratorul elegant Samsung Bespoke Jet oferă o...

Toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea sticlă Gorilla Glass Victus+

Potrivit unui nou zvon, toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea frontal sticlă „Gorilla Glass Victus+”. S-ar putea să vă întrebați...