Mai multe actualizări din octombrie: Galaxy Note 20, Note 10, Fold 2, Z Flip

475
Mai multe actualizari din octombrie Galaxy Note 20 Note 10 Fold 2 Z Flip
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Actualizarea Samsung din octombrie este disponibilă pentru seriile Galaxy Note 20, Note 10, Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip. Pe toate aceste dispozitive, actualizarea aduce doar îmbunătățiri de securitate. Cel mai probabil acest lucru se va întâmpla și pe celelalte modele emblematice Samsung.

Cu acest patch de securitate Samsung în sine contribuie cu 32 de îmbunătățiri pentru propriul software și interfață. Dintre acestea, 14 sunt destinate special telefoanelor cu procesor Exynos – cum ar fi modelele Note 20. Patch-ul de securitate din octombrie remediază și 42 de probleme de la Google pentru sistemul de operare Android.

Să începem cu Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra. O actualizare majoră de aproape 190MB este lansată pentru aceste telefoane, conform GalaxyClub. Versiunea firmware N98*BXXS3DUIF face un lucru mai presus de toate: îmbunătățirea securității.

Actualizarea din octombrie pe seria Galaxy Note 20 și Galaxy Note 10

În momentul scrierii, puteți instala direct noua actualizare, pe Samsung Note 20 Ultra liber de rețea în mai multe țări din Europa. Pentru Galaxy Note 20 – fără Ultra – dar cu 4G și 5G – actualizarea va fi lansată în scurt timp. Telefoanele blocate în rețelele operatorilor de telefonie mobile vor primi aceeași actualizare la sfârșitul acestei luni.

Actualizarea din octombrie 2021 pe seria Galaxy Note 20

  • Galaxy Note 20: N98xFXXS3DUIF
  • Galaxy Note 20 Ultra: N986BXXS3DUIF

Bit (simbol: b) este unitatea de măsură folosită în metrologie și informatică pentru cantitatea de informație. Termenul a fost introdus de americanul John Wilder Tuckey ca o prescurtare a cuvintelor engleze binary digit („cifră binară”).

Cel mai recent patch de securitate este lansat și pentru seria Galaxy Note 10. Actualizarea ocupă un spațiu de memorie de peste 160 (MB) megabiți și are la versiunea de firmware N97*FXXS7FUI7. Îmbunătățirile sunt similare cu cele de pe seria Galaxy Note 20. Sunt incluse aceleași remedieri pentru procesorul Exynos găsite în modelele europene Note 10.

Actualizarea este acum disponibilă prin OTA pe Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+ din mai multe țări din Europa. Actualizarea a fost lansată tot pentru telefoanele neblocate în rețea, pentru celelalte va ajunge mai târziu.

Actualizarea din octombrie 2021 pe seria Galaxy Note 10

  • Galaxy Note10: N97xFXXS7FUI5
  • Galaxy Note10+: N97xFXXS7FUI5

Actualizarea din octombrie pentru seria Galaxy Z

Următorul din lista de telefoane Samsung care primește acum actualizarea din octombrie este Samsung Galaxy Z Fold 2. O actualizare a versiunii de firmware F916BXXS2EUI4 se lansează în prezent pentru dispozitivul respectiv în Europa. Și, așa cum am menționat mai sus, este instalat doar patch-ul din octombrie și nimic altceva.

Pe Galaxy Z Fold 2, alte câteva remedieri sunt importante, deoarece dispozitivul are un procesor de la Qualcomm. Google însuși a adăugat trei îmbunătățiri esențiale, în timp ce propriul software Samsung conține, de asemenea, o soluție specială pentru procesorul Snapdragon. Actualizarea este disponibilă prin OTA pentru toate modelele din Europa.

Și nu în ultimul rând există actualizarea pentru Galaxy Z Flip, disponibilă de câteva zile. Pentru modelul 4G, se lansează versiunea de firmware F700FXXS8EUI2, în timp ce pentru Z Flip 5G versiunea de firmware F707BXXS5EUI3. Actualizarea are o greutate de aproape 245MB.

Actualizarea din octombrie pentru Galaxy Z Flip și Galaxy Z Fold 2

  • Galaxy Z Flip 5G: F707BXXS5EUI3
  • Galaxy Z Flip: F700FXXS8EUI2
  • Galaxy Z Fold 2: F916NKSU1DUI4

După cum sunteți obișnuiți, veți primi automat o notificare pe toate telefoanele Samsung menționate când actualizarea a sosit. Vă puteți verifica manual oricând dacă noul firmware este disponibil. Pentru a face acest lucru, accesați Setări mergeși la Actualizare software și atingeți Descărcați și instalați.