Noi actualizări pentru Galaxy Z Fold 3, seria Galaxy Tab S8 și Galaxy Watch 4

301
Noi actualizari la Galaxy Z Fold 3 seria Galaxy Tab S8 si Watch 4
Sursa Foto: via galaxyclub.nl

Zilele trecute Galaxy Note 9 a primit actualizarea din mai 2022, o mică surpriză pentru utilizatorii acestui încă excelent telefon. Acum și utilizatorii seriei Galaxy Tab S8 și ai telefonului pliabil Samsung Galaxy Z Fold 3 primesc noi actualizări. Pentru seria Galaxy Tab S8 este a doua actualizare de luna aceasta, de data aceasta doar cu îmbunătățiri de stabilitate. Seria Samsung Galaxy Watch 4 primește și ea o mică actualizare.

După Samsung Galaxy Z Flip 3, Galaxy Z Fold 3 a primit acum și el actualizarea de securitate din luna mai. Descărcarea ocupă un spațiu de memorie de peste 260MB și conține versiunea de firmware F926BXXS1CVD2, conform GalaxyClub. „S” din numerotarea versiunii indică deja ceea ce este pe ordinea de zi: numai îmbunătățiri de securitate.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Seria Galaxy Tab S8 primește o actualizare de stabilitate

Și într-adevăr, după instalare, Z Fold 3 va rula pe patch-ul de securitate din luna mai. Actualizarea de securitate din luna mai este disponibilă pentru toate variantele de Galaxy Z Fold 3 vândute în mai multe țări din Europa, inclusiv în România. Trebuie doar să așteptați notificarea automată – sau să începeți procesul manual direct prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.

Actualizare de stabilitate pentru seria Galaxy Tab S8. Seria Galaxy Tab S8 primește deja a doua actualizare în luna mai. Adică: patch-ul din luna mai a fost deja lansat pentru tabletele din această serie. Noua actualizare vine cu versiunea de firmware X800XXU2AVE4 / X800OXM2AVE4, nu este una mică cu cei 405MB ai săi, dar nu aduce un nou patch. Cu toate acestea, jurnalul de modificări promite că „stabilitatea generală a dispozitivului dumneavoastră a fost îmbunătățită”.

Evident, asta ar putea însemna orice. Lista scurtă de aplicații actualizate – PENUP, Calculator și Speech Recorder – poate sugera îmbunătățiri ale stabilității pe care le aduce această actualizare. Samsung Calculator este o aplicație instalată implicit în toate smartphone-urile Galaxy. Actualizarea este disponibilă pe toate modelele de Samsung Tab S8 Wi-Fi și 5G vândute în Europa.

Dacă înclinați telefonul în poziție peisaj, Samsung Calculator se va transforma într-un calculator științific pe care îl puteți utiliza pentru a calcula ecuații mai complexe, cum ar fi ecuații pătratice, sinusuri, cosinus sau tangente.

Actualizare și pentru seria Galaxy Watch 4. Mai există și o mică actualizare pentru seria Samsung Galaxy Watch 4. Și nu, nu include Asistentul Google, așa că de fapt este o actualizare puțin plictisitoare. Versiunea de firmware XXU1FVD4 Watch 4 aduce doar câteva îmbunătățiri pentru stabilitatea ceasului. Sau de fapt nu este chiar corect. Noua actualizare aduce patch-ul de securitate din mai, așa că este un bonus frumos.