Călătorie în jurul lumii cu dispozitivele Samsung Galaxy

250
Calatorie in jurul lumii cu dispozitivele Samsung Galaxy
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

De-a lungul anilor, Samsung Electronics a condus continuu inovația în industria de telefonie mobile, nici 2023 nu a făcut excepție. Cu seria Galaxy S23, Samsung Galaxy Z Flip 5, Galaxy Z Fold 5 și seria Galaxy Watch 6, Samsung s-a angajat într-o varietate de inițiative de marketing la nivel mondial menite să atragă utilizatorii. Mai jos vă prezentăm o selecție a acestor campanii creative care au captivat cu adevărat imaginația și au rezonat cu consumatorii din întreaga lume.

Potrivit Samsung Newsroom, compania Samsung a făcut echipă cu National Geographic pentru a lansa „Epic Nature”, un mini documentar captivant folosind Galaxy S23 Ultra. Filmul a surprins fauna sălbatică uimitoare și diversă din Cuenca Los Ojos, o rezervație biologică din Sonora, Mexic. Folosind incredibila cameră a lui Galaxy S23 Ultra, documentarul a înregistrat cele mai mici detalii ale rezervației, redând imagini uluitoare. În plus, modul Nightography le-a permis regizorilor să filmeze animale nocturne rar văzute. În condiții de lumină scăzută au fost filmați jaguarii, urșii negri și animale rare, oferind o privire asupra animalelor nocturne.

În Europa, Samsung și-a unit forțele cu Africam și Black Mamba Anti-Poaching Unit pentru programul „Wildlife Watch”. Această inițiativă valorifică tehnologia de ultimă oră a lui S21 Ultra și S23 Ultra pentru a monitoriza viața sălbatică și lupta contra braconajului în Rezervația Naturală Balule din Africa de Sud.

Telespectatorii pot avertiza gardienii despre pericol și pot ajuta în eforturile de conservare prin fluxuri în direct de 24 de ore cu animale sălbatice din savană. Datorită funcțiilor lor avansate de înregistrare și modului Nightography, Galaxy S21 Ultra și Galaxy S23 Ultra protejează animalele și le țin departe de braconieri.

Samsung Benelux a organizat primul eveniment Sleep Rave la Hotel Arena din Amsterdam, Olanda. În timpul Sleep Rave, participanții au purtat un Galaxy Watch 6 și au ascultat un set DJ de opt ore special conceput pentru somn — de Mr. Belt & Wezol, duo-ul de DJ olandezi, și Dr. Els van der Helm, expert în somn și neuroștiință. Samsung a analizat tiparele de somn ale participanților, inclusiv etapele și regularitatea somnului. A fost folosită funcția de antrenament al somnului de pe Galaxy Watch 6. Datele obținute au fost folosite de DJ Duo și Dr. Els van der Helm pentru a crea piesa de somn supremă, acum disponibilă pe Spotify.

La Prince of Wales Country Club, Samsung a reunit pasionații de sport pentru Festivalul Wellness Watch 6 din Santiago, Chile. Participanții au participat la o varietate de sesiuni de exerciții conduse de instructori cu activități precum yoga, spinning și CrossFit. Datele din fiecare sesiune au fost înregistrate pe Galaxy Watch 6 al participanților, oferindu-le informații asupra sănătății fizice, inclusiv ritmul cardiac, compoziția corpului, nivelul de oxigen din sânge și multe altele.

Samsung a colaborat cu designerul Jean Rosa – un artist care reimaginează reperele din São Paulo, Brazilia, prin fotografie și ilustrație. Scopul a fost de a crea o piesă comună de artă digitală. Colaborarea a scos în evidență factorul de formă pliabil unic al Samsung Galaxy Z Flip 5. De asemenea, a prezentat funcționalitatea ușor de utilizat a S Pen-ului aflat pe Galaxy Tab S9 pentru a demonstra modul în care capacitățile avansate ale ambelor dispozitive sunt instrumentele perfecte pentru creativități. Colecția completă de artă digitală a lui Jean Rosa poate fi vizualizată pe contul oficial de Instagram al Samsung Brazilia.

Samsung a dezvăluit două produse Galaxy exclusive, adaptate pentru piața din Orientul Mijlociu. Este voba despre Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition, care sărbătorește moștenirea regiunii cu inovații tehnologice moderne. În același timp Galaxy Z Flip5 Gift Pack a fost creat în colaborare cu artistul libanez Nouri Fleihan. Galaxy Watch 6 Classic Astro Edition aduce un omagiu astrolabului, un instrument folosit de exploratorii și astronomii antici. În același timp, Galaxy Z Flip 5 Gift Pack este o interpretare modernă a culturii Emiratelor Arabe Unite. Pachetul cadou cu Flip 5 include o husă pentru telefon, „abaya” (rochie tradițională), o geantă ecologică și multe altele.

În sprijinul mișcărilor eco-conștiente din industria modei, Galaxy Z Flip 5 a fost pe podium la Săptămâna Modei din Columbia. Evenimentul a prezentat angajamentul Galaxy Z Flip 5 față de sustenabilitate, în perfectă armonie cu filosofia de modă sustenabilă a designerului local Diego Guarnizo. Pentru a sublinia acest mesaj, modelele care poartă modelele lui Guarnizo au jucat într-un flash mob optimist cu Galaxy Z Flip5 înainte de a interacționa cu vizitatorii direct la standul Galaxy Z Flip 5. Colaborarea Samsung cu Guarnizo la Săptămâna Modei din Columbia a evidențiat importanța durabilității mediului. În același timp a subliniat utilizarea de către Samsung a materialelor reciclate în componentele lui Galaxy Z Flip 5.

Samsung a lansat și campania „Samsung x You” în Asia de Sud-Est și Oceania (SEAO). Cu această ocazie compania a oferit o oportunitate de neegalat de a experimenta posibilități nelimitate de personalizare a dispozitivului. Afișând colecția extinsă de accesorii disponibile pentru Flip 5, inițiativa a încurajat utilizatorii să-și exprime individualitatea prin intermediul dispozitivelor lor. În plus, Samsung a colaborat cu artiști și mărci locale renumite pentru a aduce accesorii exclusive pentru această regiune care încorporează design și elemente culturale – oferind utilizatorilor culori, teme și design unice din care să aleagă. Creată pentru tinerele generații, campania „Samsung x You” se va extinde treptat pe toate piețele SEAO. Va ajunge în Australia, Indonezia, Malaezia, Noua Zeelandă, Filipine, Singapore, Thailanda și Vietnam.