Trei caracteristici care fac căștile Galaxy Buds 3 ispititoare

236
Galaxy Buds 3
Sursă foto: Notebookcheck

Căștile Samsung Galaxy Buds 2 oferă funcții decente, cum ar fi anularea zgomotului și comenzile tactile, la un preț rezonabil. Dar în acest moment au nevoie de un upgrade. Chiar și certificarea IPX2 este depășită, deoarece alte căști rivale ieftine oferă acum rating IPX4 pentru protecție împotriva transpirației și a ploii ușoare. Samsung Galaxy Buds 3 ar trebui să rezolve mai multe probleme pentru a ieși în evidență.

Viitoarele căști wireless Galaxy Buds 3 ar trebui să fie lansate de Samsung mai târziu în acest an. Ne așteptăm la noi funcții, un afișaj OLED pentru carcasă și, cel puțin, traducere live bazată pe inteligență artificială pentru a ieși în evidență față de concurență.

Setul Samsung Galaxy Buds 2, nu este la nivelul căștilor Galaxy Buds 2 Pro. Totuși Buds 2 oferă funcții decente precum anularea activă a zgomotului, un mod de sunet ambiental și comenzi tactile la un preț rezonabil. Sunt unele dintre cele mai bune căști ieftine de pe piață, dar își arată vârsta la peste doi ani și ceva de la lansare. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy Buds 2 Pro vs Galaxy Buds 2!

Viitorul Galaxy Buds 3 ar trebui să aducă mai multe îmbunătățiri pentru a depăși Galaxy Buds 2, care include ANC, încărcare wireless și profiluri audio personalizate la un preț rezonabil. Între acestea, potrivit Pocket-lint, sunt o certificare IP superioară, o carcasă cu ecran OLED (prezentată de Samsung la începutul anului) și Live Translate.

Certificare IP mai bună. Căștile wireless ar trebui să reziste la transpirație și ploi, astfel încât să le puteți folosi zilnic în toate condițiile. Galaxy Buds 2, certificate IPX2, rezistă la stropi de apă de până la 3 mm pe minut la un unghi de 15°. Căștile nu rezistă ploii abundente sau scufundarii. De asemenea, nu există rezistență la praf. Această evaluare a fost acceptabilă în 2022, dar suntem în 2024!

Pentru ca Galaxy Buds 3 să aibă succes, căștile vor trebui să vină cu prețuri gen Jabra și JBL, oferind cel puțin un rating IP57. Nu este cel mai înalt, dar este în concordanță cu prețul. În același timp, certificarea IP57 garantează protecție împotriva prafului și scufundării temporare până la 30 de minute.

Jabra este un brand danez fondat în 1983 și are sediul la Copenhaga. Jabra produce mai multe tipuri de echipamente audio și, mai nou, sisteme de videoconferință. Uzina de producție pentru produsele Jabra este situată în China.

Carcasa cu ecran OLED. Galaxy Buds cu afișaj OLED pe carcasă au fost unul dintre cele mai interesante produse pe care Samsung le-a dezvăluit la CES 2024. Prototipurile de căști Samsung au fost văzute într-o serie de carcase cu afișaj OLED circular similar cu Galaxy Watch. Ecranul poate afișa informații utile sau poate reda animații distractive.

Această caracteristică ar face ca Buds 3 să iasă în evidență față de concurență. În același timp, ar fi utilă, deoarece puteți vedea informații precum data și durata de viață a bateriei. Samsung nu a spus dacă această carcasă va ajunge în producție, dar credem că da. Sigur mai depinde și de cost și de alte considerații, cum ar fi greutatea și durata de viață a bateriei. Dar, este ceva ce vrem să vedem cu Samsung Galaxy Buds 3.

Zvonurile timpurii sugerau că Galaxy Buds 3 Pro ar avea o funcție de traducere bazată pe inteligență artificială. Live Translate este parte a Galaxy AI și este disponibil pe seria Galaxy S24. Cele mai recente smartphone-uri Samsung includ noua aplicație Live Translate, care poate transcrie ceea ce spun apelanții într-o limbă străină în voce sau text în timp real. Este o caracteristică revoluționară pentru a ajuta oamenii din întreaga lume să comunice mai ușor între ei. Acest lucru am dori să-l vedem pe viitoarele căști Samsung. Este un pas logic, deoarece această funcție este disponibilă pe Google Pixel Buds.

Traducerea apelurilor live va fi un punct de vânzare major și pentru Galaxy Buds 3 Pro, despre care se zvonește că va fi lansat tot în acest an, dar mai târziu. Ar fi o treabă excelentă dacă Samsung ar pune această funcție și pe Galaxy Bud 3 standard. Cu toate acestea, nu pariem pe acest lucru, deoarece Samsung lansează de obicei noi funcții pe versiunile Pro înainte de a ajunge la alte modele.

Samsung lasă de obicei un decalaj de doi ani între lansările mugurilor săi. Primele căști Buds au fost lansate în 2019, Samsung Galaxy Buds 2 sosind în 2021. Au trecut deja peste doi ani de la ultima lansare și se pare că Galaxy Buds 3 va fi lansat în acest an în cele din urmă. Probabil cândva în 2024 pentru a completa smartphone-urile din seria Galaxy S24.