Concept video Samsung Galaxy Z Fold 4, probabil va fi designul final

310

Un videoclip cu viitorul smartphone pliabil Samsung Galaxy Z Fold 4 a apărut online. Acest concept vine de la Technizo Concept și se bazează pe scurgerile de informații pe care le-am văzut până acum. Din ce vedem aici, designul pare să se bazeze în mare măsură pe randări bazate pe CAD care au apărut cu ceva timp în urmă.

Clipul video cu Galaxy Z Fold 4 ne arată un design realist și probabil cel final al viitorului pliabil Samsung. Conform colegilor noștri de la Android Headlines, cel mai probabil așa va arăta Z Fold 4, în cea mai mare parte. Samsung Galaxy Z Fold 4 va fi lansat în luna august alături de Galaxy Z Flip 4, un nou set wireless Galaxy Buds Pro 2 și seria Samsung Galaxy Watch 5.

Galaxy Z Fold 4 cu modul foto inspirat din seria Galaxy S22

După cum se poate observa din clipul video și fotografii, Z Fold 4 are un design mai ascuțit decât Samsung Galaxy Z Fold 3. Laturile sale sunt mai plate, în timp ce există și o schimbare pe spate. Camerele sale ies direct din placa din spate, cum este pe seria Galaxy S22, nu există nicio insulă dedicată camerei aici.

Telefonul pliabil Fold 4 va oferi, de asemenea, afișaje mai largi decât predecesorul său, deși nu cu mult. Un scaner de amprente este situat în partea dreaptă, împreună cu butoanele pentru creșterea și reducerea volumului. Stylus-ul S Pen este și el prezentat aici. Este de remarcat că viitorul Z Fold 4 nu va oferi un siloz pentru S Pen. Chiar dacă au fost destule zvonuri despre acest lucru, din păcate, nu veți putea pune acest stylus în interiorul dispozitivului.

Snapdragon este numele unei flori, cunoscută sub numele de floare de dragon. În România este cunoscută ca gura leului, din cauza asemănării imaginare cu gura deschisă a unui leu. Aceste flori sunt specifice zonelor stâncoase.

În videoclip, designerul sugerează că procesorul Snapdragon 8+ Gen 1 va fi folosit în interiorul lui Fold 4. Au fost mai multe zvonuri în acest sens, dar probabil că nu va fi cazul. Samsung va folosi mai repede procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 în schimb.  Samsung lipsea de pe lista partenerilor Qualcomm pentru noul Snapdragon 8+ Gen 1 a Qualcomm. Acest lucru sugerează mai mult sau mai puțin că Samsung nu are intenția de a utiliza noul procesor Snapdragon 8+ Gen 1 în viitorul său Fold 4.

Se spune că Galaxy Z Fold 4 are o balama diferită și mult mai rezistentă și mai performantă. În același timp, noua balama va reduce amprenta cutei verticale de la mijlocul ecranului.