Cum să conectați diferite căști Bluetooth la Galaxy Watch 4 sau Watch 5

246
Cum sa conectati castile Bluetooth la Galaxy Watch 4 sau Watch 5
Sursa foto: via tizenhelp.com

Cu ajutorul ceasurilor din seriile Galaxy Watch 4 sau Galaxy Watch 5 este ușor să vă lăsați smartphone-ul acasă. Desigur, modelele 4G LTE se vor asigura că vă vor efectua și primi apelurile, dar în afară de asta, diferitele căști Bluetooth vă vor ajuta și să faceți acest lucru. Folosind căștile Galaxy Buds sau alte căști de la alți producători, poți să-ți lași smartphone-ul acasă și să mergi la antrenamente în aer liber. Puteți să ascultați muzică, să răspundeți la apeluri și să dați input la ceas.

În acest articol, via TizenHelp, vă vom arăta cum să conectați căștile Bluetooth, indiferent de marcă, cu un Galaxy Watch 4 sau Galaxy Watch 5. Este foarte ușor. Cei mai mulți dintre voi știți că este foarte ușor să vă conectați un set de căști Samsung Galaxy Buds la un ceas Galaxy Watch. În plus, există o aplicație Buds Controller pentru a vă controla Galaxy Buds.

Cum conectați diferite căști Bluetooth la Galaxy Watch 4 sau Watch 5

Dar majoritatea dintre voi nu știți că puteți conecta și alte căști wireless sau căști Bluetooth cu fir cu noile ceasuri Samsung. Seria Galaxy Watch 4 și noua serie Galaxy Watch 5 recunoaște toate căști wireless de pe piață. Și pentru asta, vă vom arăta cum se conectează căștile TWS non-Samsung și căștile Bluetooth la ceasurile inteligente Samsung din cele două serii.

Pentru această conectare s-au folosit căștile Redmi Earbuds S (căști TWS) și OnePlus Bullets Wireless Z2 (căști Bluetooth). Deci, iată cum să conectați aceste două seturi cu un Galaxy Watch, Galaxy Watch 4 Classic, Galaxy Watch 5 sau Galaxy Watch 5 Pro:

  • În primul rând, asigurați-vă că ați încărcat complet căștile
  • Acum, pe Galaxy Watch, accesați Setări
  • Aici, faceți clic pe opțiunea de Conectare
  • Aici, atingeți opțiunea Bluetooth. Este prima varianta. Deschide opțiunea Bluetooth!
  • După aceea, scanați dispozitivele din apropiere
  • Selectează-ți căștile Redmi Earbuds S / OnePlus Bullets Wireless Z2 sau oricare altele
  • Vi se va cere permisiunea. Faceți clic pe semnul „Dreapta” pentru a asocia
  • Gata, îți va conecta automat căștile la ceas

Puteți vedea, nu aveți nevoie de Galaxy Buds 2 Pro sau Apple AirPods scumpe pentru a le folosi cu Galaxy Watch. Puteți cumpăra orice căști TWS sau căști Bluetooth la prețuri accesibile de pe piață și le puteți conecta la ceasurile inteligente Samsung.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.