Noi culori pentru Galaxy Z Fold 4 și Z Flip 4 disponibile în Vietnam

209
Noi culori pentru Galaxy Z Fold 4 si Z Flip 4 disponibile in Vietnam
Sursa foto: via sammobile.com

Samsung își extinde paleta de culori pentru Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 cu noi culori relativ rare. În Vietnam, Samsung a lansat culorile Burgundy și Bleumarin, pentru cele mai recente telefoane pliabile Fold și Flip. Aceste culori au mai fost pe unele telefoane Samsung, dar nu foarte des și nu se numără printre culorile standard pe care Samsung le oferă pentru gama sa de telefoane pliabile de anul trecut.

Prima culoare este Burgundy Red pentru Galaxy Z Fold 4, care este o opțiune de culoare exclusivă online în Vietnam. A doua culoare este bleumarin pentru Galaxy Z Flip 4, care este de obicei disponibilă prin Bespoke Studio. Samsung spune că cele două culori noi sunt disponibile în Vietnam în cantități limitate prin magazinul său online, lanțul de magazine Samsung Premium Experience și lanțul de retail FPT Shop la nivel național. Nu se știe dacă Samsung va lansa aceste culori și pe alte piețe, dar este posibil.

Noi culori pentru Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4

Culoarea Roșu Burgund a mai fost folosită de Samsung doar la telefoanele emblematice. A fost disponibilă pe seria Galaxy S8 și pe seria Galaxy S21. Culoarea Burgungy Red este una dintre cele mai adânci culori roșii disponibile. Mai puțin lucioasă, cu un roșu mai dens, mai profund și un aspect contemporan și tradițional, este perfectă pentru utilizatorii care apreciază designul de lux.

Culoarea Bleumarin a apărut pe mai multe telefoane sau tablete Samsung dar cu alt nume. A fost numită Mystic Navy pe seria Galaxy Tab S7 sau Samsung Galaxy S21+. Albastrul transmite stil și eleganță și este culoarea persoanelor inteligente, cu multă încredere în sine și cu o oarecare autoritate asupra celorlalți.

Vietnamul este al doilea cel mai mare exportator de cafea din lume după Brazilia. Cafeaua a fost introdusă pentru prima dată în Vietnam de francezi în anii 1800. Potrivit statisticilor, Vietnamul este pe locul 5 ca cea mai fericită națiune din lume.

Cu ocazia lansării noilor culori pentru Fold 4 și Flip 4 Samsung a pregătit noi reduceri și cadouri. Acestea se acordă cumpărătorilor din Vietnam, potrivit SamMobile. Pentru a marca lansarea acestor noi culori, clienții care cumpără Galaxy Z Flip 4 Navy Blue și Galaxy Z Fold 4 Burgundy Red pot beneficia de reduceri și cadouri instantanee.

Printre beneficii se numără o reducere de 170$ la telefoanele pliabile și o pereche gratuită de căști Galaxy Buds 2. Clienții pot beneficia gratuit și de un pachet Samsung Care+ de 6 luni, care include printre altele și înlocuirea ecranului. Cumpărătorii de Fold 4 Burgundy Red și Flip 4 Bleumarin din Vietnam pot profita promoții până pe 30 aprilie.