Designul lui Galaxy S22 și S22+ confirmat de un angajat Samsung

439
Designul lui Galaxy S22 si S22+ confirmat de un angajat Samsung
Sursa Foto: letsgodigital.org

Luna trecută, prietenii noștri de la LetsGoDigital și Super Roader au dezvăluit designul probabil al următorului model de top al Samsung. Samsung Galaxy S22 Ultra va avea un compartiment S Pen și un design al modulului foto spate tip strop de apă – Drop Water. Gama de modele din seria S 2022 nu va consta, desigur, doar dintr-un model Ultra. De asemenea, este așteptat un model de bază Galaxy S22, precum și un Galaxy S22+. Acum avem în vedere pe Galaxy S22 și S22+

Acum că este cunoscut designul lui Ultra, mulți se întreabă cum va arăta modulul foto al celorlalte două modele. În mod normal, Samsung alege să ofere noilor modele din seria S un design similar de cameră. Deși numărul de camere a variat în funcție de model, trioul Galaxy S21 a avut un design similar al camerelor foto.

Dar apare apare întrebarea: Galaxy S22 și S22+ vor fi echipate și cu un sistem de camere Drop Water, la fel ca modelul Ultra? Răspunsul la această întrebare este „Nu”. Galaxy S22 și S22+ nu au un design al camerelor foto spate identic cu Ultra. Informațiile primate de LetsGoDigital de la Super Roader confirmă acest lucru.

Galaxy S22 și S22+ cu design al camerelor spate diferit de S22 Ultra

Folosind informațiile obținute, Giuseppe Spinelli, alias Snoreyn, a creat o serie de randări de produse ale modelului Samsung Galaxy S22. Modelul „Plus” va avea, de asemenea, caracteristici de design similare cu modelul de bază – în afară de dimensiunilor.

Pe 3 iunie 2021, Twitter a anunțat un serviciu Twitter Blue. Acesta oferă funcții exclusive abonaților cum ar fi: Undo Tweet, Bookmarks, Reader mode, Color themes și Dedicated customer support. Serviciul a fost lansat inițial în Australia și Canada.

Săptămâna trecută, Ice Universe a postat pe Twitter că Galaxy S22 va avea fața și spatele plat. Acest lucru este vizibil și în imaginile produselor lui Snoreyn. Marginile nu sunt la fel de plate ca la iPhone 13 – deoarece acest lucru ar fi în detrimentul utilizării. În plus, există o diferență minimalistă față de seria Galaxy S21. Insula camerelor care curge pe partea laterală va avea un finisaj mai puțin rotund la modelele din 2022.

Este remarcabil faptul că Samsung păstrează designul camerei S22+ în mare parte același cu cel al lui S21+. În anii precedenți, designul a fost revizuit în mod constant. Este posibil să fi fost ales din motive de cost. În cele din urmă, Samsung a obținut rezultate de vânzări semnificativ mai slabe cu seria S21 decât în ​​anii precedenți.

Oricum, este clar că de data aceasta Samsung va face o diferențiere mai mare între cele două modele de bază și modelul de top. Modelul Samsung Galaxy S22 Ultra va avea mult mai multe asemănări cu seria Galaxy Note de data aceasta. Acest lucru se aplică atât funcțiilor, cât și designului.

Modelul mai mic Galaxy S22 primește un ecran de 6,06 inch

Samsung S22 este de așteptat să fie echipat cu un ecran plat Full HD+ de 6,06 inch (15,39 cm). Aceasta înseamnă că dimensiunile vor fi puțin mai mici decât înainte. Pentru comparație, Galaxy S21 are un ecran de 6,2 inch. Modelul „Plus” se va micșora și el în dimensiuni, cel mai probabil va fi echipat cu un display de 6,55 inch (16,64 cm), în loc de 6,7 inch pe S21+.

Raportul de aspect, rezoluția și rata de reîmprospătare vor rămâne de 120Hz. Dar marginile ecranului sunt reduse și mai mult în noul model, rezultând într-un raport ecran-corp mai mare. Rama va fi simetrică, ceea ce va contribui la un aspect extra elegant.

Nu se cunosc informații despre luminozitatea afișajului pentru moment. Ice Universe a scris săptămâna trecută pe Twitter că Galaxy S22 Ultra primește cel mai strălucitor afișaj pe care Samsung l-a aplicat vreodată. Este posibil ca și luminozitatea afișajului celorlalte două modele din seria S să fie îmbunătățită. Actualul S21 Ultra are o luminozitate maximă de 1.500 niți – acesta este cel mai strălucitor afișaj al Samsung în acest moment. S21 are o luminozitate maximă de 1.300 niți.

Cameră principală de 50 MP și sistemul de operare Android 12

Configurația camerelor pare să fie cunoscută până acum. Cel mai probabil camera selfie va rămâne aceeiași de 10 MP. Triple-camera va fi la spate cu o cameră principală de 50MP, cel mai probabil, noul ISOCell GN5 va fi folosită pentru Galaxy S22 și S22+.

Camera cu unghi ultra-larg de 12 megapixeli va fi, cel mai probabil, menținută. În plus, Samsung Galaxy S22 este de așteptat să fie echipat cu o nouă cameră telefoto. Este probabil aceeași cameră de 10MP cu zoom optic 3x care poate fi găsită acum în S21 Ultra. Deși acest senzor de imagine are o rezoluție mai mică decât camera cu zoom de 64 MP utilizată în S21, acest obiectiv va oferi performanțe îmbunătățite de zoom. Modelul actual S21 oferă zoom hibrid 3x. Noul senzor de imagine va suporta zoom optic 3x – fără nicio pierdere a calității imaginii.

Noile smartphone-uri din seria Galaxy S vor rula pe sistemul de operare Android 12 în combinație cu One UI 4. Modelele europene voar avea Exynos 2200 cu GPU AMD. Snapdragon 898 va fi folosit în multe alte părți ale lumii. Ambele modele vor oferi suport 5G.

Sigur că vor fi lansate diferite variante de memorie. Acum este clar că modelele seriei Galaxy S22 nu vor oferi suport pentru carduri de memorie micro-SD – așa cum a fost, din păcate și cazul seriei S21. Probabil că varianta de bază va fi din nou echipată cu 8GB RAM și 128GB stocare.

Bateria pe Samsung Galaxy S22

În ceea ce privește capacitatea bateriei, Samsung S22 5G va fi echipat cu o baterie de 3.700mAh. Este mai mică decât bateria de 4.000mAh care poate fi găsită în Galaxy S21. Totuși, ecranul va fi, de asemenea, puțin mai mic, iar noul cip-set va fi, fără îndoială, un plus eficient din punct de vedere energetic. Posibil, acest lucru va însemna că noul model oferă o durată de viață comparabilă a bateriei cu predecesorul său.

Din păcate, încărcarea nu va fi mai rapidă, S22 va accepta din nou doar încărcare cu fir de 25W. Greu de înţeles! Mai ales că se știe de ceva vreme că un încărcător Samsung de 65W este în pregătire. Mai mult, Samsung a lansat deja telefoane cu suport de 45W în 2019 – de exemplu Galaxy Note 10+.

Utilizatorii S22+ și S22 Ultra pot avea mai mult noroc. Se spune că aceste telefoane sunt compatibile cu un încărcător de 45W. Cu toate acestea, momentan nu este nimic sigur, deoarece toate cele trei modele au fost recent certificate în China, menționând-se un încărcător de 25W. Indiferent de cât de repede poate fi încărcate dispozitivele, un încărcător nu va fi inclus în cutie.

Samsung va miza mai mult pe Galaxy S22 în vânzări

Am aflat recent că Samsung vrea să mizeze în vânzări pe modelul de bază cu seria Galaxy S22. Scopul ar fi să realizeze 50% până la 60% din vânzările totale ale seriei S22 cu modelul de bază. Modelul „Plus” ar trebui să acopere aproximativ 20% din cifrele de vânzări, iar modelul Ultra aproximativ 20% – 30%.

În mod normal, obiectivele pentru Galaxy S22 și Galaxy S22+ nu par nerealizabile. Este prima dată când Samsung a selectat în mod deliberat un model din serie pentru a produce cantități suplimentare, potrivit The Elec. În comparație, cu seria S21, modelul de bază a reprezentat aproximativ 40%, iar celelalte două modele aproximativ 30%.

Samsung nu doar a revizuit așteptările de vânzări ale noilor smartphone-uri din seria S. De asemenea, compania și-a ajustat țintele și așteptările pentru alte modele de telefoane, din cauza penuriei persistente de cipuri cauzate de pandemiei actuală.

Zilele trecute Roland Quandt a anunțat că Samsung a început producția de masă de piese pentru toate modelele Galaxy S22. Acum că producția a început, întrebarea rămâne: Când este așteptată seria Galaxy S22?

Multă vreme s-a presupus că seria S22 va fi lansată în ianuarie. Cu toate acestea, este posibil ca Samsung să amâne lansarea până la începutul lunii februarie. Samsung nu a stabilit încă data de lansare pentru seria Galaxy S22. Ice Universe a declarat săptămâna trecută că data lansării urmează să fie stabilită. Cauza poate fi Samsung Galaxy S21 FE. Acest telefon mobil este programat să fie lansat pe 11 ianuarie 2022. Prin urmare, este posibil ca Samsung să anunțe seria S22 câteva săptămâni mai târziu. Desigur, Samsung va organiza un alt mare eveniment Galaxy Unpacked pentru a dezvălui noile modele.

SURSĂLetsGoDigital