Confirmat de experți – electrocasnicele Samsung te scapă de bacterii

468
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Astăzi, în toată lumea, se acordă tot mai multă atenție soluțiilor pentru menținerea curățeniei și a ordinii în casă. Atunci când achiziționăm aparate de uz casnic cum ar fi, de exemplu, o mașină de spălat sau un aspirator, dorim să fim siguri că aceste dispozitive vor face față dezinfectării 100%. Electrocasnicele Samsung tocmai acest lucru îl fac.

Dar cum poți fi sigur de asta? Experți independenți, precum Intertek, Schubert Leiter Geratesicherheit, Allergy UK și alții pot confirma proprietățile gadgeturilor Samsung. Aceste companii de renume își desfășoară propriile teste pentru a se asigura că utilizatorul poate fi sigur că dispozitivul respectă standarde de înaltă calitate.

Aparatele electrocasnice Samsung ajută la menținerea eficientă a igienei în casă, precum și la îngrijirea hainelor. Acest lucru este confirmat nu numai de cercetarea internă, ci și de specialiști terți competenți.

Reîmprospătați-vă hainele cu AirDresser

Spălarea mâinilor după întoarcerea acasă este o regulă cheie de igienă. Dar și așa praful, bacteriile, virușii și alergenii de pe stradă pot rămâne, de asemenea, pe haine. Dezinfectarea lucrurilor după venirea acasă este o modalitate sigură de a vă proteja de eventualele pericole pentru sănătate.

Intertek Group este o companie britanică multinațională de asigurare, inspecție, testare și certificare a produselor cu sediul central în Londra, Anglia. A fost fondată în 1888! Compania are peste 42.000 de angajați din 100 de țări din peste 1.000 de locații.

Samsung AirDresser oferă o modalitate ușoară de a reîmprospăta articole de îmbrăcăminte dificil sau nedorit de spălat în mod regulat, inclusiv paltoane, jachete și costume. În modurile Jet Air și Air Hangers, curenții puternici de aer tratează hainele pentru a le curăța în profunzime în interior și în exterior de particulelor de praf și murdărie. Pentru o îngrijire suplimentară, dispozitivul are disponibil și cu un ciclu de dezinfectare Jet Steam. Tehnologia a fost certificată de experți independenți de la Intertek, potrivit cărora Jet Steam elimină 99,9% din bacterii. Temperatura internă a dulapului AirDresser, care atinge până la 70° C în anumite moduri, va scăpa de microbii rămași.

Îndepărtați germenii și alergenii cu mașinile de spălat Samsung

Mașinile de spălat Samsung vă vor ajuta să eliminați germenii sau alergenii ascunși în țesătura hainelor. Acestea oferă mai multe modalități de a readuce prospețimea oricărui articol. În primul rând, aburul este folosit pentru a lupta cu bacteriile „aderente” la îmbrăcăminte. Ciclul igienic de curățare cu abur integrat elimină 99,9% din bacterii și elimină alergenii.

Pentru ca mașina de spălat să funcționeze cât mai eficient, este necesar să aveți grijă de dispozitivul în sine. Ciclul Eco Drum Clean+ din mașinile de spălat Samsung a fost certificat de Intertek pentru a elimina peste 99,9% din bacterii. La modelele cu tehnologie Self Clean+, jeturi puternice de apă caldă elimină 99% din bacteriile care se acumulează în tambur. În plus, această caracteristică încorporată elimină nevoia utilizatorilor să achiziționeze produse speciale de curățare, făcând spălarea și mai convenabilă și practică.

Sterilizați vesela cu mașina de spălat vase Samsung

Mașinile de spălat vase Samsung sunt capabile să sterilizeze vasele încălzind apa la 70° C, conform NewsSamsung. Aceasta este temperatura optimă pentru a ucide orice bacterii și viruși, fără a deteriora obiectele din plastic. Apa de înaltă presiune poate curăța în mod eficient vasele foarte murdare. Opțiunea Sanitize, disponibilă pe patru modele de mașini de spălat, a fost certificată de Intertek, care arată elimină 99,99% din bacterii.

Scapă de praful din casă cu aspiratorul Samsung Jet

Aspiratorul fără fir Samsung Jet premium are o putere de aspirație ridicată de până la 200 wați, pentru o curățarea profundă. Pe lângă eliminarea prafului, dispozitivul captează particule mici, cum ar fi polenul și le împiedică să intre în suprafețe și să se disperseze în aer.

Un alt avantaj unic al aspiratorului Samsung Jet este că întregul procesul de curățare, de la început până la sfârșit, este cât se poate de igienic. Sistemul de filtrare elimină până la 99,999% din particulele de praf și reduce expunerea la alergeni. Acest procent a fost calculat pe baza cercetărilor efectuate de companiile Schubert Leiter Geratesicherheit și Allergy UK. Vedeți pe iLoveSamsung cum să aveți grijă de electrocasnicele Samsung!

Dispozitivul este completat de Clean Station, care împiedică întoarcerea prafului în aer în timp ce curățați recipientul. Nu trebuie decât să așezați colectorul de praf al aspiratorului deasupra Clean Station. Apoi tehnologia Air Pulse utilizează presiunea internă a aerului pentru a îndepărta resturile  colectate. Datorită acestei tehnologii inovatoare, numărul de particule care sunt returnate în aer în timpul curățării containerelor este redus de peste 400 de ori. Acest lucru a fost confirmat de Underwriters Laboratories, o companie de certificare a siguranței din SUA.