Cele mai frumoase experiențe la nunți cu telefoanele Samsung Galaxy

317
Cele mai frumoase experiente la nunti alaturi de telefonul Samsung Galaxy
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

De obicei vara este sezonul nunților. Sigur veți merge la cel puțin o nuntă vara aceasta și veți fi alături de oameni dragi în poate cea mai importantă zi din viața lor. Întotdeauna un astfel de eveniment este un prilej ideal de a crea amintiri frumoase. Pentru acest lucru telefoanele Samsung Galaxy sunt dispozitivele ideale.

Nunta, ca multe dintre evenimentele importante din viața oamenilor, vine și cu un set de reguli de respectat. Unele reguli și tradiții sunt deja cunoscute. Altele, însă, se întâmplă să ne mai scape din vedere, mai ales cele legate de tehnologia pe care o ținem aproape în permanență alături noi, fie în buzunar, fie în geantă. Mai jos, găsiți o serie de recomandări – ce ar trebui sau nu să facem cu telefonul nostru Samsung Galaxy, atunci când participăm la o nuntă.

Experiențe de neuitat la nunți cu telefoanele Samsung Galaxy

Folosiți moderat telefonul. Ar fi indicat să țineți telefonul pe silențios în timpul ceremoniei și să-l folosiți cât mai puțin pe durata evenimentului. O nuntă este ocazia ideală să cunoașteți oameni noi și să vă distrați. De asemenea, atunci când sunteți la masă sau când interacționați cu persoane cu care nu v-ați mai văzut de multă vreme, ar fi bine să nu țineți telefonul pe masă, ci mai degrabă în geantă/haină. Vedeți pe I❤️Samsung un top al celor mai bune telefoane Samsung Galaxy de anul trecut!

Ar trebui să aveți permisiunea mirilor pentru a posta fotografii de la nunta lor. Fotografiile cu mirii nu ar trebui postate până când nu aveți aprobarea din partea lor. Dacă nu este încurajată postarea în timpul evenimentului (de exemplu, există un hashtag dedicat pentru nuntă, prin care oaspeții sunt încurajați să posteze pe Instagram), cel mai probabil cei doi proaspăt căsătoriți vor vrea să posteze ei prima fotografie de la nunta lor. Puteți să faceți fotografii pe parcursul evenimentului, însă verificați înainte când ar fi cel mai indicat moment să le postați.

Nu postați chiar orice fotografie / Este recomandat acordul invitaților. Puteți să faceți poze cu voi înșivă, pe care să le postați. Trebuie să aveți grijă la pozele în care apar și alți oameni! Unora s-ar putea să nu le placă să apară în timp ce sunt pe ringul de dans sau în ipostaze incomode.

În mod sigur la o nuntă mergeți însoțiți și de copii, iar sigur aceștia vor avea asupra lor un telefon. Sfaturile de mai sus se aplică și acestora. Este indicat ca ei să știe ce este voie să fotografieze și să posteze la o nuntă. Vedeți pe I❤️Samsung un top al celor mai bune telefoane pentru copii!

Seria Samsung Galaxy S22, partenerul ideal vara aceasta

Seria Galaxy S22 este compusă din Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ și Samsung Galaxy S22 Ultra. Toate modelele au îmbunătățiri considerabile în ceea ce privește capabilitățile camerelor. De exemplu funcția Nightography, care permite fotografii și video-uri excelente pe timp de noapte – este unul dintre motivele pentru care poate fi considerat partenerul ideal care să surprindă cele mai frumoase experiențe de vara aceasta, fie că vorbim de evenimente, călătorii sau doar seri relaxate alături de prieteni.

Mai mult, Samsung Galaxy S22 Ultra are o cameră principală de 108MP incredibilă. Cu o diafragmă f/1,8, cu PDAF, Laser AF și OIS reușiți fotografii de nivel professional. Telefonul are și o cameră cu unghi ultra-lat de 12MP cu diafragma f/2,2 și unghi de 120˚. Camera are PDAF dual pixel și video Super Steady. Puteți încadra toți participanții la nuntă!