Fețe de ceas din seria Watch 6 ajung la seria Watch 3 și Watch Active 2

414
Fețele de ceas
Suesă foto: GalaxyClub

Seria Galaxy Watch 6 a venit cu mai multe noutăți, printre care și noi fețe de ceas. Ca de obicei, noile fețe de ceas lansat cu ceasurile Samsung de ultimă generație ajung și pe ceasurile Galaxy Watch mai vechi. Astfel era de aștepta ca fețele de ceas să ajungă și pe seriile Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 4.

Cu două zile în urmă Samsung a anunțat că One UI 5.1.1 și One UI 5 Watch vor ajunge și la alte dispozitive. În acest fel fețele de ceas lansate cu Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic vor ajunge și pe seriile Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 4, dar și pe seria seria Galaxy Watch 3 și Samsung Galaxy Watch Active 2. Merită menționat că acestea din urmă ceasuri nu sunt eligibile pentru un upgrade la One UI 5.

Galaxy Watch Active 2 – care a apărut în 2019 – și seria Galaxy Watch 3 – din 2020 – vor primi astel un parfum proaspăt în toamna viitoare. O serie de cadrane noi de pe seria Watch 6 vor ajunge și pe seria Galaxy Watch 3 și Watch 2 Active.

Stretched Time și Perpetual: aceste fețe de ceas ajung pe ceasurile mai vechi

Mai exact, potrivit GalaxyClub, fețele de ceas Stretched Times și Perpetual vor ajunge pe aceste ceasuri. Ambele fețe ale ceasului pot fi ajustate în mai multe moduri, în special, Stretched Time este una dintre cele mai elegante fețe de ceas disponibile.

Sursă foto: Didongviet

Stretched Time este elegant și rafinat, cu stiluri personalizabile într-o varietate de culori și mai mult spațiu pe ecran. Pe lângă un cadran de ceas analogic, Perpetual afișează și data, luna și harta stelară actuală. Perpetual este personalizabil cu două opțiuni de fundal și posibilitatea de a alege culoarea textului sau culoarea mâinii.

Cel mai mare ceas din lume se află Turnului Regal cu Ceas din Mecca, Arabia Saudită. Are patru fețe fiecare de 43 metri în diametru în turnul de 601 metri înălțime. Fiecare față este de 35 de ori mai mare decât fețele lui Big Ben.

Deși anunțul noilor fețe de ceas pentru Watch 2 Active și Watch 3 a fost surprinzător, Samsung nu a dezvăluit prea multe despre programul exact al actualizării. Gigantul high-tech nu a anunțat o data exacta pentru apariția fețelor de ceas pe cele două modele mai vechi. Samsung a precizat doar „toamna viitoare”, deci mai trebuie să ai puțină răbdare.

Sursă foto: Didongviet

Mai precizăm că Stretched Time și Perpetual, vor fi disponibile pe seria Galaxy Watch 4 și Galaxy 5 mai repede. Acolo fac parte din upgrade-ul mai mare la noua interfață One UI 5 Watch. Recent am descris toate inovațiile pe care One UI 5 Watch le aduce acestor ceasuri. Ne așteptăm la un upgrade mare cu sistemul de operare Watch 4 și One UI 5 Watch în următoarele săptămâni. Din păcate, seria Galaxy Watch 3 și Watch Active 2, nu vor primi Wear OS 4 și One UI 5 Watch deoarece rulează pe Tizen OS.