Acasă Top Cele mai bune aplicații și jocuri pe Galaxy Watch Active și Watch...

Cele mai bune aplicații și jocuri pe Galaxy Watch Active și Watch Active 2

Samsung Galaxy Watch Active și Active 2 sunt cele două ceasuri inteligente premium din 2019. Ambele vin cu multe îmbunătățiri și caracteristici suplimentare față de originalul Galaxy Watch. Noua funcție ECG și rama digitală sunt principalele caracteristici de pe Watch Active 2. Galaxy Watch Active este versiunea mai ieftină a originalului Galaxy Watch și vine la un preț mai ieftin.

Mulți dezvoltatori de aplicații au lansat acum aplicații pentru ceasuri inteligente Samsung, inclusiv noi controlere pentru camere. De asemenea, Microsoft se pregătește să lanseze Outlook pentru toate dispozitivele purtabile Samsung. În ultimele luni, am asistat la actualizarea unor aplicații esențiale din magazinul Galaxy. Aplicația de muzică actualizată Spotify, Uber, aplicația de navigare Here WeGo, biblioteca de vizionări Facer și aplicația de citire a știrilor Flipboard sunt prezente în magazinul Galaxy App.

Aplicații extrem de utile pe Watch Active & Active 2

În afară de asta, unele dintre aplicații sunt extrem de utile și trebuie să le aveți pe ceasurile inteligente Samsung. În acest articol vă vom sugera mai multe astfel de aplicații și jocuri pentru Galaxy Watch Active & Active 2. Descărcați și instalați cele mai bune aplicații și jocuri Galaxy Watch Active și Active 2 din Galaxy Store pe smartwatch utilizând smartphone-ul. Vedeți mai multe despre Galaxy Watch Active 2 pe iLoveSamsung.

1. MapMyRun by Under Armour. Este o aplicație centrată pe fitness. Cu aceasta aveți acces la toate statisticile legate de fitness de la încheietura mâinii. Vă permite să urmăriți activitățile de antrenament și să vedeți cum stați și afișează statul în timp real al ceasului. Cu aceasta, vă puteți seta obiectivele de antrenament și puteți vedea progresul zilnic direct pe încheietura mâinii.

MapMyRun arată, de asemenea, harta și o vizualizare excelentă pentru activități mai bune de urmărire. Este de mare importanță în utilizarea de zi cu zi pentru a fi la curent cu toate informațiile despre sănătate și fitness.

2. Wrist Camera. Această aplicație vă permite să operați camera telefonului prin ceas fără multe eforturi. Necesită conexiune Bluetooth cu smartphone-ul și este incapabilă să funcționeze pe Wi-Fi. Instalați aplicația Android însoțitoare pe dispozitivul dvs.

Vă va permite să operați o cameră foto cu mai multe funcții, cum ar fi capturarea unei fotografii cu cronometru, mărirea și micșorarea, schimbă setarea blițului și puteți regla cronometrul camerei. De asemenea, puteți comuta la camera principală și selfie de la încheietura mâinii. Această aplicație dedicată vă permite, de asemenea, să înregistrați videoclipuri de la distanță, dar previzualizarea nu funcționează atunci când înregistrați videoclipuri.

Aplicațiile Strava și Navigation Pro

3. Strava. Este o altă aplicație orientată către fitness, cu multe caracteristici all-inclusive. Vă permite să urmăriți mai multe activități, cum ar fi plimbarea, alergarea, ciclismul și toate sesiunile de antrenament. Aplicația are o mulțime de conținut pentru activități interioare și în aer liber, care vă vor ajuta să le efectuați fără niciun antrenor. De asemenea, arată o statistică precisă a tuturor activităților și vă permite să vă analizați antrenamentul zilnic.

Puteți să setați obiective zilnice sau lunare și să vă orientați pentru atingerea acestor obiective. Strava vă va arăta rutele și hărțile pentru activități de antrenament în aer liber, cu ajutorul GPS-ului încorporat. În provocările lunare, puteți concura cu prietenii și puteți împărtăși statistici cu aceștia.

4. Navigare Pro. Această aplicație afișează instrucțiuni de navigare Google pe Galaxy Watch. Aplicația Navigation Pro vă permite să navigați ușor prin încheietura mâinii. Acesta începe automat cu navigarea, suport de ieșire vocală, vibrații personalizabile și 102 limbi disponibile. Ar trebui să instalați această aplicație pe smartwatch-ul dvs. din Galaxy App Store, cu aceeași aplicație pe telefonul dvs. asociat, permiteți aplicației să citească notificările.

Pentru a face acest lucru, accesați Setări și apoi atingeți opțiunea Securitate, selectați Acces notificări și activați Navigarea Pro. Începeți Navigarea cu Hărți Google și veți vedea instrucțiunile.

Cele mai bune aplicații pe Watch Active & Watch Active 2

5. Gear Brobser. Ca browserul obișnuit, acest browser vă permite să navigați de pe un smartwatch. Aici vă puteți bucura de navigare web, puteți salva marcaje precum și căuta prin Google și motoarele de căutare. O modalitate simplă de a naviga instantaneu prin încheietura mâinii, astfel încât nu ai nevoie de smartphone-ul tău pentru o navigare. Este dificil să navighezi pe internet de pe un ecran mic, deși este o modalitate excelentă de a rămâne conectat online de pe smartwatch-ul Samsung.

6. PPT Remote Controller. Utilizați Galaxy Watch pentru a efectua prezentări de diapozitive. PPT Remote Controller are caracteristicile care vă permit să gestionați tot ce are legătură cu prezentarea dvs. de la încheietura mâinii. Puteți controla diapozitivul, puteți comuta între diapozitive, puteți porni, opri și naviga între linii fără a fi necesară nicio telecomandă.

Aplicația se comportă ca un asistent, vă anunță și vă permite să vă amintiți notele de pe diapozitive cu feedback vibrator. La aplicație se adaugă diverse widget-uri precum un mouse, o lupă și un widget pentru a-și optimiza performanța. Controlează totul de la încheietura mâinii și performează mai bine.

7. Controller Camera (Terță parte). După cum sugerează și numele aplicației, vă ajută să gestionați camera telefonului de la încheietura mâinii. Controlerul camerei vă permite să schimbați setarea camerei Android și să faceți fotografii fără să folosiți practic un smartphone.

Puteți controla setările camerei, precum o singură sau mai multe fotografii, schimbați camera frontală sau din spate, schimbați tipul de rezoluție foto și schimbați modul flash și setați un cronometru, etc. De asemenea, puteți schimba setările pictogramei pentru a captura fotografii sau a înregistra videoclipuri. Gestionați fiecare aspect al camerei dvs. de telefon Android din ceas.

Variometru GPX, Golf Navi Pro și Samsung Flow

8. Variometru GPX. Această aplicație a fost proiectată cu caracteristici pentru parapantă și sporturi de zbor. Variometrul GPX vă permite să știți viteza GPS, altitudinea maximă și accelerația verticală maximă a poziției curente. De asemenea, acceptă calibrarea automată sau manuală, precum și un barometru și un accelerometru. Această aplicație vă permite să aflați accelerațiile verticale, altitudinea curentă și alte statistici ale zborului cu Galaxy Watch Active și Watch Active 2 de la încheietura mâinii. Vedeți mai multe despre Galaxy Watch Active pe iLoveSamsung.

9. Golf Navi Pro. Această aplicație rulează doar pe Samsung Galaxy Watch, deoarece este primul ceas cu suport GPS pentru golf. Golf Navi Pro are o soluție inteligentă de GPS care oferă o diferență de altitudine. Puteți verifica măsurătorile de înălțime și oferă o vedere a pantei de urmat și a dispunerii găurilor la jocul de golf. Are în memorie peste 60.000 de terenuri de golf la nivel mondial și recunoașterea automată a găurilor. O aplicație simplă și ușor de utilizat, vă permite să gestionați lucrurile de la încheietura mâinii.

10. Samsung Flow. Cu aceasta vă puteți conecta la tabletă / PC, precum și vizualiza notificările de pe telefon și puteți verifica cu ușurință istoricul fluxului de conținut partajat. După ce v-ați conectat telefonul la tabletă / PC puteți conecta mai multe dispozitive dacă sunteți de acord să utilizați dispozitivul conectat prin intermediul tabletei sau computerului.

Dacă nu sunteți de acord să conectați mai multe dispozitive la început, urmați acești pași simpli pentru a merge la Samsung Flow: pe telefon mergeți la cele trei puncte, apoi Mai multe, apoi Gestionați dispozitive și după după selectarea acelui nume de dispozitiv alegeți Gear Authentication.

Cele mai bune jocuri pe Galaxy Watch Active și Watch Active 2

11. Fruit Ninja Plus. Fruit Ninja Plus este prima noastră alegere pentru a juca pe un purtabil. Este un swipe clasic și are același stil ca și Fruit Ninja. Nu trebuie să confundați, nu este dezvoltat de același dezvoltator. Sunt jocuri diferite, dar cu aceeași temă. Feliați multe fructe după cum doriți, dar fiți atenți la mișcările voastre. Evitați obstacolele mortale, în caz contrar, veți pierde puncte. Fruit Ninja Plus este contra cost în Galaxy App Store.

12. Flying Bird Winter. Mai știți faimosul joc Flappy Bird? Da, jocul care a făcut mulți dependenți de el pe parcursul anilor. Ei bine, jocul oficial nu este disponibil pe ceasurile Tizen. În schimb, puteți juca Flying Bird Winter, care are același conținut și gameplay cu aceeași distracție. Pasărea ta este gata să se miște și ajut-o să zboare în siguranță între țevi. Dacă pasărea ta este lovită atunci va muri și vei pierde șansa de a o ajuta să zboare în continuare. Joacă-l cât poți și obține un scor mare.

13. Space War Galaxy. Este un joc arcade spațial și unul dintre cele mai bune titluri de luptă din univers. Astfel de genuri sunt rare pe ecranele minuscule, iar Virtual GS a făcut o treabă excelentă pentru a-l crea. Zboară prin spațiu și ucide toți extratereștrii și distruge navele lor spațiale. Fiecare omor îți va oferi mai multe puncte. Puteți utiliza aceste puncte pentru a vă îmbunătăți punctele forte. Bătălia finală este surprinzător de provocatoare, iar grafica și muzica de fundal este excelentă.

Jewel Crush Pro, Super Car și Solitaire Classic Pro

14. Jewel Crush Pro. Jocurile Match-3 sunt foarte populare printre toate tipurile de jucători. Este cel mai jucat gen de pe smartphone-uri, iar acum astfel de jocuri aterizează pe ceasuri inteligente. Noul Jewel Crush Pro este titlul genului Match-3 pe Galaxy Watch. Conceptul este același cu Candy Crush Saga, Farm Heroes Saga și Bubble Bash, care este deja în magazin. Joacă-l pentru distracție completând toate nivelurile și modurile. Pas cu pas, toate nivelurile vor deveni mai grele, dar merită să obții scoruri noi.

15. Monster Vampire.  Este cel mai mare joc de succes de pe Samsung Gear Sport și Gear S3. Acum îl puteți juca pe un ceas nou. Este un joc în stil arcade. Noua planetă a fost descoperită, dar brusc a dispărut. Ajută-i pe micii vampiri să găsească o nouă planetă, folosindu-ți abilitățile. Folosiți energie și viteză pentru a găsi noi planete.

16. Super Car. Jocurile de curse necesită mai multă atenție decât orice alt gen. De aceea, acestea sunt cele mai bune pentru a juca pe dispozitivele și smartphone-uri. Totuși, puteți încerca Super Car pe Galaxy Watch Active, Galaxy Watch 2 și ceasuri anterioare Samsung Gear. Colectați puncte, faceți scoruri mari și provocați alți jucători în modul online. Grafica acestui joc este simplă, dar vă puteți bucura.

17. Solitaire Classic Pro. Jocul favorit de cărți pentru PC Solitaire Classic Pro este acum pe Galaxy Watch. Pentru a câștiga Solitaire Classic Pro, trebuie să puneți toate cărțile unde trebuie. Plasați fiecare carte ordonat după număr sau după rândurile lor. Rotiți rama spre dreapta pentru a descoperi următoarea carte sau rotiți-o la stânga pentru a anula ultimul pas. Solitaire Classic Pro este gratuit în magazinul Samsung.

Jocuri pe Galaxy Watch Active și Watch Active 2

18. 2048 Gratuit. Este un alt joc interesant de jucat, cunoscut ca este cel mai bun joc casual de pe smartphone. Dezvoltatorii terți au lansat aceeași temă 2048 pe smartwatches Samsung. Jocul pare ușor, dar credeți-ne că nu este chiar atât de ușor. Cel mai bine pentru dvs. este dacă obțineți un scor mare în jocul 2048 Gratuit. Jocul se poate descărca gratuit din Samsung Store.

19. Warped Gear. Este un alt joc de curse cu un alt stil grafic. Are loc în viitor, unde totul este distrus. Cu resursele limitate, unii exploratori încearcă să găsească un nou loc în care să trăiască. Aveți o hartă și alte ustensile, o mașină de care trebuie să vă folosiți și să vă începeți călătoria. Este o problemă de umanitate, deci trebuie să găsiți destinația finală. Luați tot ajutorul necesar din interiorul magazinului de jocuri. Este poate cel mai bun joc de aventură sau de curse pentru a juca în timpul liber pe un smartwatch.

20. Bubble Bash 3. Dezvoltatorii Gameloft au lansat cel mai bun joc al lui Bubble Bash pe smartwatch-urile Samsung. A fost lansat mai întâi pe smartwatch-ul Gear S2 și următoarele și de atunci este cel mai bun joc din magazinul de aplicații Galaxy. Este distractiv cu cele peste 120 de niveluri. Bucurați-vă de provocări nebune în 8 medii exotice din diferite zone. Mai multe niveluri se vor adăuga la noile actualizări. Bubble Bash 3 este disponibil contra cost.

21. Pong Gear. Este un joc cel puțin distractiv pentru smartwatch-ul tău Samsung. Joacă Pong Gear pe ceasul Galaxy în timpul liber și obține un scor mare. Îl poți juca timp de o oră sau mai mult, fără ședințe plictisitoare. Pentru micul ecran rotunjit al ceasului, acesta este jocul obligatoriu. Jocul este gratuit și joacă-l în modul offline.

Noi aplicații pentru Galaxy Watch Active & Active 2

22. Microsoft Outlook. De la Strava & Tidal, este din nou una dintre aplicațiile esențiale pentru ambele smartwatch-uri Galaxy Watch Active & Active 2. Puteți obține toate e-mailurile într-un singur loc când descărcați aplicația Microsoft Outlook. Există o aplicație de e-mail Samsung în Galaxy Store, dar Outlook are lucruri mai bune. Vă oferă o mulțime de opțiuni pentru a personaliza și adăuga mai multe conturi. Puteți atașa Gmail, Yahoo, Hotmail și multe alte servicii de e-mail.

23. Controller Camera. Acum nu trebuie să folosiți aplicații de controler camera terțe. Samsung a lansat noua aplicație Camera Controller pentru Galaxy Watch, seria Galaxy Active și noile ceasuri inteligente Galaxy Watch 3. Suportă smartphone-urile Galaxy S20, Galaxy Note 20, Galaxy Note 10, Galaxy S10, Galaxy Fold, Galaxy S9 și Galaxy Note 9. Cu aplicația, puteți face fotografii, fotografii de grup, comuta camera și seta un cronometru. Aplicația nu acceptă Apple iPhone sau alte smartphone-uri non-Samsung.

Puteți descărca toate aceste aplicații și jocuri din magazinul de aplicații Samsung Galaxy, conform TizenHelp. Unele dintre aceste aplicații sunt gratuite și puține vin contra cost. Galaxy Watch Active 2 este ceva mai nou pe piață, iar dezvoltatorii încearcă să-și optimizeze aplicațiile. Este posibil să observați câteva aplicații care lipsesc din magazin, așa că aveți răbdare, toate aplicațiile vor veni pe smartwatch-ul dvs. în următoarele câteva săptămâni.

Stiri

Camerele pe Galaxy Z Fold 3 mai bune decât pe S21 Ultra, conform DxOMark

Galaxy S21 Ultra are cele mai bune camere foto aflate vreodată pe un smartphone Samsung. Versatile și performante aceste camere oferă o...

Seria Samsung Galaxy Note ar putea să nu mai apară niciodată

Seria Samsung Galaxy Note a fost favorita oamenilor de afaceri și utilizatorilor care aveau nevoie de putere încă de la lansare. Acest...

Samsung lansează cea de-a 7-a ediție Stream Your Dream

Samsung lansează în decembrie cea de-a șaptea ediție Stream Your Dream. Această ediție își propune să inspire creatorii de conținut de pe...

Cum să semnați diferite documente pe un smartphne Samsung Galaxy

A învăța cum să semnezi documente pe un smartphone Samsung Galaxy, sau unul Android se poate dovedi util atât în ​​viața profesională,...

Actualizarea de securitate pentru Galaxy A50 lansată în mai multe regiuni

Samsung a lansat actualizarea de securitate din noiembrie 2021 pentru Galaxy A50 în diferite țări din lume. Noul patch de securitate a...

Samsung The Frame vândut în peste un million de bucăți în 2021

Samsung a anunțat că a vândut peste un milion de bucăți din televizorul The Frame numai în acest an. Datorită popularității televizorului...

Samsung Soundbar – multe recenzii favorabile din partea mass-media

Samsung lansează permanent bare de sunet pentru televizoarele sale, dar și pentru a fi folosite separate. Produsele Samsung Soundbar lansate anul acesta...