Fotografii cu Galaxy Z Flip 4, are un ecran pliabil mai fin

280
Fotografii cu Galaxy Z Flip 4 are un ecran pliabil mai fin
Sursa Foto: via TechTalkTV

Dacă pentru un viitor smartphone nu au transpirat fotografii în presă, atunci chiar nu s-a vorbit despre el. Morile de zvonuri sunt operațiuni uimitoare și pot produce foarte mult dacă există măcar ceva entuziasm în aer pentru un produs. Din fericire pentru fanii Samsung și pentru viitorul său Galaxy Z Flip 4 informațiile de tot felul abundă permanent.

Chiar dacă Samsung Galaxy Z Flip 4 pare mai degrabă o actualizare iterativă decât un remake de piață, o nouă apariție de informații despre acest model arată că oamenii sunt atenți și interesați de viitorul Flip 4. Acum site-ul TechTalkTV a obținut fotografiile unui telefon de test Galaxy Z Flip 4, ajunse la noi prin intermediul AndroidPolice.

Împreună cu fotografiile au apărut și unele informații, inclusiv că pliul ecranului pliabil este mai puțin vizibil decât pe Samsung Galaxy Z Flip 3. Această informație este în concordanță un zvon anterior de la Ice Universe la începutul acestei luni care scria același lucru. Această cută aproape invizibilă este valabilă și pentru Samsung Galaxy Z Fold 4.

Samsung Galaxy Z Flip 4 va fi lansat pe 10 august

Marginile mai subțiri sunt regula zilei (din nou, aspectul de aici este pe aceeași lungime de undă cu randările de luna trecută), deși decalajul relativ mare atunci când clapeta este pliată se pare că rămâne. Combinația de senzor de amprentă/buton de pornire rămâne de asemenea.

Diagonala unui ecran se măsoară fără a ține cont de colțurile rotunjite. Este diagonala unui dreptunghi cu colțurile drepte! De exemplu, Galaxy A52 are diagonala de 6,5 inch, dacă se ține cont de colțurile rotunjite este de 6,4 inch.

Afișajul exterior pe capacul lui Flip 4 ar trebui să fie mai mare decât pe Galaxy Z Flip 3. Este de 1,9 inch (4,83 centimetri) pe Flip 3, iar pe Flip 4 va fi un ecran cu diagonala de 2,1 inch (5,34 centimetri). Din aceste fotografii se vede diferența între ecranele de pe cele două Flip-uri.

Se pare că cele două camere de pe capac aflate pe Flip 3 vor trece la Flip 4. Duo-ul de camere va fi format din două camere de 12MP, una principală și una cu unghi ultra-larg. Pentru camera selfie din interior va fi disponibilă una de 10MP (sunt informații și despre una de 12MP). Se confirmă și încărcarea cu fir de 25W, în creștere față de 15W de anul trecut.

Una peste alta, nu sunt prea multe surprize aici. Acest lucru poate veni ca o ușurare nu doar pentru fanii care urmăresc fiecare dezvoltare, ci și pentru cei interesați să cumpere viitorul model Flip 4. Toate aceste împrumuturi de la Flip 3 pot fi traduse printr-o scădere de preț la Flip 4.

Samsung va organiza un eveniment Unpacked pentru Flip 4, Galaxy Z Fold 4 și seria Galaxy Watch 5 pe 10 august.