„Galaxia te așteaptă” – o nouă reclamă Samsung cu trimitere la iPhone

2174
Galaxia te așteaptă
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung crede că există o mulțime de oameni care stau „pe gardul dintre Apple și Samsung”. Așa că a făcut o nouă reclamă încercând să-i ademenească să vină de partea Samsung. O reclamă care prezintă un tip care stă pe un gard, pentru a sublinia nehotărârea unui posesor de Apple iPhone dacă să treacă la un telefon pliabil, model de telefon pe care Apple nu îl are. Samsung le spune utilizatorilor de iPhone că „Galaxia te așteaptă”, mai bine zis îi așteaptă!

Așa că, oamenilor de pe gard, fie că este literal sau nu, Samsung le spune: „Galaxia te așteaptă – the Galaxy awaits you”. Este timpul să cobori de pe gard și să achiziționezi un Samsung Galaxy Z Flip 4. În acest fel prietenii tăi posesori de iPhone se vor înghesui pe lângă tine interesați de noul tău gadget.

Link-urile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung momește posesorii de iPhone: „Galaxia te așteaptă”

În clipul video, via GSMArena, vedem un bărbat care stă pe un gard, în timp ce o femeie care folosește un Galaxy Z Flip 4 începe o conversație. „Odinioară eram tu”, spune ea. Bărbatul se plânge de modul în care vrea să treacă la un dispozitiv Samsung, dar este îngrijorat de ce vor crede prietenii săi care folosesc iPhone. Ea îi spune că prietenii lui vor fi puțin geloși.

Când scoți noul tău Galaxy Z Flip 4, oamenii nu te vor lăsa niciodată în pace„. După aceea, ea îi înmânează unul dintre smartphone-urile Galaxy Z Flip 4. Apoi oamenii încep imediat să apară în jurul lui să comenteze cât de cool este telefonul Samsung. „M-aș putea obișnui cu asta”, spune el, sărind de pe gard în partea Samsung.

Ecranul Retina plin de pixeli este folosit de Apple în multe din dispozitivele sale. Cu toate acestea, probabil că majoritatea oamenilor vor fi surprinși să afle că este fabricat de Samsung. Principalul rival al Apple produce acest display pentru Apple!

Oricum, ideea este că unele dispozitive Samsung, precum Galaxy Z Flip 4, se pliază. Niciun telefon Apple nu a făcut asta vreodată. Probabil clipul „Galaxia te așteaptă – the Galaxy awaits you” va face ca mai mulți potențiali cumpărători de Apple iPhone să se orienteze spre un Galaxy Z Flip 4 sau Galaxy Z Fold 4.

Recent Galaxy Z Flip 4 a primit Android 13 și One UI 5.0. Dacă până acum telefonul era extrem de atractiv, acum Samsung l-a făcut și mai bun. Și, apropo, Galaxy Z Flip 4 a fost cel mai bine vândut telefon pliabil din lume în trimestrul trei din 2022. 5,2 milioane de telefoane Flip 4 au fost vândute în Q3 2022!