Galaxy A21s și Galaxy A02s primesc Android 12 și One UI 4.1

312
Galaxy A21s si Galaxy A02
Sursa foto: sammobile.com

După ce a lansat actualizarea la Android 12 pentru Galaxy A03s, Samsung a lansat actualizarea Android 12 pentru Galaxy A21s și Galaxy A02s. Actualizarea este disponibilă în prezent în Rusia și s-ar putea extinde în mai multe țări în următoarele zile.

Actualizarea Android 12 pentru Galaxy A21s are versiunea de firmware A217FXXU8DVF6. Include, de asemenea, corecția de securitate din iunie 2022, care remediază peste 60 de vulnerabilități de confidențialitate și securitate. Actualizarea pentru Galaxy A02s vine cu versiunea de firmware A025FXXU4CVF4 și include corecția de securitate din iunie 2022, care remediază peste 60 de vulnerabilități de confidențialitate și securitate.

În mare parte actualizarea Android 12 și One UI 4.1 pentru Galaxy A21s și Galaxy A02s este identică. Actualizarea aduce un design reînnoit al interfeței de utilizare cu funcția Paleta de culori; un mod întunecat mai bun; widget-uri noi; design de widget-uri mai bune; o nouă interfață de utilizare pentru selector de widget; și glisoare mai groase pentru luminozitate și volum.

Android 12 și One UI 4.1 ajunge pe Galaxy A21s și Galaxy A02s

De asemenea, Samsung și-a îmbunătățit toate aplicațiile stoc, inclusiv Calendar, My Files, Samsung Gallery, Samsung Internet și Samsung Keyboard. Aplicația Calendar acceptă acum emoji-urile în intrări și oferă o modalitate de a restaura intrările șterse. Aplicația Galerie oferă acum povești îmbunătățite și sortare mai bună a albumelor. Telefoanele primesc, de asemenea, o experiență de căutare mai bună în sistem.

Editorul de imagini încorporat păstrează istoricul editărilor, ceea ce înseamnă că puteți reveni la editări. De asemenea, oferă o modalitate de a remasteriza fotografiile vechi sau neclare. Cu noua actualizare pentru Galaxy A21s și Galaxy A02s puteți elimina informații sensibile din imagini, cum ar fi data, ora și locația, în timp ce le partajați altora. Tastatura Samsung oferă sugestii de limbă bazate pe gramatică, în timp ce Samsung Internet oferă măsuri mai bune de combatere a urmăririi și un nou widget de căutare.

Samsung Internet este un browser web mobil pentru smartphone -uri și tablete dezvoltat de Samsung, bazat pe proiectul open-source Chromium. Vine preinstalat pe dispozitivele Samsung Galaxy. Ultima versiune este Samsung Internet 18.0.

Secțiunea Îngrijirea dispozitivului a primit un lifting. Samsung a îmbunătățit, de asemenea, experiența de căutare în sistem. Confidențialitatea și securitatea au fost îmbunătățite prin indicatorii de confidențialitate și comutatoarele de setare rapide pentru a activa sau dezactiva utilizarea camerei și a microfonului în sistem.

Probabil cele două smartphone-uri nu vor primi Android 13

Samsung a îmbunătățit, de asemenea, funcțiile de accesibilitate, Picture-in-Picture, Edge Panels și meniul de partajare. Acum puteți iniția apeluri direct din ecranul de mesagerie, potrivit SamMobile. Aplicația Camera are acum un design mai curat și începe să înregistreze videoclipuri de îndată ce degetul atinge butonul declanșator. Mai devreme, videoclipul a început să se înregistreze după ce degetul a părăsit butonul declanșator.

Noua actualizare aduce, de asemenea, securitate sporită prin indicatorii de confidențialitate pentru utilizarea activă a camerei și a microfonului. Telefoanele primesc comutatoare de setare rapidă dedicate pe care le puteți folosi pentru a porni sau dezactiva camera și microfonul pentru toate aplicațiile simultan.

Samsung Galaxy A21s a fost lansat cu Android 10 și a primit două actualizări majore ale sistemului de operare. Este posibil să nu primească actualizarea la Android 13. Samsung Galaxy A02s a fost lansat în ianuarie 2021 cu Android 10, a primit actualizarea la Android 11 și acum primește Android 12 și One UI 4.1. La fel ca Galaxy A21s nu credem că va primi Android 13.

Puteți instala noua actualizare mergând la Setări -> Actualizare software și, dacă este acolo, faceți clic pe Descărcare și instalare. Este o actualizare majoră a software-ului, așa că vă recomandăm să descărcați actualizarea folosind o rețea Wi-Fi.